Lee80 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 πως μπορω να κανω αναφορα στο ebay οτι γραφει ψεματα και στελνει απο την Κινα? Στο email που σου ηρθε απο το ebay με το αντικειμενο που αγορασες υπαρχει το email για το customer service. Επικοινωνησε μαζι τους και εξηγησε πως θελεις ακυρωση της αγορας γιατι το προιον δεν ερχεται απο Γαλλια αλλα απο κινα. Ταυτοχρονα κανε dispute την πληρωμη απο το paypal http://www.wikihow.com/Dispute-a-PayPal-Transaction 1
ziaba Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 επειδη δεν δεχεται επιστροφες αυτος δεν μπορω να ανοιξω υποθεση μονο dispute στο paypal γινετε
kage Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) "Item Location" λέει "Γαλλία"Full refund ζητας και τελος.. χρησιμοποιησε την λεξη scam/ scamer και τις απειλες δωστες με ενα μεγαλο screenshot μπορεις να ανεβαζεις και φωτος απ οτι θυμαμαι.Εχω δωσει και γω ασιατη στο ebay σαν scam μολις μου ειπε στα messages οτι θα τα στειλει απο κινα και οχι απο χωρα που δηλωνε.Τα γραμματα κειμενου δεν εχουν νοημα. Purchase history -> more actions -> return this item ναι και ας μην εχει ερθει...Page Επεξ/σία 25 Απριλίου 2016 από kage 1
georgep800 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 επειδη δεν δεχεται επιστροφες αυτος δεν μπορω να ανοιξω υποθεση μονο dispute στο paypal γινετε Δεν νομίζω να ισχύει τέτοιος περιορισμός. Η λογική του case είναι για οποιαδήποτε προβλήματα προκύψουν και όχι μονάχα αυτό που αντιμετωπίζεις. 1
Tigran Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Δημοσ. 24 Απριλίου 2016 Τι υπερασπιζεστε τον κινέζο ρε παιδιά; Απατεώνας είναι. Υπάρχει λόγος που έχουν βάλει item location. Αμα είναι να μπω κι εγώ να βάλω USA για να τραβάω πελάτης κι από κάτω να γράψω "η παράδοση γίνεται σε 7-365 ημερες". Από το tracking code του θα φαίνεται ότι το έστειλε από Κίνα. Στελνεις στο customer support και τελειώνει η ιστορία. Το πιο πιθανό είναι να σου μείνει και το προϊόν, αν δεν δεχτεί να πληρώσει τα έξοδα επιστροφής. 1
ziaba Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δεν νομίζω να ισχύει τέτοιος περιορισμός. Η λογική του case είναι για οποιαδήποτε προβλήματα προκύψουν και όχι μονάχα αυτό που αντιμετωπίζεις. οχι δεν μ αφηνει πρεπει να το εγκρινει ΚΑΙ ο πωλειτης, μου πεταει παρακατω μηνυμα πλεον μονο μεσω pp The seller doesn't accept returns, but you can still send a request for a return. Remember eBay Money Back Guarantee covers you if there's something wrong with your purchase. Τι υπερασπιζεστε τον κινέζο ρε παιδιά; Απατεώνας είναι. Υπάρχει λόγος που έχουν βάλει item location. Αμα είναι να μπω κι εγώ να βάλω USA για να τραβάω πελάτης κι από κάτω να γράψω "η παράδοση γίνεται σε 7-365 ημερες". Από το tracking code του θα φαίνεται ότι το έστειλε από Κίνα. Στελνεις στο customer support και τελειώνει η ιστορία. Το πιο πιθανό είναι να σου μείνει και το προϊόν, αν δεν δεχτεί να πληρώσει τα έξοδα επιστροφής. ποιο εξοδα επιστροφης? απλα δεν θα το παραλαβω και τελος
Lee80 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Δημοσ. 25 Απριλίου 2016 Εχω καιρο να χρησιμοποιησω ebay, αλλα δεν μπορει απο καπου θα σου επιτρεπει να ανοιξεις case, εστω με αιτιολογια other εαν δεν υπαρχει καποια κατηγορια ηδη που να σε καλυπτει. Εαν το εχουν αλλαξει οντως, τοτε μεσω email στο support τους και dispute στο paypal. Μπορεις και απο το resolution center του ebay εδω http://resolutioncenter.ebay.com/ 1
afterhours Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Μεταφραση απο Google translate και θα ειχες γλυτωσει ολη την ταλαιπωρια ΟP Hello I sell Intel Xeon X5460 processors, they come from a lot purchased in USA All these processor I send them to China or Malaysia to be changed (notch + welding) Photo2 note delivery time between 7 and 40 days by country Λεει ξεκαθαρα απο που αγοραζει τους CPU... ξεκαθαρα που τους στελνει μετα στου διαολου τη μανα Κινα και σου λεει περιμενε 1 μηνα +...λογικα αν ανοιξες case θα το χασεις (λογικα θα υποστηριξει αυτος αιτια buyers remorse) αλλα ποτε δεν ξερεις καθως το ebay πολυ-προστατευει τους buyers. Αν δεν εγραφε τιποτα στο item description και απλα εκανε dropshipping απο Κινα τοτε θα ειχες δικιο Απο οτι καταλαβα γινεται οτι γινεται στην Κινα μετατροπες..του ξαναστελνουν το υλικο και αυτος στελνει απο Γαλλια για να ειναι καλυμμενος Οσον αφορα για τον σωβινισμο του Γαλλου να τον βαλει εκει που ξερει. Ειχα παει Γαλλια και τους μιλαγα στα Αγγλικα και δεν απαντουσαν ενω τα μιλαγαν. Τραγικοι απλα (το μικρο biased δειγμα φυσικα με το οποιο ηρθα σε επαφη) 1
ziaba Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Εχω καιρο να χρησιμοποιησω ebay, αλλα δεν μπορει απο καπου θα σου επιτρεπει να ανοιξεις case, εστω με αιτιολογια other εαν δεν υπαρχει καποια κατηγορια ηδη που να σε καλυπτει. Εαν το εχουν αλλαξει οντως, τοτε μεσω email στο support τους και dispute στο paypal. Μπορεις και απο το resolution center του ebay εδω http://resolutioncenter.ebay.com/ Δεν μ αφηνει χωρις την αδεια του γιατι δεν δεχεται επιστροφες μονο dispute στο paypal Μεταφραση απο Google translate και θα ειχες γλυτωσει ολη την ταλαιπωρια ΟP Hello I sell Intel Xeon X5460 processors, they come from a lot purchased in USA All these processor I send them to China or Malaysia to be changed (notch + welding) Photo2 note delivery time between 7 and 40 days by country Λεει ξεκαθαρα απο που αγοραζει τους CPU... ξεκαθαρα που τους στελνει μετα στου διαολου τη μανα Κινα και σου λεει περιμενε 1 μηνα +...λογικα αν ανοιξες case θα το χασεις (λογικα θα υποστηριξει αυτος αιτια buyers remorse) αλλα ποτε δεν ξερεις καθως το ebay πολυ-προστατευει τους buyers. Αν δεν εγραφε τιποτα στο item description και απλα εκανε dropshipping απο Κινα τοτε θα ειχες δικιο Απο οτι καταλαβα γινεται οτι γινεται στην Κινα μετατροπες..του ξαναστελνουν το υλικο και αυτος στελνει απο Γαλλια για να ειναι καλυμμενος Οσον αφορα για τον σωβινισμο του Γαλλου να τον βαλει εκει που ξερει. Ειχα παει Γαλλια και τους μιλαγα στα Αγγλικα και δεν απαντουσαν ενω τα μιλαγαν. Τραγικοι απλα (το μικρο biased δειγμα φυσικα με το οποιο ηρθα σε επαφη) Μα και τωρα αυτο κανει δεν υπαρχει λογος ουτε επετρεπεται να γραφει Item location: Clermont Ferrand, France Ο τυπος ειναι κινεζος ουτε ζωγραφιστη δεν εχει δει την γαλλια εδω τον πουλαει απο το Shenzhen Κινας (ακομα και ο αριθμος παρακολουθησης μου απο Shenzhen ειναι) πιο φθηνα φυσικα http://www.ebay.com/itm/Intel-Xeon-X5460-Processor-Modified-for-Socket-LGA775-Second-life-to-your-PC-/222096631948?hash=item33b5fda88c:g:C9IAAOSw6oBXE1bV
gbouros Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Όταν πας να βάλεις μια αγγελία και η χώρα διαμονής που έχεις δηλώσει είναι διαφορετική από το item location της αγγελίας σου το ebay σου βγάζει μια προειδοποίηση: Attention sellers: Item Location! Please be aware that in accordance with eBay's Item Location Misrepresentation policy, sellers must accurately describe the location from which their item will be sent in the item location field. False, inaccurate or misleading information about the postage location of an item is not allowed on eBay. If you wish to read eBay's Item Location Misrepresentation policy, please click here. 1
ziaba Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 αυτος εχει ανοιξει account και καλα οτι ειναι στην γαλλια με γαλλικο email και διευθηνση, εχει στησει μελετημενη επιχειρηση
gbouros Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Αφού αποφάσισες να μην το παραλάβεις ενημέρωσε ebay και paypal τα εξης: Επειδή βιαζόσουν έκανες την συγκεκριμένη παραγγελία επειδή το αντικείμενο θα ερχόταν από Γαλλία. Όταν είδες ότι το έστειλε από Κίνα το αγόρασες από αλλού καθώς δεν ήθελες να περιμένεις κανά μήνα να σου έρθει. Στο ebay ζήτα να διαβάσουν και τα μηνύματα που ανταλλάξατε (δεν το κάνουν αν δεν το ζητήσεις). Στο paypal ζήτα τα λεφτά σου πίσω μόλις δουν ότι ξεκίνησε την πορεία του για να επιστρέψει Κίνα. (δε νομίζω να σου κάνουν refund νωρίτερα) Αν όμως είναι ένα αντικείμενο που θες και το έχεις βρει σε καλή τιμή μπορείς να το παραλάβεις και να βάλεις αρνητική με 1 αστεράκι σε όλα τα πεδία. Σε τέτοιους χρήστες με λίγες αξιολογήσεις αυτό τσούζει περισσότερο από τα ταχυδρομικά που θα χάσει. 1
ziaba Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Αφού αποφάσισες να μην το παραλάβεις ενημέρωσε ebay και paypal τα εξης: Επειδή βιαζόσουν έκανες την συγκεκριμένη παραγγελία επειδή το αντικείμενο θα ερχόταν από Γαλλία. Όταν είδες ότι το έστειλε από Κίνα το αγόρασες από αλλού καθώς δεν ήθελες να περιμένεις κανά μήνα να σου έρθει. Στο ebay ζήτα να διαβάσουν και τα μηνύματα που ανταλλάξατε (δεν το κάνουν αν δεν το ζητήσεις). Στο paypal ζήτα τα λεφτά σου πίσω μόλις δουν ότι ξεκίνησε την πορεία του για να επιστρέψει Κίνα. (δε νομίζω να σου κάνουν refund νωρίτερα) Αν όμως είναι ένα αντικείμενο που θες και το έχεις βρει σε καλή τιμή μπορείς να το παραλάβεις και να βάλεις αρνητική με 1 αστεράκι σε όλα τα πεδία. Σε τέτοιους χρήστες με λίγες αξιολογήσεις αυτό τσούζει περισσότερο από τα ταχυδρομικά που θα χάσει. 100% θα φαει αρνητικο παρω ή δεν παρω τα λ7 μου πισω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα