Miracle Worker Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Καλησπέρα ειμαι 15 χρονων και θα ήθελα να μυρασω φυλλάδια για να βγάλω ενα χαρτζιλίκι αλλά δεν ξέρω που να απευθυνθώ ποσό θα πληρώνομαι αν θα με προσλάβουν και γενιά αν αξίζει και τι περίπου περιλαμβάνει Ευχαριστώ εκ των προτέρων Ρώτα στον Γράψα και την Ευρωγνώση, τα φροντιστήρια. Αυτοί παλιά έπαιρναν αβέρτα άτομα για τέτοιες δουλειές. Δεν ξέρω αν παίζει ακόμα.
jason97 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Ωραιες προτάσεις για δουλειά σε ανήλικο, τι να πεις Σε αυτή την ηλικία πάνε και άλλοι για νταλιβερη Σε κάνα πιτογυραδικο πήγαινε Κάνα σούπερ μάρκετ Και ποια δουλειά είναι για ενήλικους?
idomeneas7 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 μη ξηγιέσαι σκουλικιάρικα! Tι γαμάτη έκφραση και πόσο καιρό είχα να την ακούσω, μπράβο. Για φυλλάδια είχε πάει ο αδερφός μου πρόσφατα και συγκεκριμένα για λιντλ. Του εδιναν εργοσημα κανονικα και επαιρνε καπου 3 ευρω την ωρα. Μπορείς να ψάξεις σε όλα τα site με αγγελιες εργασιας και να ρωτησεις γνωστους που το εχουν κανει (δεν μπορει, ολο και καποιον θα εχεις).
AntiCambeR Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Βασικά σε αυτήν την ηλικία δεν θα ήταν σωστό να οδηγήσει το παιδί.Θα αφήνατε τον γιό σας να οδηγήσει μηχανάκι; 2
Dare-Devil Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Lol αυτό έλειπε να θέλεις τα φυλλάδια για μόνιμη δουλειά Προ κρίσης με τα λεφτά που έπαιρνα ως υπεύθυνος ..... εννοείται μόνιμη ! Ως υπεύθυνος , άμα όμως μοιράζεις ο ίδιος φυλλάδια ήταν μια ας πούμε καλή προσωρινή δουλειά. Τώρα έχει πέσει το θέμα σε μεγάλο βαθμό !
arxaggelos Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Προ κρίσης με τα λεφτά που έπαιρνα ως υπεύθυνος ..... εννοείται μόνιμη ! Ως υπεύθυνος , άμα όμως μοιράζεις ο ίδιος φυλλάδια ήταν μια ας πούμε καλή προσωρινή δουλειά. Τώρα έχει πέσει το θέμα σε μεγάλο βαθμό ! Προ κρίσης και ως υπεύθυνος. Next.
kfyros Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Tι γαμάτη έκφραση και πόσο καιρό είχα να την ακούσω, μπράβο. Για φυλλάδια είχε πάει ο αδερφός μου πρόσφατα και συγκεκριμένα για λιντλ. Του εδιναν εργοσημα κανονικα και επαιρνε καπου 3 ευρω την ωρα. Μπορείς να ψάξεις σε όλα τα site με αγγελιες εργασιας και να ρωτησεις γνωστους που το εχουν κανει (δεν μπορει, ολο και καποιον θα εχεις). στην κάρτα γραφικών αναφερόμουν εγώ ρε συ..
jason97 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Για φυλλάδια που πάνε στον υπεύθυνο του lidl? Υπάρχει κανένας που σε παρακολουθεί για να μην τα πετάξεις?
idomeneas7 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 στην κάρτα γραφικών αναφερόμουν εγώ ρε συ.. 'Εγω πάλι στο "ξηγιέσαι σκουληκιάρικα". Νομίζω μου το έλεγε ένας παλιός γκόμενος και έχω να το ακούσω απο τοτε. 1
Dare-Devil Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Προ κρίσης και ως υπεύθυνος. Next. Ti θες να πεις ;
zio10 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Ti θες να πεις ; Μάλλον ότι πλέον έχουν αλλάξει τα πράγματα.
Dare-Devil Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Μάλλον ότι πλέον έχουν αλλάξει τα πράγματα. Kάτι το οποίο είπα και εγώ ! Ολα έχουν αλλάξει σε όλους τους τομείς ! 1
jason97 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Καλησπέρα ειμαι 15 χρονων και θα ήθελα να μυρασω φυλλάδια για να βγάλω ενα χαρτζιλίκι αλλά δεν ξέρω που να απευθυνθώ ποσό θα πληρώνομαι αν θα με προσλάβουν και γενιά αν αξίζει και τι περίπου περιλαμβάνει Ευχαριστώ εκ των προτέρων Τελικά τη έκανες?
φιρίκι Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Καλησπέρα ειμαι 15 χρονων και θα ήθελα να μυρασω φυλλάδια για να βγάλω ενα χαρτζιλίκι αλλά δεν ξέρω που να απευθυνθώ ποσό θα πληρώνομαι αν θα με προσλάβουν και γενιά αν αξίζει και τι περίπου περιλαμβάνει Ευχαριστώ εκ των προτέρων Επειδή μισώ τα φυλλάδια (9 στα 10 είναι αδιάφορα έτσι κι' αλλιώς και τα βλέπω κυρίως απο οικολογική σκοπιά) προτείνω κάτι άλλο: κατ' οίκον παράδοση εμπορευμάτων για το τοπικό μπακάλικο/μανάβικο/ιχθυοπωλείο/σουπερμάρκετ.
jason97 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 σε καμια καβα ποτων να μεταφερεις τελαρα ειναι καλα? Tι γαμάτη έκφραση και πόσο καιρό είχα να την ακούσω, μπράβο. Για φυλλάδια είχε πάει ο αδερφός μου πρόσφατα και συγκεκριμένα για λιντλ. Του εδιναν εργοσημα κανονικα και επαιρνε καπου 3 ευρω την ωρα. Μπορείς να ψάξεις σε όλα τα site με αγγελιες εργασιας και να ρωτησεις γνωστους που το εχουν κανει (δεν μπορει, ολο και καποιον θα εχεις). για να ρωτησεις να μυραζεις φυλλαδια πας στον υπευθυνο του σουπερ μαρκετ? γινεται να παει και καποιος που θα μυραζει για πρωτη φορα η θα περνουν τους ιδιους?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα