kathytherion Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Καπνιστες τσιγαρων και δη στριφτων, δωστε μου τα φωτα σας! Πηγα χθες σε καταστημα με πουρα και ειδη καπνιστου και περαν των κλασσικων βρηκα τα εξης βολικα για καπνιστες στριφτου: 1)πηλινο πραγματακι το οποιο βρεχεις, μετα το σκουπιζεις ελαφρα και το ριχνεις στην καπνοθηκη ωστε να επαναφερει την υγρασια. Το εχει κανεις σας? Βολευει? Τι αλλο μπορει να εφαρμοστει ωστε να επαναφερω την υγρασια στον καπνο μου? 2)Επισης η κυρια που με εξυπηρετησε μου προτεινε ν αγορασω ενα ziplock σακουλακι για να βαζω μεσα τον καπνο μου και να επανελθει απο μονη της η υγρασια.το σακουλι απ πτι ειδα προοριζοταν για πουρα αλλα για να το προτεινει μαλλον κανει κ για καπνο στριφτου. Αξιζει η φαση η ειναι ενα απλο σακουλι σαν αυτα που κλεινουν αεροστεγως για το σαντουιτς? Και τελος, τι φαση παιζει με τις συσκευασιες του κανου στριφτου, και κυριως απο το εξωτερικο? Ειναι ελεεινες! Οι δικες μας παλευονται καπως γιατι ειναι αεροστεγως σφραγισμενες οταν τις αγοραζεις αλλα θυμαμαι πριν 3-4 χρονια που ηταν 25ρηδες οι καπνοι πως οι συσκευασιες ειχαν ενα κλιπ και μπορουσες να τις ξανακλεισεις ενω τωρα οχι. Οι συσκευασιες απ εξω δε, και καποιες απο εδω, οπως των black devil, με το που τις αγοραζεις διαπιστωνεις οτι δεν ειναι αεροστεγως κλεισμενες κ εχουν μονο το αυτοκολλητο σφραγισματος, που σημαινει οτι ο φρεσκοαγορασμενος καπνος σου ειναι ηδη ξερος και κταν τον καπνισεις θα σου καψει το λαιμο. Για ποιο λογο? Και τι μπορω να κανω απ τη στιγμη που ηδη εχω παρει 2 πακετα καπνου κ διαπιστωσα οτι ειναι ξερα εξαρχης?
d_gkal Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 1. βαλε μια λεπτη φετα μηλου. κανες δοκιμες, γιατι μπορει να παρει πολυ υγρασια και να βραχει/σαπισει ο καπνος 2. ναι, τετοιο απλο σακοθλακι ειναι. περιττο πραγμα.
taazz Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 1. βαλε μια λεπτη φετα μηλου. κανες δοκιμες, γιατι μπορει να παρει πολυ υγρασια και να βραχει/σαπισει ο καπνος +1 επίσης αν είναι πολύ χάλια βάλτον στο ψυγείο με την φλούδα για κανά 24ωρο. επανέφερα ένα καπνό που είχα ξεχάσει ανοιχτό μέσα σε ένα συρτάρι πάνω από 16 μήνες με αυτό το τρόπο. Μην αφήσεις την φλούδα μέσα αφού επανέρθει ο καπνός.
Norone92 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Απ' ότι έχω προσέξει, μόνο ο Golden Virginia έχει συσκευασία που ξανακλείνει με το κλιπ πλέον εκτός αν μου διαφεύγει κάτι. Στο εξωτερικό μου φαίνεται ακόμα πιο δύσκολο να βρω κάτι τέτοιο. Έχω καπνοσακούλα, όχι από αυτές που κλείνουν με κόμπο ή μαγνήτη αλλά σαν το σακουλάκι που λες. Από τέτοιο μαγαζί την πήρα. Δεν κάνει τρελή διαφορά αλλά καλύτερα απ' το τίποτα. Αυτό με το μήλο δεν το ήξερα, θα το δοκιμάσω!
