VaggD Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Δημοσ. 20 Απριλίου 2016 Καλησπέρα σας. Έχω μια μικρή απορία κσι θέλω την βοήθεια σας. Πριν μερικά χρόνια είχα δώσει για ανακύκλωση ένα παλιό αυτοκίνητο και δεν είχα αγοράσει καινούργιο οπότε δεν είχα κάνει χρήση της απόσυρσης και γενικά δεν είχα ασχοληθεί με το θέμα. Σήμερα με πείραν τηλ για να αγοράσουν το δικαίωμα απόσυρσης. Έχει τύχει σε άλλους πρέπει να προσέξω κάτι? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
idomeneas7 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 'Οταν κάναμε οριστική διαγραφή μας ρώτησαν αν θέλουμε να αγοράσουμε νέο όχημα ή να μας πληρώσουν. Μας πλήρωσαν 150 ευρώ γιατί λέει είναι και 50 ευρώ ο γερανός να το μεταφέρει. Αυτό το ποσό το δηλώσαμε και στην εφορία εκείνο το έτος. Δεν ξέρω αν μας έκλεψαν ή αυτές οι αποζημιώσεις παίζουν γενικά. 1
VaggD Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Εγώ σήμερα πήγα σε ένα κεπ έκανα μεταβίβαση μου έδωσαν 200 - 12 για παράβολο... Δεν το έψαξα πολύ γιατί το αυτοκίνητο το είχα δώσει το 2011 και δεν έχω κάποιο εγγράφο κτλπ οπότε το είχα ξεχάσει τελείως. Δεν με χάλασαν τα λεφτά εν όψει Πάσχα. Σίγουρα θα μπορούσα να το δώσω παραπάνω άμα το είχα ψάξει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα