Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θέλω να πάρω 2~3 ρολόγια ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ δεν με ενδιαφέρουν μηχανισμοί κλπ απλα θέλω να είναι φθηνά και πανέμορφα.. Εχει κανείς να προτείνει κάποια σελιδα; έστω και απέξω απλα να δέχεται κάρτα προ πληρωμένη ευχαριστώ

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι περίπου αντιγραφές απο γνήσια αλλά λειτουργικά και καλά κατασκευαστικα υλικά να μη χαλάνε στο 3μηνο..

Δημοσ.

καλα κατασκευαστικα ρολογια που φτιαχονται παρανομα στα βαθη της κινας?γιατι να πεταξεις λεφτα ,για να λες οτι εχεις ρολεξ?

επειδη ειμαι ωρολογοφιλος κ ξερω 5 πραγματα,οτι κ να σου λενε αυτα τα ρολογια οσο κ καλα κατασκευαστικα να ειναι δεν υπαρχει καμια σιγουρια για το αν σε ενα μηνα θα εχουν φυγει οι δεικτες η θα εχουν πεταχτει τα κουμπια η οτι οτιδηποτε αλλο,στα φορουμ για ρολογια λενε το εξης για τις μαιμουδες,fake watches,fake people,μην πεταξεις τα λεφτα σου σε σκουπιδια,υπαρχουν πολυ ομορφα σεικο,τισσοτ,σιτιζεν ,που αξιζουν 

Οσο γιαυτους που πουλανε εδω μεσα ρεπλικες σε τρελες τιμες να ξερουν οτι ειναι παρανομο κ σε τετοιες εποχες ειναι απαραδεκτο να κοροιδευουν τον κοσμο

• Like 2
Δημοσ.

Ακριβώς οτι λεει ο φίλος απο πάνω.

Επειδή και εγω εχω μεγάλο κόλλημα με τα ρολόγια, να ξέρεις οτι τα φθηνής ποιότητας / μαιμού ρολόγια, σε κανα
μήνα άντε δυο, θα σταματήσουν να δουλεύουν, θα φύγουν οι δείκτες, θα ξεκολλήσει το στεφάνι κτλ κτλ..

Εδω μεσα μπορείς να βρεις πολυ ωραία μεταχειρισμένα ρολόγια, καθως επίσης και να αγοράσει ρολόγια με χαμηλό κόστος.

• Like 1
Δημοσ.

υπαρχουν καποιοι που πουλανε μαιμουδες κ γραφουν ελβετικης ποιοτητας,ειναι τραγελαφικο ,πουλανε ενα ρολοι 300ε ενω το αυθεντικο

που οντως ειναι ελβετικης ποιοτητας κανει 5000,υπαρχουν κ μερικοι αλλοι,ευτυχως λιγοι,που τα δεινουν ως αυθεντικα,εδω μιλαμε πλεον για απατεωνες

Δημοσ.

Ότι πληρωνεις πιαρνεις ...

Θεωρω παρα πολλα να δωσω καποια χιλιαρικα ή πολλες εκατοντάδες ευρω για ένα ρολοϊ αλλα εχω παρει με 220 ευρω ένα πολύ ομορφο (προσωπικη γνωμη) Adidas εδώ και 15 χρονια και από δικη μου απροσεξια το χτυπησα λιγο και εφυγαν οι δεικτες αλλα με 30 ευρω επισκευαστηκε .

Δημοσ.

Καλησπέρα θέλω να πάρω 2~3 ρολόγια ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ δεν με ενδιαφέρουν μηχανισμοί κλπ απλα θέλω να είναι φθηνά και πανέμορφα.. Εχει κανείς να προτείνει κάποια σελιδα; έστω και απέξω απλα να δέχεται κάρτα προ πληρωμένη ευχαριστώ

Μπορείς να πάρεις 2-3 ρολόγια μόνο για εμφάνιση που θα είναι φθηνά και πανέμορφα. Replica γιατί θες να είναι?

Πάρε ένα και καλό, κάνα Seiko πχ, έχει πολύ ωραία ρολόγια στα 100-200 ευρώ.

http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss_2?url=search-alias%3Daps&field-keywords=seiko

-------

Το να πάρεις κάνα Rolex replica είναι τελείως γελοίο γιατί εκτός από ότι φαίνεται ψεύτικο, το όλο θέμα με το rolex είναι πρέπει να συνοδεύεται από το ποιος είσαι και τι κάνεις - υπό την έννοια ότι είναι τόσο ακριβά που κανένας δεν θα φάει το παραμύθι καθώς 9 στα 10 rolex στην Ελλάδα είναι μαϊμού. 

Για εμένα προσωπικά είναι ξεφτίλα να φοράς οτιδήποτε replica γιατί δηλώνεις ότι και ο ίδιος είσαι fake.

τώρα αν θες να ρίξεις κάνα γκομενάκι, εκεί ίσως καταφέρεις κάτι.

• Like 3
Δημοσ.

πήγαινε σε κάποιο ενεχυροδανειστήριο θα βρεις άπειρα κλεμμένα σε εκπληκτικές τιμές ;)

Δημοσ.

alex_000: Είναι τέτοιος ο λαός βρε.Του αρέσουν τα παραμύθια και να τον παραμυθιάζουν. Δεν το έχεις καταλάβει ακόμη;

• Like 1
Δημοσ.

Οτι ακριβως ειπε ο αλεξ. πραγματικα θα ντρεπομουν να φοραω μαιμου ρολοι και ας ειναι και πιστη απομιμηση. χωρια που ο κυκλος σου και οχι μονο θα παρει κατευθειαν γραμμη του τι παιζει.... εκτος βεβαια και αν εχεις 2-3.000 εισοδημα τον μηνα.

*που μαλλον δεν εχεις γιατι δεν θα εψαχνες για ψευτικο

Δημοσ.

Συμφωνώ με τους προηγούμενους. Υπάρχουν όμορφα φτηνά ρολόγια που είναι και μια χαρά επώνυμα. Από 50-200€ πχ δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρεις κάτι που σου αρέσει!

Και από σοβαρές εταιρείες και με εγγύηση.

Δημοσ.

πχ ενα τετοιο θα ηθελα σε απομιμηση:

http://www.ebay.com/itm/A-LANGE-SOHNE-Ref-310-032-Langematik-Perpetual-Calendar-18K-Rose-Gold-/381608081529

ειναι πανεμορφο για τα γουστα μου..αλλα το ποσο τρελο...

και δεν με πειραζει που ειναι ψευτικο πιο πολυ για την ''μοστρα'' το θελω 25 χρονων ειμαι δεν θελω να ξοδεψω μια περιουσια ενω μπορω να κανω την δουλεια μου με πολυ λιγοτερα,εξαλλου ξερω ακριβως τι θελω και γιατι το θελω και πιστευω δεν εχει κανεις το δικαιωμα να με κατακρινει,φιλικα παντα και σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις,οποιεσδιποτε αλλες προτασεις δεκτες!

Δημοσ.

Το ρολόι από μόνο του δεν κάνει τπτ για το λόγο που το θες.

Πρέπει να δείξεις και το ανάλογο στατους από πίσω. (εισόδημα, αυτοκίνητο, ακίνητα)

Απ ότι γράφεις εσύ δεν το χεις ούτως η άλλως οπότε τσάμπα θα πάνε τα λεφτά εκτός αν θες να κάνεις το κομμάτι σου σε τίποτα πιτσιρίκια/χαζογκόμενες που δεν ξέρουν που πάνε τα τέσσερα οπως και να χει....

Γιατί δεν κοιτάς να χτυπήσεις ένα ρολόι με 100-150 ευρώ πχ κάτι σε casio, orient ή citizen;

Σίγουρα θα μετράς περισσότερο απ όσο νομίζεις από το να σκάσεις με μια μπακατέλα που θα έχει απλά το σήμα της "rollex" πάνω...

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...