taazz Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Απ' ότι έχω προσέξει, μόνο ο Golden Virginia έχει συσκευασία που ξανακλείνει με το κλιπ πλέον εκτός αν μου διαφεύγει κάτι. Λυπάμαι αλλά το έχω κόψει από την εποχή που σταμάτησαν να φέρνουν τα 50 γραμμάρια και αύξησαν τα 25 γραμμάρια στην ίδια τιμή πάνω κάτω. Από όσο θυμάμαι όμως κανένας καπνός δεν είχε σακούλα που να κλίνει αεροστεγώς μετά το άνοιγμα οι περισσότεροι απλά κλίνανε με σελοτέιπ ή velcro για να μην πέφτει ο καπνός, προσωπικά δεν είχα πρόβλημα τα 50 γραμμάρια τα τελείωνα σε 5~6 μέρες δεν προλάβαινε να ξεραθεί ο καπνός. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2016 από taazz
kathytherion Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Λυπάμαι αλλά το έχω κόψει από την εποχή που σταμάτησαν να φέρνουν τα 50 γραμμάρια και αύξησαν τα 25 γραμμάρια στην ίδια τιμή πάνω κάτω. Από όσο θυμάμαι όμως κανένας καπνός δεν είχε σακούλα που να κλίνει αεροστεγώς μετά το άνοιγμα οι περισσότεροι απλά κλίνανε με σελοτέιπ ή velcro για να μην πέφτει ο καπνός, προσωπικά δεν είχα πρόβλημα τα 50 γραμμάρια τα τελείωνα σε 5~6 μέρες δεν προλάβαινε να ξεραθεί ο καπνός. Καπνιζω λιγο οποτε οι καπνοι μου κρατανε πολλεεες μερες αλλα αυτο ειναι δικο μου θεμα και θα βρω τη λυση. Αυτο πουμε εξοργιζει και θελω να μου πειτε αν παιζει και στο εξωτερικο( σιγουρα το χω δει στη Βουδαπεστη ) ειναι οτι παω κ αγοραζω πακετο καπνου 40αρι ας πουμε , και με το που το ανοιγω βλεπω οτι ο καπνος ειναι ηδη ξερος! Στο μεταξυ τις προαλλες αγορασα απο καταστημα με ειδη καπνιστου εναν black devil 25αρη και τον ανοιγω κ δεν ηταν τελειως σφραγισμενος με αποτελεσμα να ειναι ξεραμενος κ να με καιει. Ειναι κριμα να παιρνεις καινουριο καπνο και να πρεπει να κανεις πατεντες για να τον ευχαριστηθεις τη στιγμη που πληρωσες και θες να τον δοκιμασεις επιτοπου. Θελω πολυ να μαθω αν το εχετε δει κ εσεις το σκηνικο...
kathytherion Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Απ' ότι έχω προσέξει, μόνο ο Golden Virginia έχει συσκευασία που ξανακλείνει με το κλιπ πλέον εκτός αν μου διαφεύγει κάτι. Στο εξωτερικό μου φαίνεται ακόμα πιο δύσκολο να βρω κάτι τέτοιο. Έχω καπνοσακούλα, όχι από αυτές που κλείνουν με κόμπο ή μαγνήτη αλλά σαν το σακουλάκι που λες. Από τέτοιο μαγαζί την πήρα. Δεν κάνει τρελή διαφορά αλλά καλύτερα απ' το τίποτα. Αυτό με το μήλο δεν το ήξερα, θα το δοκιμάσω! Πηρες προσφατα golden virginia και εχει τετοια συσκευασια? Αν ειναι να παρω κανα τετοιο... Εχει δοκιμασει εμτωμεταξυ κανεις το ματζαφλαρι το πηλινο που προανεφερα?
