Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες, κατά την διάρκεια της στρατιωτικής μου υπηρεσίας έτυχε και έσπασα το χέρι μου. Από το νοσοκομείο πήρα 40 μέρες αναρρωτική, μέχρι 9/5 και στις 10/5 απολύομαι! Σαν άτομο έχω ακόμα αρκετές ημέρες κανονικής άδειας αλλά και εορταστικής, αφού έρχεται το Πάσχα. Τιμητικές άδειες τις βάζω εκτός...!! Έχω ακούσει πολλά και θέλω να ξεκαθαρίσω τα πράγματα..! Μου έχουν πει ότι θα πληρωθώ τις 18 αυτές μέρες μέχρι και για αποζημίωση για το κάταγμα το οποίο υπέστη αρκεί να ενημερωθώ και το κυνηγήσω! Να σημειώσω πως έχω περάσει ΕΔΕ και μου είπαν πως δεν θα υπηρετήσω επιπλέον ημέρες λόγο μεγάλης αναρρωτικής άδειας..! Γνωρίζεται τίποτα ή είχε ποτέ κανένας παρόμοιο προβληματισμό με εμένα;; 

• Like 1
Δημοσ.

οταν λες κατα τη διαρκεια;

πως εγινε δλδ

Πήγα να μπω στη καναδέζα, και ο οδηγός ξεκίνησε με μπαντιλίκια την ώρα που ανέβαινα..! Γκρεμοτσακίστηκα!! 

Καλα κανε ονειρα οτι θα δεις λεφτα. Θα σου γραψουνε την αναρρωτικη σαν κανονικη αδεια και θα τελειωσει εκει η υποθεση.

Πολλά ίσως μπορούν να κάνουν αλλά δεν νομίζω να μου γράψουν λιγότερες μέρες αναρρωτικής αφού έχω το χαρτί του νοσοκομείου που αναγράφει ακριβώς και την ημέρα που χτύπησα αλλά και τις μέρες αναρρωτικής..! 

Δημοσ.

Υποθέτω πως απλά θα πάρεις απολυτηριο σε χ + όσες ημέρες σου έχουν μείνει.

Να δείς λεφτά, μου φαίνεται απίστευτα πέραν λογικής!

Δημοσ.

Ρε μεγάλε εδώ οι γονείς ενός φαντάρου που σκοτώθηκε το 1999 απο ατύχημα και οι γονείς πήραν αποζημείωση τώρα πριν μερικούς μήνες αφού τώρα τελεσιδίκησε η απόφαση όταν έφτασε στον 'Αρειο Πάγο.Το να μπλέξεις σε δικαστική διαμάχη με το δημόσιο που θα δαπανήσεις χιλιάδες ευρώ σε δικηγόρους και τελικά να πάρεις αποζημείωση που ούτε με το 10% των εξόδων δεν οφελεί

Δημοσ.

Ρε μεγάλε εδώ οι γονείς ενός φαντάρου που σκοτώθηκε το 1999 απο ατύχημα και οι γονείς πήραν αποζημείωση τώρα πριν μερικούς μήνες αφού τώρα τελεσιδίκησε η απόφαση όταν έφτασε στον 'Αρειο Πάγο.Το να μπλέξεις σε δικαστική διαμάχη με το δημόσιο που θα δαπανήσεις χιλιάδες ευρώ σε δικηγόρους και τελικά να πάρεις αποζημείωση που ούτε με το 10% των εξόδων δεν οφελεί

Αυτό που το βρήκες;;; Εννοώ, για να το γνωρίζεις ή κάπου το διάβασες ή κάποιος στο είπε...! Μπορώ να μάθω την πηγή;; Σε περίπτωση του άρθρου, μπορείς να μου το στείλεις; ;)

Δημοσ.

Aποζημίωση δεν παίρνεις με την καμία και μπορείς να στηριχθείς σε αυτό που λέει ο giwrgos555. Aπό κει και πέρα το μόνο που θα κερδίσεις είναι να υπηρετήσεις λιγότερες μέρες. Το ατύχημα πως ακριβώς έγινε; Νόμιζε ότι ανέβηκες και ξεκίνησε; Πάντως με παντιλίκια να έφυγε καναδέζα κομματάκι δύσκολο. :P

Δημοσ.

Πάντως με παντιλίκια να έφυγε καναδέζα κομματάκι δύσκολο. :P

Έχεις οδηγήσει καναδέζα;

Είναι και πισωκούνες...!!!

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξερω για αποζημιωση, αλλα εγω οταν απολυωμουν με ειχαν πρηξει να βγαλω ακτινογραφια θωρακος ωστε "να φαινεται οτι εφυγα απο τον στρατο αρτημελης, αλλιως θα ειχαν τρεχαματα!".

Ισως εαν το κυνηγησεις και αποδειξεις οτι σε επιρρεαζει επαγγελματικα μπορει να γινει κατι αλλα αξιζει να μπλεξεις;

Δημοσ.

Παίδες, κατά την διάρκεια της στρατιωτικής μου υπηρεσίας έτυχε και έσπασα το χέρι μου. Από το νοσοκομείο πήρα 40 μέρες αναρρωτική, μέχρι 9/5 και στις 10/5 απολύομαι! Σαν άτομο έχω ακόμα αρκετές ημέρες κανονικής άδειας αλλά και εορταστικής, αφού έρχεται το Πάσχα. Τιμητικές άδειες τις βάζω εκτός...!! Έχω ακούσει πολλά και θέλω να ξεκαθαρίσω τα πράγματα..! Μου έχουν πει ότι θα πληρωθώ τις 18 αυτές μέρες μέχρι και για αποζημίωση για το κάταγμα το οποίο υπέστη αρκεί να ενημερωθώ και το κυνηγήσω! Να σημειώσω πως έχω περάσει ΕΔΕ και μου είπαν πως δεν θα υπηρετήσω επιπλέον ημέρες λόγο μεγάλης αναρρωτικής άδειας..! Γνωρίζεται τίποτα ή είχε ποτέ κανένας παρόμοιο προβληματισμό με εμένα;; 

Πάρε μια ιδέα από εδώ...

http://www.ellinikos-stratos.com/forum/forum_posts.asp?TID=1135

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...