Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και τελικά μετά απο τόσες μέρες κατάφερα και έκανα την αίτηση για την άδεια εισαγωγής στο τμήμα της περιοχής μου!!! Ευτυχώς ήταν μια καλή κυρία εκεί που ασχολήθηκε. Τώρα περιμένουμε 20-30 μέρες περίπου μου είπε.

• Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Συγγνώμη κιόλας αλλά διαβάζοντας αυτό το thread προσωπικά δε σκοπεύω να εισάγω ούτε νυχοκόπτη από το εξωτερικό. :D

• Like 3
Δημοσ.

Συγγνώμη κιόλας αλλά διαβάζοντας αυτό το thread προσωπικά δε σκοπεύω να εισάγω ούτε νυχοκόπτη από το εξωτερικό. :D

Η αίτηση 5 λεπτά παίρνει δεν είναι εκεί το πρόβλημα. Χαρτί απο γιατρό θέλει, φωτογραφίες, τα χαρακτηριστηκά του σπαθιού και μια φωτογραφία του και κάτι υπεύθυνες δηλώσεις που τις κάνεις επιτόπου. Το θέμα είναι οτι δεν ξέρουν τις διαδικασίες στα Α.Τ., γι'αυτό τραβιώμουν τόσες μέρες και έφτασα μέχρι τη ΓΑΔΑ.

Και γι'αυτό ενημερώνω και το θέμα, για να ξέρει αν θελήσει κανένας στο μέλλον τί χρειάζεται να κάνει αφού στο internet δεν υπάρχει αναλυτικά κάποιος που να εξηγεί.

• Like 1
Δημοσ.

Η δική μου ανησυχία είναι η λογική ότι το σπαθί του Φρόντο ισούται με όπλο και μπορώ πολύ εύκολα να φανταστώ αστυνομικούς να μπουκάρουν σπίτι μου και να κατάσχουν ότι βρούνε επειδή κάπου, κάποιος, κάποτε μαχαιρώθηκε και ψάχνουν για "θύτη". Κανένα χόμπι δεν αξίζει υπεύθυνες δηλώσεις σε αστυνομικά τμήματα...

Δημοσ.

Η δική μου ανησυχία είναι η λογική ότι το σπαθί του Φρόντο ισούται με όπλο και μπορώ πολύ εύκολα να φανταστώ αστυνομικούς να μπουκάρουν σπίτι μου και να κατάσχουν ότι βρούνε επειδή κάπου, κάποιος, κάποτε μαχαιρώθηκε και ψάχνουν για "θύτη". Κανένα χόμπι δεν αξίζει υπεύθυνες δηλώσεις σε αστυνομικά τμήματα...

Πολύ τραβηγμένο αυτό που λες.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω ενα σπαθι dagger B) σαν αυτο που ειχε o frodo, το ειχα βαλει στη βαλιτσα μου οταν ειχα παει αγγλια. Δεν ξερω αν ηταν τοσο αυστηρα τοτε ή λογω μηκρου μηκους (+45εκ). Φανταζομαι θα περασε απο τον ανιχνευτη η βαλιτσα. Μαλλον τυχερος ημουνα με αυτα που διαβαζω. Μπορει να ηταν διακοσμητικο αλλα ελαφρυ δεν το ελεγες. Και σε εσφαζε ανετα. Απο μπροστα τουλαχιστον

post-42276-0-04623600-1462565028_thumb.jpg

Επεξ/σία από VasKag
Δημοσ.

Μέχρι να συμβεί...

Δεν παίζει να συμβεί κάτι τέτοιο εκτός και αν σου την στήσουνε επίτηδες.

Δημοσ.

To να ασχολουνται με το..Φροντοσπαθο, ενω εχεις π.χ. δυο

-μα ειναι chef, για οικιακη χρηση!-...μπαλταδες, ασχολιαστο!

:lol:

• Like 1
Δημοσ.

Δεν παίζει να συμβεί κάτι τέτοιο εκτός και αν σου την στήσουνε επίτηδες.

Αυτό σου λέω. Ο βλακώδης τρόπος με τον οποίο εφαρμόζεται αυτό το νομικό πλαίσιο σε αφήνει ανοιχτό στο να μπλέξεις χωρίς λόγο. 

Προσωπικά είμαι λίγο παρανοϊκός σαν άνθρωπος οπότε δεν θα ξεκινούσα ποτέ τέτοια συλλογή σε μία χώρα σαν την Ελλάδα. :D

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Και τελικά μετά απο τόσες μέρες κατάφερα και έκανα την αίτηση για την άδεια εισαγωγής στο τμήμα της περιοχής μου!!! Ευτυχώς ήταν μια καλή κυρία εκεί που ασχολήθηκε. Τώρα περιμένουμε 20-30 μέρες περίπου μου είπε.

Τελικά φίλε μου τί έγινε με το σπαθί, το πήρες γιατί ψάχνομαι και εγώ εδώ και λίγο καιρό για να αγοράσω katana αλλά κανονικό όχι διακοσμητικό.

Δημοσ.

Τελικά φίλε μου τί έγινε με το σπαθί, το πήρες γιατί ψάχνομαι και εγώ εδώ και λίγο καιρό για να αγοράσω katana αλλά κανονικό όχι διακοσμητικό.

Μπα, ακόμα δεν έχει βγεί η άδεια. Έχει 1,5 μήνα τώρα.  Κατάφερα και έπιασα γραμμή την προηγούμενη εβδομάδα στη ΓΑΔΑ και ρώτησα τί γίνεται αλλά μου είπαν οτι πρέπει να περάσει και απο μια άλλη υπηρεσία πρώτα όμως δεν θα αργήσει. Φαντάζομα λοιπόν μέχρι τέλος του μήνα θα έχει βγεί;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Και ναι, σήμερα, 2 μήνες μετά, με πήρανε τηλέφωνο απο το τμήμα της περιοχής μου να μου πούνε οτι επιτέλους βγήκε η άδεια!!!

Αύριο θα περάσω να την παραλάβω γιατί δεν προλάβαινα σήμερα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...