Dimitori Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Καλησπερα Silve, ενδιαφερομαι για ενα παραδοσιακου τυπου καστομ κατανα απο ηπα ή κινα που εχουν πολύ καλα reviews. Εδώ δυστηχως θα βρεις ή καμια ρεπλικα ή πανακριβα κακης ποιοτητας χωρις λογο. (Πχ μόνο 2 κατανα εχω βρει εδω που σου λενε τι ατσαλι εχει και αυτα ειναι 1045 απτα πιο φθηνα και το χρεωνουν 450ε και εξω πιανει 100 ..αλλιως ανοξειδωτα που ουτε καν..)Απο ΕΕ δεν εχω βρει κατι..μονο ενα σαιτ και λενε δε στέλνουν Ελλάδα. Τελοσπαντων, υπάρχει η δυνατοτητα που είπες να παω σε κανα μαγαζι πχ Ομονοια στο ΕΛΛΑΣ (opla.gr νομιζω) και να τους πω παραγγειλτε για μενα; Μου φαινεται λιγο χλωμο.
kallair Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 18 ώρες πριν, Dimitori είπε Καλησπερα Silve, ενδιαφερομαι για ενα παραδοσιακου τυπου καστομ κατανα απο ηπα ή κινα που εχουν πολύ καλα reviews. Εδώ δυστηχως θα βρεις ή καμια ρεπλικα ή πανακριβα κακης ποιοτητας χωρις λογο. (Πχ μόνο 2 κατανα εχω βρει εδω που σου λενε τι ατσαλι εχει και αυτα ειναι 1045 απτα πιο φθηνα και το χρεωνουν 450ε και εξω πιανει 100 ..αλλιως ανοξειδωτα που ουτε καν..)Απο ΕΕ δεν εχω βρει κατι..μονο ενα σαιτ και λενε δε στέλνουν Ελλάδα. Τελοσπαντων, υπάρχει η δυνατοτητα που είπες να παω σε κανα μαγαζι πχ Ομονοια στο ΕΛΛΑΣ (opla.gr νομιζω) και να τους πω παραγγειλτε για μενα; Μου φαινεται λιγο χλωμο. Υπαρχουν ταχυδρομικες υπηρεσιες εξωτερικου για να παραγγειλεις πραγματα που δεν ερχονται ελλαδα. το παραλαμβανουν αυτοι κ μετα το στελνουν ελλαδα. πχ με μια γρηγορη αναζητηση βρηκα αυτο https://www.parcl.com/ και φυσικα υπαρχουν δεκαδες υπηρεσιες σαν αυτη αν το ψαξεις. 1
Silverage Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 19 ώρες πριν, Dimitori είπε Καλησπερα Silve, ενδιαφερομαι για ενα παραδοσιακου τυπου καστομ κατανα απο ηπα ή κινα που εχουν πολύ καλα reviews. Εδώ δυστηχως θα βρεις ή καμια ρεπλικα ή πανακριβα κακης ποιοτητας χωρις λογο. (Πχ μόνο 2 κατανα εχω βρει εδω που σου λενε τι ατσαλι εχει και αυτα ειναι 1045 απτα πιο φθηνα και το χρεωνουν 450ε και εξω πιανει 100 ..αλλιως ανοξειδωτα που ουτε καν..)Απο ΕΕ δεν εχω βρει κατι..μονο ενα σαιτ και λενε δε στέλνουν Ελλάδα. Τελοσπαντων, υπάρχει η δυνατοτητα που είπες να παω σε κανα μαγαζι πχ Ομονοια στο ΕΛΛΑΣ (opla.gr νομιζω) και να τους πω παραγγειλτε για μενα; Μου φαινεται λιγο χλωμο. Καλησπέρα. Τότε που το έψαχνα έτσι μου είχανε πει. Το θέμα είναι να έχεις άδεια εισαγωγής για να μην γίνει τίποτα και τρέχεις. Δεν ξέρω αυτές οι υπηρεσίες που παραλαμβάνουν για σένα μην έχουν κανένα πρόβλημα γιατί ουσιαστικά είναι όπλο. 1
Dimitori Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Ευχαριστώ παιδιά..Μια ακομη ερωτηση. Αμα βρω μια εμπιστη υπηρεσια που να λαμβανει χώρα στην ΕΕ μπορώ να γλιτωσω τελωνεία που ουσιαστικά ειναι το βασικό μας θέμα;
Moderators Inuyasha Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Moderators Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 4 λεπτά πριν, Dimitori είπε Ευχαριστώ παιδιά..Μια ακομη ερωτηση. Αμα βρω μια εμπιστη υπηρεσια που να λαμβανει χώρα στην ΕΕ μπορώ να γλιτωσω τελωνεία που ουσιαστικά ειναι το βασικό μας θέμα; Υπαρχει περιπτωση να σταματησει στο τελωνειο της χωρας εισαγωγης και να σου ζητησουν να καλυψεις το κοστος πριν παραλαβεις
kallair Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, Dimitori είπε Ευχαριστώ παιδιά..Μια ακομη ερωτηση. Αμα βρω μια εμπιστη υπηρεσια που να λαμβανει χώρα στην ΕΕ μπορώ να γλιτωσω τελωνεία που ουσιαστικά ειναι το βασικό μας θέμα; ειμαι κατα 99% σιγουρος οτι δεν γλυτωνεις τελωνειο. το προπληρώνεις αν θυμαμαι καλα, σε παλιοτερο θεμα που ειχα διαβασει.
theoritikos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δεν χρειάζεσαι κάποια ειδική άδεια ή κάτι που να λέει πως είναι διακοσμητικό ? Θυμάμαι παλιότερα υπήρχε κάποιος περιορισμός επειδή θεωρείται σαν κανονικό όπλο
Silverage Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Ναι αν διαβάσεις απο την αρχή θα δεις όλη την διαδικασία.
HeimerSwag Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 17/6/2020 στις 11:53 ΜΜ, Silverage είπε Ναι αν διαβάσεις απο την αρχή θα δεις όλη την διαδικασία. Το 20 άλλαξε ο νόμος και δε χρειάζεται άδεια για σπαθι εάν είναι για εκπαιδευτική/αθλητική χρήση/movie props. «Η κατοχή λογχών, ξιφών, ξιφιδίων και ξιφολογχών και απομιμήσεων πυροβόλων όπλων, επιτρέπεται:». 4. Η περίπτωση β΄ της παραγράφου 4 του άρθρου 7 του ν. 2168/1993 αντικαθίσταται ως εξής: «β. Για τη χρησιμοποίησή τους σε κινηματογραφικά έργα ή θεατρικές παραστάσεις, φωτογραφήσεις, ιστορικές αναπαραστάσεις, παρελάσεις, αθλητικές εκδηλώσεις και εκπαίδευση.». Δε ξέρω όμως τι παίζει με τελωνειο κτλ. Άδεια εισαγωγής βρήκα μόνο για επιχειρήσεις στο gov. Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2023 από HeimerSwag
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα