Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν ειχες καποιον φιλο / συγγενη ευρωπη, το στελνεις εκει κι αυτος εδω.

εγω ετσι εκανα παλιοτερα που ηθελα να παρω 2-3 πραγματακια.

Δημοσ.

Δεν παίζει να το έκανα αυτό με κανονικό σπαθί. Αλλά έτσι και αλλιώς δεν έχω κανέναν συγγενή στο εξωτερικό.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επιτέλους, σήμερα, σχεδόν 3 μήνες μετά παρέλαβα την άδεια εισαγωγής απο το αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου!!!

Το θέμα είναι άλλο τώρα. Είδα οτι ο πωλητής άλλαξε τις χώρες αποστολής και δεν στέλνει πια Ελλάδα. Επικοινώνησα μαζί του αν γίνεται να κάνει εξαίρεση. Αν συμφωνήσει έχει καλώς αλλιώς 3 μήνες αναμονής θα πάνε χαμένοι...... :X

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Επιτέλους, σήμερα, σχεδόν 3 μήνες μετά παρέλαβα την άδεια εισαγωγής απο το αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου!!!

Το θέμα είναι άλλο τώρα. Είδα οτι ο πωλητής άλλαξε τις χώρες αποστολής και δεν στέλνει πια Ελλάδα. Επικοινώνησα μαζί του αν γίνεται να κάνει εξαίρεση. Αν συμφωνήσει έχει καλώς αλλιώς 3 μήνες αναμονής θα πάνε χαμένοι...... :X

Ελπίζω να τα καταφέρεις!!!!!

Δημοσ.

Μακάρι γιατί 3 μήνες περίμενα να βγεί το κωλόχαρτο. Και όλο αυτό για 2 σειρές που λένε "επιτρέπεται η εισαγωγή απο ΗΠΑ στον τάδε ξίφους με λεπίδα  70 εκ. και συνολικό μήκος 120εκ" όλη η υπόλοιπη σελίδα λέει βλακείες και νόμους.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μακάρι γιατί 3 μήνες περίμενα να βγεί το κωλόχαρτο. Και όλο αυτό για 2 σειρές που λένε "επιτρέπεται η εισαγωγή απο ΗΠΑ στον τάδε ξίφους με λεπίδα 70 εκ. και συνολικό μήκος 120εκ" όλη η υπόλοιπη σελίδα λέει βλακείες και νόμους.

Γραφειοκρατία -.-

Πάντως όπως είπα αποθαρρύνθηκα με αυτό που τραβάς για να φέρω σπαθί (διακοσμητικό) :/

Επισκέπτης
Δημοσ.

με τόση ταλαιπωρία καλύτερα να το πάρεις από Ελλάδα! (θα σε λίγο παράνομος βέβαια χωρίς άδεια :P )

Αφού θέλει ένα συγκεκριμένο :P

Επισκέπτης
Δημοσ.

σωστό και αυτό :P και γω βέβαια θα θελα να φέρω από Japan όταν πάω αλλά με αυτά που διαβάζω δεν παίζει :P

Αν σε πιάσουν στο τελωνείο με σπαθί, την εκατσες :P

• Moderators
Δημοσ.

Επειδή οι σελίδες είναι αρκετές, η άδεια εισαγωγής καλύπτει και το τελωνείο ή θα το σταματήσουν εκεί και θα ζητήσουν την διπλάσια τιμή σχεδόν για να εκτελωνιστεί, αφού έρχεται από ΗΠΑ;

Δημοσ.

Επειδή οι σελίδες είναι αρκετές, η άδεια εισαγωγής καλύπτει και το τελωνείο ή θα το σταματήσουν εκεί και θα ζητήσουν την διπλάσια τιμή σχεδόν για να εκτελωνιστεί, αφού έρχεται από ΗΠΑ;

Η άδεια δεν έχει σχέση με το τί θα πληρώσεις στο τελωνείο απλά για να μπορέσεις να το πάρεις αλλιώς δεν στο δίνουν. Κανονικά θα το πληρώσω χρυσό.

Τελικά τζίφος, ο πωλητής δεν το στέλνει αλλά βρήκα έναν άλλο που είπε οτι μπορεί να στείλει Ελλάδα απλά περιμένω να βάλει global shipping. Άντε να δούμε.

Δημοσ.

Το αγόρασα τελικά το κωλόσπαθο από τον άλλο πωλητή που βρήκα. Στην αρχή μου έλεγε κάτι περίεργα, να του στείλω το paypal μου να μου στείλει invoice, μάλλον ήθελε να γλυτώσει τους φόρους απο το ebay. Τελικά όμως το πήρα μέσω ebay για να έχω και το buyer protection.

Μόνο που με ΓΑΜΗΣΕ στην κυριολεξία με τα μεταφορικά, 200€ ήθελε με usps 1st class! Θα έπαιρνα σχεδόν άλλο ένα σπαθί δηλαδή.

Και μετά θα πέσουν και τα ΦΠΑ, δασμοί κλπ. μαλακίες απο εδώ, μια 600άρα θα μου πάει αν το εκτελωνίσω εγώ.

Δημοσ.

Μόνο που με ΓΑΜΗΣΕ στην κυριολεξία με τα μεταφορικά, 200€ ήθελε με usps 1st class! Θα έπαιρνα σχεδόν άλλο ένα σπαθί δηλαδή.

Και μετά θα πέσουν και τα ΦΠΑ, δασμοί κλπ. μαλακίες απο εδώ, μια 600άρα θα μου πάει αν το εκτελωνίσω εγώ.

Πες μας οτι ολο αυτο, ξεκινωντας με τα μεταφορικα, ειναι εχμ αστειο?..! :fear:

Δηλαδη γαμωτηνποτανα, δεν προσπαθεις να φερεις και καμια Κατανα! :shock:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...