evoracing Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Καλησπέρα.. Είχα κάνει μια αγορά μέσω ebay όπου μου το πέρασε με paypal με την ελληνική μου κάρτα και είπα να προσπαθήσω μπας και πάρω και κάτι άλλο που ήθελα (πριν έρθει πάνε τα λεφτά στην revolut) για να έρθει πιο γρήγορα. Πήγα λοιπόν και πάτησα να αγοράσω το ίδιο πράγμα από άλλους πωλητές και έφτανα στο σημείο που ολοκληρώνεις την συναλλαγή μέσω paypal αλλά το απέκρυπτε. Έτσι όμως γέμισε το cart με 4 πράγματα που δεν θέλω να τα πάρω. Πως τα αφαιρώ? μου έρχονται συνέχεια ειδοποιήσεις να τα πληρώσω.
zaccki Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Αν σου ερχονται ειδοποιησεις για να τα πληρωσεις αυτο σημαινει οτι τα εχεις αγορασει (εχεις δεσμευτει δλδ). Αυτο μπορεις να το επιβεβαιωσεις πηγαινοντας My ebay->Purchases. Αν τα βλεπεις εκει σημαινει οτι εχει καταχωρηθει η αγορα. Σε αυτην την περιπτωση επικοινωνεις με τον πωλητη (ή πωλητες) και τους εξηγεις την κατασταση ωστε αν μπορουν να ακυρωσουν την αγορα. Αν δεν τα βλεπεις στα Purchases, απλα πηγαινε στην cart σου και κανε remove τα αντικειμενα.
evoracing Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Μμ κατάλαβα. Τα έχω οπότε πρέπει να στείλω μήνυμα. Ευχαριστώ πολύ!
Highlander Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Το έχω κάνει μια φορά από λάθος σε ένα είδος, στο καπάκι έστειλα msg στον πωλητή και του εξήγησα και σχεδόν άμεσα ακύρωσε την πώληση.
Argiris3 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Το είχα κάνει και εγώ σε κινεζακι που έλεγε οτι δεν δέχεται ακυρώσεις αλλά του εστειλα μήνυμα και μου τα ακύρωσε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα