Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ειμαι 15 χρονων και θα ήθελα να μυρασω φυλλάδια για να βγάλω ενα χαρτζιλίκι αλλά δεν ξέρω που να απευθυνθώ ποσό θα πληρώνομαι αν θα με προσλάβουν και γενιά αν αξίζει και τι περίπου περιλαμβάνει

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Ρώτα στον Γράψα και την Ευρωγνώση, τα φροντιστήρια. Αυτοί παλιά έπαιρναν αβέρτα άτομα για τέτοιες δουλειές. Δεν ξέρω αν παίζει ακόμα.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ωραιες προτάσεις για δουλειά σε ανήλικο, τι να πεις

Σε αυτή την ηλικία πάνε και άλλοι για νταλιβερη

Σε κάνα πιτογυραδικο πήγαινε

Κάνα σούπερ μάρκετ

Και ποια δουλειά είναι για ενήλικους?

Δημοσ.

μη ξηγιέσαι σκουλικιάρικα!

Tι γαμάτη έκφραση και πόσο καιρό είχα να την ακούσω, μπράβο.

Για φυλλάδια είχε πάει ο αδερφός μου πρόσφατα και συγκεκριμένα για λιντλ. Του εδιναν εργοσημα κανονικα και επαιρνε καπου 3 ευρω την ωρα. Μπορείς να ψάξεις σε όλα τα site με αγγελιες εργασιας και να ρωτησεις γνωστους που το εχουν κανει (δεν μπορει, ολο και καποιον θα εχεις).

Δημοσ.

Βασικά σε αυτήν την ηλικία δεν θα ήταν σωστό να οδηγήσει το παιδί.Θα αφήνατε τον γιό σας να οδηγήσει μηχανάκι;

• Like 2
Δημοσ.

Lol αυτό έλειπε να θέλεις τα φυλλάδια για μόνιμη δουλειά

Προ κρίσης με τα λεφτά που έπαιρνα ως υπεύθυνος ..... εννοείται μόνιμη ! Ως υπεύθυνος , άμα όμως μοιράζεις ο ίδιος φυλλάδια ήταν μια ας πούμε καλή προσωρινή δουλειά.  Τώρα έχει πέσει το θέμα σε μεγάλο βαθμό ! 

Δημοσ.

Προ κρίσης με τα λεφτά που έπαιρνα ως υπεύθυνος ..... εννοείται μόνιμη ! Ως υπεύθυνος , άμα όμως μοιράζεις ο ίδιος φυλλάδια ήταν μια ας πούμε καλή προσωρινή δουλειά.  Τώρα έχει πέσει το θέμα σε μεγάλο βαθμό !

Προ κρίσης και ως υπεύθυνος.

Next.

Δημοσ.

Για φυλλάδια είχε πάει ο αδερφός μου πρόσφατα και συγκεκριμένα για λιντλ. Του εδιναν εργοσημα κανονικα και επαιρνε καπου 3 ευρω την ωρα. Μπορείς να ψάξεις σε όλα τα site με αγγελιες εργασιας και να ρωτησεις γνωστους που το εχουν κανει (δεν μπορει, ολο και καποιον θα εχεις).

στην κάρτα γραφικών αναφερόμουν εγώ ρε συ.. :-D

Δημοσ.

Για φυλλάδια που πάνε στον υπεύθυνο του lidl?

Υπάρχει κανένας που σε παρακολουθεί για να μην τα πετάξεις?

Δημοσ.

στην κάρτα γραφικών αναφερόμουν εγώ ρε συ.. :-D

'Εγω πάλι στο "ξηγιέσαι σκουληκιάρικα". Νομίζω μου το έλεγε ένας παλιός γκόμενος και έχω να το ακούσω απο τοτε.

• Like 1
Δημοσ.

Μάλλον ότι πλέον έχουν αλλάξει τα πράγματα.

Kάτι το οποίο είπα και εγώ ! Ολα έχουν αλλάξει σε όλους τους τομείς !

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα ειμαι 15 χρονων και θα ήθελα να μυρασω φυλλάδια για να βγάλω ενα χαρτζιλίκι αλλά δεν ξέρω που να απευθυνθώ ποσό θα πληρώνομαι αν θα με προσλάβουν και γενιά αν αξίζει και τι περίπου περιλαμβάνει

Τελικά τη έκανες?

Δημοσ.

Επειδή μισώ τα φυλλάδια (9 στα 10 είναι αδιάφορα έτσι κι' αλλιώς και τα βλέπω κυρίως απο οικολογική σκοπιά) προτείνω κάτι άλλο: κατ' οίκον παράδοση εμπορευμάτων για το τοπικό μπακάλικο/μανάβικο/ιχθυοπωλείο/σουπερμάρκετ.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

σε καμια καβα ποτων να μεταφερεις τελαρα ειναι καλα?

για να ρωτησεις να μυραζεις φυλλαδια πας στον υπευθυνο του σουπερ μαρκετ?

γινεται να παει και καποιος που θα μυραζει για πρωτη φορα η θα περνουν τους ιδιους?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...