Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα Silve, ενδιαφερομαι για ενα παραδοσιακου τυπου καστομ κατανα απο ηπα ή κινα που εχουν πολύ καλα reviews. Εδώ δυστηχως θα βρεις ή καμια ρεπλικα ή πανακριβα κακης ποιοτητας χωρις λογο. (Πχ μόνο 2 κατανα εχω βρει εδω που σου λενε τι ατσαλι εχει και αυτα ειναι 1045 απτα πιο φθηνα και το χρεωνουν 450ε και εξω πιανει 100 ..αλλιως ανοξειδωτα  που ουτε καν..)Απο ΕΕ δεν εχω βρει κατι..μονο ενα σαιτ και λενε δε στέλνουν Ελλάδα. Τελοσπαντων, υπάρχει η δυνατοτητα που είπες να παω σε κανα μαγαζι πχ Ομονοια στο  ΕΛΛΑΣ (opla.gr νομιζω) και να τους πω παραγγειλτε για μενα; Μου φαινεται λιγο χλωμο. 

• Απαντ. 128
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Dimitori είπε

Καλησπερα Silve, ενδιαφερομαι για ενα παραδοσιακου τυπου καστομ κατανα απο ηπα ή κινα που εχουν πολύ καλα reviews. Εδώ δυστηχως θα βρεις ή καμια ρεπλικα ή πανακριβα κακης ποιοτητας χωρις λογο. (Πχ μόνο 2 κατανα εχω βρει εδω που σου λενε τι ατσαλι εχει και αυτα ειναι 1045 απτα πιο φθηνα και το χρεωνουν 450ε και εξω πιανει 100 ..αλλιως ανοξειδωτα  που ουτε καν..)Απο ΕΕ δεν εχω βρει κατι..μονο ενα σαιτ και λενε δε στέλνουν Ελλάδα. Τελοσπαντων, υπάρχει η δυνατοτητα που είπες να παω σε κανα μαγαζι πχ Ομονοια στο  ΕΛΛΑΣ (opla.gr νομιζω) και να τους πω παραγγειλτε για μενα; Μου φαινεται λιγο χλωμο. 

Υπαρχουν ταχυδρομικες υπηρεσιες εξωτερικου για να παραγγειλεις πραγματα που δεν ερχονται ελλαδα. το παραλαμβανουν αυτοι κ μετα το στελνουν ελλαδα. 
πχ με μια γρηγορη αναζητηση βρηκα αυτο https://www.parcl.com/

και φυσικα υπαρχουν δεκαδες υπηρεσιες σαν αυτη αν το ψαξεις.

• Thanks 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, Dimitori είπε

Καλησπέρα. Τότε που το έψαχνα έτσι μου είχανε πει. Το θέμα είναι να έχεις άδεια εισαγωγής για να μην γίνει τίποτα και τρέχεις. Δεν ξέρω αυτές οι υπηρεσίες που παραλαμβάνουν για σένα μην έχουν κανένα πρόβλημα γιατί ουσιαστικά είναι όπλο.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά..Μια ακομη ερωτηση. Αμα βρω μια εμπιστη υπηρεσια που να λαμβανει χώρα στην ΕΕ μπορώ να γλιτωσω τελωνεία που ουσιαστικά ειναι το βασικό μας θέμα;

• Moderators
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Dimitori είπε

Ευχαριστώ παιδιά..Μια ακομη ερωτηση. Αμα βρω μια εμπιστη υπηρεσια που να λαμβανει χώρα στην ΕΕ μπορώ να γλιτωσω τελωνεία που ουσιαστικά ειναι το βασικό μας θέμα;

Υπαρχει περιπτωση να σταματησει στο τελωνειο της χωρας εισαγωγης και να σου ζητησουν να καλυψεις το κοστος πριν παραλαβεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Dimitori είπε

ειμαι κατα 99% σιγουρος οτι δεν γλυτωνεις τελωνειο. το προπληρώνεις αν θυμαμαι καλα, σε παλιοτερο θεμα που ειχα διαβασει. 

Δημοσ.

Δεν χρειάζεσαι κάποια ειδική άδεια ή κάτι που να λέει πως είναι διακοσμητικό ? Θυμάμαι παλιότερα υπήρχε κάποιος περιορισμός επειδή θεωρείται σαν κανονικό όπλο

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/6/2020 στις 11:53 ΜΜ, Silverage είπε

Ναι αν διαβάσεις απο την αρχή θα δεις όλη την διαδικασία.

Το 20 άλλαξε ο νόμος και δε χρειάζεται άδεια για σπαθι εάν είναι για εκπαιδευτική/αθλητική χρήση/movie props.

«Η κατοχή λογχών, ξιφών, ξιφιδίων και ξιφολογχών και απομιμήσεων πυροβόλων όπλων, επιτρέπεται:».

4. Η περίπτωση β΄ της παραγράφου 4 του άρθρου 7 του ν. 2168/1993 αντικαθίσταται ως εξής:

«β. Για τη χρησιμοποίησή τους σε κινηματογραφικά έργα ή θεατρικές παραστάσεις, φωτογραφήσεις, ιστορικές αναπαραστάσεις, παρελάσεις, αθλητικές εκδηλώσεις και εκπαίδευση.».

Δε ξέρω όμως τι παίζει με τελωνειο κτλ. Άδεια εισαγωγής βρήκα μόνο για επιχειρήσεις στο gov.

Επεξ/σία από HeimerSwag

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...