Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήγα σήμερα και δεν μου την έδωσαν, δεν ήξεραν τί παράβολο πρέπει να πληρώσω (3€ είναι) και μου είπαν απο Δευτέρα θα πάρουν να ρωτήσουν στα κεντρικά και θα με πάρουν τηλέφωνο. Είναι τόσο ηλίθιοι που δεν μπορούν να μπούνε καν στο site της αστυνομίας που το γράφει αλλά πρέπει να πάρουν στα κεντρικά.

Άχρηστο ελληνικό δημόσιο!

• Like 1
  • Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πήγα σήμερα και δεν μου την έδωσαν, δεν ήξεραν τί παράβολο πρέπει να πληρώσω (3€ είναι) και μου είπαν απο Δευτέρα θα πάρουν να ρωτήσουν στα κεντρικά και θα με πάρουν τηλέφωνο. Είναι τόσο ηλίθιοι που δεν μπορούν να μπούνε καν στο site της αστυνομίας που το γράφει αλλά πρέπει να πάρουν στα κεντρικά.

Άχρηστο ελληνικό δημόσιο!

Πραγματικά, Silverage βλέπω τι περνάς και πια είμαι τελείως αρνητική στην αγορά διακοσμητικών σπαθιών (LOTR) που ήθελα να πάρω :P
Δημοσ.

Πραγματικά, Silverage βλέπω τι περνάς και πια είμαι τελείως αρνητική στην αγορά διακοσμητικών σπαθιών (LOTR) που ήθελα να πάρω :P

Εντωμεταξύ μου την έβγαλε μπροστά στα μάτια μου την άδεια, μου την έδειξε και τελικά δεν την έδωσε. 2,5 μήνες παιδεύομαι για ένα χαρτί.

Το θέμα τώρα είναι οτι πρέπει να φύγω απο την δουλειά, να πάω να την πάρω και μετά να επιστρέψω πάλι γιατί 2 το μεσημέρι κλείνει η γραμματία.

Δημοσ.

Εγώ πάλι πριν κάτι χρόνια είχα αγοράσει battle-ready katana από high-carbon steel. Από ελληνικό μαγαζί. Κι απλά το 'χωσα (με το κουτί) στο λεωφορείο και πήγα σπίτι. Ούτε άδειες, ούτε τίποτα. Βέβαια άμα μπουκάρουν ποτέ στρουμφ στο σπίτι μου, για οποιονδήποτε λόγο, φαντάζομαι τη γάμησα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγώ πάλι πριν κάτι χρόνια είχα αγοράσει battle-ready katana από high-carbon steel. Από ελληνικό μαγαζί. Κι απλά το 'χωσα (με το κουτί) στο λεωφορείο και πήγα σπίτι. Ούτε άδειες, ούτε τίποτα. Βέβαια άμα μπουκάρουν ποτέ στρουμφ στο σπίτι μου, για οποιονδήποτε λόγο, φαντάζομαι τη γάμησα.

Εκεί κάτι κάνεις.

Μόνο που για να τα φέρεις από το εξωτερικό περνούν τελωνείο :)

Δημοσ.

Οχι απαραιτητως, αν μπορεις να (απο)δειξεις εκπαιδευση KobudōNinjutsu, κλπ

you know what i mean, συναφεια ειναι η απαντηση - εξηγηση - δικαιολογηση του :ph34r:  

Δημοσ.

Οχι απαραιτητως, αν μπορεις να (απο)δειξεις εκπαιδευση Kobudō,  Ninjutsu, κλπ

you know what i mean, συναφεια ειναι η απαντηση - εξηγηση - δικαιολογηση του :ph34r:  

Την οποία φυσικά και δε μπορώ να (απο)-δείξω καθώς δεν έχω. :P Αλλά και πάλι, αν ήμουν εκπαιδευόμενος σε κάποια σχετική πολεμική τέχνη, δε θα είχα και την αντίστοιχη άδεια για να έχω δικό μου σπαθί;

Δημοσ.

Την οποία φυσικά και δε μπορώ να (απο)-δείξω καθώς δεν έχω. :P Αλλά και πάλι, αν ήμουν εκπαιδευόμενος σε κάποια σχετική πολεμική τέχνη, δε θα είχα και την αντίστοιχη άδεια για να έχω δικό μου σπαθί;

Δικο σου κανονικο σπαθι, μονολεκτικα, ΟΧΙ :P

Δημοσ.

Οχι απαραιτητως, αν μπορεις να (απο)δειξεις εκπαιδευση KobudōNinjutsu, κλπ

Ο βλάχος στο τελώνείο όμως θα ζητάει χαρτί δεν πα να είσαι και samurai.

Αλλιώς θα το έπαιζα και εγώ Lich King, frostmourne hungers κλπ :P

Δημοσ.

Ο βλάχος στο τελώνείο όμως θα ζητάει χαρτί δεν πα να είσαι και samurai.

Αλλιώς θα το έπαιζα και εγώ Lich King, frostmourne hungers κλπ :P

Δεν απαντησα για τελωνειο. Εγραψα πως θα μπορουσε να το δικαιολογησει(?) αν του το βρουν @ σπιτι,

αγορασμενο απο Ελλαδα, διχως να εχει παρει πριν καμια αδεια γι' αυτο -κι αν δεν το εχει καρατροχισει :P

Δημοσ.

Με πήρανε σήμερα το πρωί τηλέφωνο και μου είπανε οτι υπάρχει ένα πρόβλημα και δεν μπορούν να μου την παραδώσουν ακόμα αλλά θα με πάρουν σε 1 εβδομάδα με 10 μερες να μου πούνε και για το παράβολο.

post-202580-0-13696500-1468319887_thumb.gif

• Like 2
Δημοσ.

Υπομονή, τουλάχιστον αποδεδειγμένα δουλεύουν την περίπτωσή σου και δεν σε έχουν γειώσει με Κάιρο. :ph34r:

Το θέμα είναι ότι η άδεια έχει βγεί, έχει πάει στο τμήμα της περιοχής μου, μου την έδειξαν όταν πήγα απο εκεί και δεν μου την δίνουνε, ποιός ξέρει για ποιόν ηλίθιο λόγο.

Δημοσ.

καθε χρονο αδερφε ανανεωνουμε τις καρτες αδειας ασκησεως επαγγελματος κλειθροποιου.

3 ατομα, σε καταστημα 25 ετων. αδιάλειπτες ανανεωσεις !

καταθεση 5 εγγραφων ειναι η διαδικασια + 1 παραβολο.

καθε χρονο για 5' η διαδικασια γινεται σε 3 βδομαδες.

Δημοσ.

Και έλεγα μήπως αργότερα έκανα ξανά αίτηση για να πάρω ένα κανονικό καλό σπαθί αλλά αν θέλει τόσο τεράστια ταλαιπωρία, δύσκολο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...