Lucifer Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Μήλα και ιστορίες έβαζα στους καπνούς πίπας όταν ξεραινόντουσαν. Τις προάλλες που πήρα έναν ξεραμένο για στριφτό, τον έβαλα απλώς σε ένα τάπερ (κλειστό) αφού τον κάλυψα με ένα βρεγμένο χαρτί κουζίνας. Μειονεκτήματα: εύκολο να τον υγράνεις παραπάνω και να μην ρουφάει (λύση, τον αφήνεις λίγο κάτω από μια λάμπα γραφείου μέχρι να ψηθεί όσο θες). Πλεονεκτήματα: δεν περιμένεις 40 ώρες για να καπνίσεις. Όσο για αποθήκευση, παλιά τον έβαζα σε μια θήκη golden virginia η οποία ήταν με τη σειρά της μέσα στην καπνοθήκη μου. Η καινούρια καπνοθήκη κάνει καλύτερη δουλειά, οπότε αρκεί. Πλέον κάνω πολύ λίγα, 3g τη μέρα περίπου, αλλά και πάλι στο τέλος δεν είναι ξερός.
kathytherion Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Απ' ότι έχω προσέξει, μόνο ο Golden Virginia έχει συσκευασία που ξανακλείνει με το κλιπ πλέον εκτός αν μου διαφεύγει κάτι. Στο εξωτερικό μου φαίνεται ακόμα πιο δύσκολο να βρω κάτι τέτοιο. Έχω καπνοσακούλα, όχι από αυτές που κλείνουν με κόμπο ή μαγνήτη αλλά σαν το σακουλάκι που λες. Από τέτοιο μαγαζί την πήρα. Δεν κάνει τρελή διαφορά αλλά καλύτερα απ' το τίποτα. Αυτό με το μήλο δεν το ήξερα, θα το δοκιμάσω! Πηρες προσφατα golden virginia και εχει τετοια συσκευασια? Αν ειναι να παρω κανα τετοιο... Εχει δοκιμασει εμτωμεταξυ κανεις το ματζαφλαρι το πηλινο που προανεφερα? Μήλα και ιστορίες έβαζα στους καπνούς πίπας όταν ξεραινόντουσαν. Τις προάλλες που πήρα έναν ξεραμένο για στριφτό, τον έβαλα απλώς σε ένα τάπερ (κλειστό) αφού τον κάλυψα με ένα βρεγμένο χαρτί κουζίνας. Μειονεκτήματα: εύκολο να τον υγράνεις παραπάνω και να μην ρουφάει (λύση, τον αφήνεις λίγο κάτω από μια λάμπα γραφείου μέχρι να ψηθεί όσο θες). Πλεονεκτήματα: δεν περιμένεις 40 ώρες για να καπνίσεις. Όσο για αποθήκευση, παλιά τον έβαζα σε μια θήκη golden virginia η οποία ήταν με τη σειρά της μέσα στην καπνοθήκη μου. Η καινούρια καπνοθήκη κάνει καλύτερη δουλειά, οπότε αρκεί. Πλέον κάνω πολύ λίγα, 3g τη μέρα περίπου, αλλά και πάλι στο τέλος δεν είναι ξερός. Ετσι την πατησα την πρωτη φορα που πηγα να επαναφερω καπνο, επισης ξεραμενο απο τη στιγμη πιυ τον αγορασα, ,ε αποτελεσμα να μην τραβαει καθολου. Πλεον βαζω τον καπνο μεσα σε σακουλακι και λροσθετω μια φετα ψωμι, αλλα πεφτουν ψιχουλα μες στον καπνο και πρεπει να τα βγαζω και ειναι μανουρα...
Lucifer Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Ευτυχώς δε μου τυχαίνει συχνά. Αυτό που ρώτησες για τις συσκευασίες GV ισχύει, όλες (δεν ορκίζομαι για τον τελευταίο ελαφρύ φούξια) έχουν κλιπ. Γι' αυτό και ενώ πάντα τον σιχαινόμουν (με εξαίρεση τον πράσινο) είχα πάντα συσκευασίες του, για να βάζω μέσα τον δικό μου. 1
zio10 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δεν βοηθάω και πολύ αλλά πιστεύω πως κοπέλα που θέλει να καπνίσει καλύτερα να καπνίζει κανονικά τσιγάρα έτοιμα. Την εικόνα της γυναίκας να στρίβει τσιγάρα προσωπικά δεν τη βρίσκω ωραία.
Lucifer Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Είναι μέχρι να σου μάθει πώς να κολλάς περισσότερα του ενός χαρτακίου μεταξύ τους, σίγουρος έρωτας. 3
taazz Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Είναι μέχρι να σου μάθει πώς να κολλάς περισσότερα του ενός χαρτακίου μεταξύ τους, σίγουρος έρωτας. Το έρωτας το προσπερνάω γιατί...... μάγισσες! Αλλά το να σου "μάθει να κολλάς πάνω από ένα" με τσιγκλίζει λίγο. Τι να σου μάθει δηλαδή; Εχει δοκιμασει εμτωμεταξυ κανεις το ματζαφλαρι το πηλινο που προανεφερα? Όχι Προσωπικά μου άρεσε το μύλο και η μυρωδιά/γεύση που προσθέτει στον καπνό και δεν έψαξα για κάτι άλλο. Θελω πολυ να μαθω αν το εχετε δει κ εσεις το σκηνικο... Ναι συχνά.
kathytherion Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Ευτυχώς δε μου τυχαίνει συχνά. Αυτό που ρώτησες για τις συσκευασίες GV ισχύει, όλες (δεν ορκίζομαι για τον τελευταίο ελαφρύ φούξια) έχουν κλιπ. Γι' αυτό και ενώ πάντα τον σιχαινόμουν (με εξαίρεση τον πράσινο) είχα πάντα συσκευασίες του, για να βάζω μέσα τον δικό μου. Ο ροζ σιγουρα δεν εχει γιατι καπνιζω κακτικα( ωραιος καπνος κ ελαφρυς, παρεμπιπτοντως). Οποτε θα παρω κι εγω τον πρασινο να τον αποθηκευω ετσι. Ποια συσκευασια παιρμεις εσυ απο το περιπτερο? Ρωταω γιατι θθμαμι οτι ισχυει το κλιπ για τουν 25αρη αλλα τωρα τους περισσοτερους τους εχουν κανει 15ρηδες καπνους. Δεν βοηθάω και πολύ αλλά πιστεύω πως κοπέλα που θέλει να καπνίσει καλύτερα να καπνίζει κανονικά τσιγάρα έτοιμα. Την εικόνα της γυναίκας να στρίβει τσιγάρα προσωπικά δεν τη βρίσκω ωραία. Ρε συ, δεν καπνιζω για να περασω μια γοητευτικη γυναικεια εικονα στους γυρω μου. Και βασικα, δε θα χαλασω τη βολη μου για να βγαζω μια υποτιθεμενη ωραια εικονα στους γυρω μου... Το έρωτας το προσπερνάω γιατί...... μάγισσες! Αλλά το να σου "μάθει να κολλάς πάνω από ένα" με τσιγκλίζει λίγο. Τι να σου μάθει δηλαδή; Όχι Προσωπικά μου άρεσε το μύλο και η μυρωδιά/γεύση που προσθέτει στον καπνό και δεν έψαξα για κάτι άλλο. Ναι συχνά. σχετικα μετο μηλαρακι , θα πεσει δοκιμη αλλα παιζουν 2 αρνητικα. 1) δεν τρωω μηλα και 2) με πορτοκαλι που χα δοκιμασει δεν μ αρεσε το αρωμα που αφησε στν καπνο, ειχα την αισθηση οτι αλλοιωσε τ αρωμα του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα