Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ειμαι 15 χρονων και θα ήθελα να μυρασω φυλλάδια για να βγάλω ενα χαρτζιλίκι αλλά δεν ξέρω που να απευθυνθώ ποσό θα πληρώνομαι αν θα με προσλάβουν και γενιά αν αξίζει και τι περίπου περιλαμβάνει

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν προσλαμβάνονται ανήλικοι

Έχω την εντύπωση ότι από 15 ή 16 και πάνω μπορεί κάποιος να δουλέψει νόμιμα.

Δημοσ.

Αν τα λεφτά τα θες για να μαζέψεις να πάρεις καρτα γραφικών τοτε αστο καλύτερα, ρίξε το στο διαβασμα !

Αν τα χρειάζεσαι για να βοηθήσεις στο στιτι τους δικούς σου τότε μπράβο σου μικρέ κ σου εύχομαι να βρεις αύριο κι ολας!

• Like 4
Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι από 15 ή 16 και πάνω μπορεί κάποιος να δουλέψει νόμιμα.

Υπαρχουν ενσημα ανηλικων για τετοιες ηλικιες με συγκαταθεση γονεα.

ξέρετε πολλούς να μοιράζουν φυλλάδια και να τους έχει γίνει κανονική πρόσληψη με ένσημα;

θεωρητικά κι εγώ τα ίδια ξέρω.

Δημοσ.

μια χαρά μπορείς.

Κοίταξε αγγελίες.
xe.gr και τέτοια.

Αν τα λεφτά τα θες για να μαζέψεις να πάρεις καρτα γραφικών τοτε αστο καλύτερα, ρίξε το στο διαβασμα !

Αν τα χρειάζεσαι για να βοηθήσεις στο στιτι τους δικούς σου τότε μπράβο σου μικρέ κ σου εύχομαι να βρεις αύριο κι ολας!

όχι ρε φίλε! Κι εμείς κάναμε το σκατό παξιμάδι για να πάρουμε σκληρό δίσκο 100 mbytes και κάρτα ήχου, μη ξηγιέσαι σκουλικιάρικα!

• Like 4
Δημοσ.

ξέρετε πολλούς να μοιράζουν φυλλάδια και να τους έχει γίνει κανονική πρόσληψη με ένσημα;

θεωρητικά κι εγώ τα ίδια ξέρω.

Ναι, ξέρω ότι τους ασφαλίζουν κανονικά (κυρίως γιατί φοβούνται). Δεν ξέρω αν συμβαίνει σε όλες τις περιοχές βέβαια.

Δημοσ.

Σε μεταφορική εταιρεία για μετακομίσεις λέει τίποτα να πας για δουλειά?

Μηχανάκι για νταλιβερη έχεις?

Δημοσ.

Θα πάρει κάρτα όμως χωρίς να επιβαρύνει τους δικούς του. Μπράβο του.

-------------------------------------------------------------

Πάντως να ξέρεις είναι δύσκολο να βρεις γενικά ειδικά σήμερα και πληρώνουν πολύ λίγο.

3€ την ώρα είναι και δουλεύεις 3-4 ωρίτσες οπότε λιώνεις στο περπάτημα για περιπου ένα 10αρικο.

Και δεν είναι και κάθε μέρα.

Τουλάχιστον έτσι ήταν εκεί που πήγα εγώ.

• Like 1
Δημοσ.

Σε μεταφορική εταιρεία για μετακομίσεις λέει τίποτα να πας για δουλειά?

Μηχανάκι για νταλιβερη έχεις?

Ωραιες προτάσεις για δουλειά σε ανήλικο, τι να πεις

• Like 1
Δημοσ.

Όλα αυτά που είπες συν το λαμπρό ενδεχόμενο να τα ριξει σε παιχνίδια ?? Ποια η άποψη σας ( πριν γίνω ρόμπα) χαχα

Αν είμαι ατοπη απλά ντελετ με στεγνά χαχα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...