Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πες μας οτι ολο αυτο, ξεκινωντας με τα μεταφορικα, ειναι εχμ αστειο?..! :fear:

Δηλαδη γαμωτηνποτανα, δεν προσπαθεις να φερεις και καμια Κατανα! :shock:

Δυστυχώς όχι αλλά και κάποιοι άλλοι Κινέζοι που το πουλάγανε θέλανε καμιά 150€ για μεταφορικά, όμως έπρεπε να αλλάξω την χώρα που ποιός ξέρει πόσους μήνες θα έκανε πάλι να βγεί το χαρτί.

Πάντως έτσι όπως τα λέει το χαρτί, θα μπορούσα να πάρω οποιοδήποτε σπαθί, ακόμα και αληθινό, αρκεί να είχε τις συγκεκριμένες διαστάσεις και να ερχόταν απο ΗΠΑ.

Δημοσ.

Πριν 10 χρόνια περίπου είχε γεμίσει ο τόπος με σπαθιά, τα πουλάγανε παντού ακόμα και στον δρόμο μικροπωλητές, μαύροι συνήθως.

Στο Μοναστηράκι γινότανε χαμός.

Τα πιο extreme και ακριβά ήταν στα 100 ευρώ αλλά όλα ήταν πολύ όμορφα οφείλω να ομολογήσω.

Δεν πουλιούνται πια στην Ελλάδα?

Εγώ τότε είχα πάρει από ένα μαγαζί στην Καλλιθέα ένα ιαπωνεζικου στυλ με 25 ευρώ και ακόμα το έχω! 1 μετρό λεπίδα με ξύλινη λαβή.

Γιατί θέλεις από το εξωτερικό?

Στην Ελλάδα δεν απαγορεύεται να αγοράσεις σπαθί ούτε θέλει άδεια . Γιατί θέλεις να μπλεξεις με τους κομπλεξικούς τους ξένους?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πριν 10 χρόνια περίπου είχε γεμίσει ο τόπος με σπαθιά, τα πουλάγανε παντού ακόμα και στον δρόμο μικροπωλητές, μαύροι συνήθως.

Τα πιο extreme και ακριβά ήταν στα 100 ευρώ αλλά όλα ήταν πολύ όμορφα οφείλω να ομολογήσω.

Εγώ τότε είχα πάρει από ένα μαγαζί στην Καλλιθέα ένα ιαπωνεζικου στυλ με 25 ευρώ και ακόμα το έχω! 1 μετρό λεπίδα με ξύλινη λαβή.

Στην Ελλάδα δεν απαγορεύεται να αγοράσεις σπαθί ούτε θέλει άδεια . Γιατί θέλεις να μπλεξεις με τους κομπλεξικούς τους ξένους?

1) Το μέλος θέλει συγκεκριμένο σπαθί, ηλιθιος είναι να ψάχνει στο εξωτερικό, αν υπήρχε εδώ;

2) Όλος ο άλλος πλανήτης εκτός από εμάς είναι κομπλεξικοι, μάλιστα, από πού προκύπτει αυτο;

• Super Moderators
Δημοσ.

Γιατί θέλει το Frostmourne του Arthas (Warcraft) και δεν υπάρχει στο Ελλάντα...

02.jpg?1342370896

Δημοσ.

Δεν ξερω αν το παραπανω θα μπορουσε καταρχην να κοψει, αλλα (κακως συνηθως) μην υποτιμουμε την
διατρητικη του δυνατοτητα
-> οπως το βλεπω μια χαρα θα μπορουσε να κανει ζημια -και μεγαλη μαλιστα :-D

• Like 1
Δημοσ.

1) Το μέλος θέλει συγκεκριμένο σπαθί, ηλιθιος είναι να ψάχνει στο εξωτερικό, αν υπήρχε εδώ;

2) Όλος ο άλλος πλανήτης εκτός από εμάς είναι κομπλεξικοι, μάλιστα, από πού προκύπτει αυτο;

1)Υπάρχει μια χαρά στην Ελλάδα και οχι σε ενα μαγαζί.

2)Προφανώς και δεν εννοούσα όλο τον πλανήτη ,τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται !

Για τους τύπους που θέλουν ειδική άδεια για την αγορά ξίφους έλεγα.

Γιατί θέλει το Frostmourne του Arthas (Warcraft) και δεν υπάρχει στο Ελλάντα...

02.jpg?1342370896

Ποιος σου είπε οτι δεν υπάρχει στην Ελλάδα ?

http://toysforkids.gr/product/swords-more/sm40133/%CF%83%CF%80%CE%B1%CE%B8%CE%AF-wow-frostmourne

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Προφανώς και δεν εννοούσα όλο τον πλανήτη ,τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται !

http://toysforkids.gr/product/swords-more/sm40133/%CF%83%CF%80%CE%B1%CE%B8%CE%AF-wow-frostmourne

Μα δεν θέλουν οι ξένοι την άδεια, οι ελληνες γραφειοκράτες στο τελωνείο την θέλουν...

Απο κάτω λέει εκτός αποθέματος.

Δημοσ.

1)Υπάρχει μια χαρά στην Ελλάδα και οχι σε ενα μαγαζί.

2)Προφανώς και δεν εννοούσα όλο τον πλανήτη ,τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται !

http://toysforkids.gr/product/swords-more/sm40133/σπαθί-wow-frostmourne

Δεν είναι διαθέσιμο αλλά εκτός αυτού είναι και η μικρή έκδοση του με 108cm, εγώ θέλω με τα 120cm.

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά, στο site των Ελτά βλέπω αυτά:

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 30-07-2016 15:33 ΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 31-07-2016 22:18 ΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 03-08-2016 20:48 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 03-08-2016 21:44 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 03-08-2016 21:47 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS) 04-08-2016 45: ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS)

ΑΦΙΞΗ ΣΕ Κ.Δ.Τ. ΑΘΗΝΑΣ-ΔΙΑΛΟΓΗ 04-08-2016 02:26 Κ.Δ.Τ. ΑΘΗΝΑΣ-ΔΙΑΛΟΓΗ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.Τ. ΑΘΗΝΑΣ-ΔΙΑΛΟΓΗ 04-08-2016 05:21 Κ.Δ.Τ. ΑΘΗΝΑΣ-ΔΙΑΛΟΓΗ

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 04-08-2016 07:48 ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ

Παίζει να γλύτωσα το τελωνείο;

• Like 1
Δημοσ.

Από ότι βλεπω ο πωλητής το έχει στείλει με EMS, οπότε μάλλον θα σου ζητήσουν αφού μπήκε στο τελωνείο τα λεφτά στα ΕΛΤΑ.

Δημοσ.

Λοιπόν, να ενημερώσω και αυτό το thread.

Το σπαθί το έφεραν το πρωί στο σπίτι τα Ελτά και το παρέλαβε η μάνα μου. Δεν πέρασε απο τελωνείο και ευτυχώς γιατί γλύτωσα πάνω απο μια €100άρα.

Επίσης, τζάμπα παιδευόμουν 3 μήνες να πάρω άδεια εισαγωγής, κανένας δεν το κοίταξε και ας ήταν ολόκληρο γομάρι. Βέβαια το είχε δηλώσει σαν toy, δεν ξέρω αν έπαιξε αυτό κάποιο ρόλο.

Τώρα το μόνο που έμεινε είναι να βγάλω άδεια κατοχής και τέλος.

Να και 2 φωτογραφίες που τράβηξα στα γρήγορα:

post-202580-0-34814200-1470328828_thumb.jpg

post-202580-0-20828900-1470328858_thumb.jpg

Πάντως, άνετα σε σφάζει απο μπροστά και ας μην είναι κοφτερό.

• Like 2
Δημοσ.

Το σπαθί το έφεραν το πρωί στο σπίτι τα Ελτά και το παρέλαβε η μάνα μου.

What da...? Really? :devil: Αυτά είναι. :D

Φίλε έπρεπε να το στήσεις το σκηνικό, σε φάση δε ξέρει τίποτα η μάνα και είσαι από μία γωνιά και παίρνεις με την κάμερα όταν σκάει το delivery άκυρο: έχεις βάλει καμερούλα στο σαλόνι, για να πάρει και το unboxing... :P

Δημοσ.

Και πόσο σ κόστισε όλο αυτό συνολικά; Πόσο πήγαν όλα τα χρήματα που έδωσες;

420€

What da...? Really? :devil: Αυτά είναι. :D

Φίλε έπρεπε να το στήσεις το σκηνικό, σε φάση δε ξέρει τίποτα η μάνα και είσαι από μία γωνιά και παίρνεις με την κάμερα όταν σκάει το delivery άκυρο: έχεις βάλει καμερούλα στο σαλόνι, για να πάρει και το unboxing... :P

Χαχα, πλάκα θα είχε αλλά ήμουν στη δουλειά και η μάνα το ήξερε.

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τελευταίο update:

Σήμερα πήγα και πήρα και την άδεια κατοχής. Το καθυστέρησα πολύ καιρό βέβαια γιατί πήγα τέλος Δεκεμβρη και έκανα την αίτηση για να βγεί επειδή βαριόμουνα.

Η άδεια λέγεται "Άδεια κατοχής αγχέμαχου όπλου ως συλλεκτικό". Ήθελε 3 ευρώ ηλεκτρονικό παράβολο και κάθε 2 χρόνια θέλει να την πάω για θεώρηση στο τμήμα. Έχει ισχύ για 10 χρόνια.

Αν αγόραζα τώρα το σπαθί θα πήγαινα σε κάποιο μαγαζί που πουλάει όπλα, θα τους έλεγα να το αγοράσουν για μένα και μετά να το πάρω κατευθείαν απο αυτούς για να γλυτώσω τις έξτρα άδειες.

Ελπίζω όποιος στο μέλλον αποφασίσει να κάνει όλη αυτή την ιστορία να του είναι χρήσιμο το θέμα γιατί εγώ όσο και να έψαξα δεν βρήκα κάπου που να λέει αναλυτικά την διαδικασία.

Αυτάαααααα.

• Like 7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...