Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ή θεωρεία σου προβλέπει ο 30/40 σαρης να μην νιώθει καμία ανάγκη συν ύπαρξης με ένα 20 χρόνο; Ο μικροτερος σε ηλικια ειναι πανευκολο να γοητευτει δεν είναι δα και κανά chalenge στα 35 να νιώσει δέος το 20 χρόνο. 15*365=5475 μέρες σας χωρίζουν. Αν ένας άνθρωπος εξελίσσεται στην ζωή του το καλύτερο, μετά το σεξ, είναι διάλεξη.. Επίσης κάτι σε όσους λέτε τι 30 τι 40 τι 50; Έχετε διαβάσει καθόλου ψυχολογία, σε στοιχειώδες επίπεδο; Χμ....

Βρε μπαγάσα εισαι 27 χρ παιδάκι και λες οτι έχεις θέμα να κάνεις παρέα με 20αρες γιατί σκέφτεσαι διαφορετικά (!!!!!!!)

οκ έλεος και ήμαρτον μαζι δηλαδή,  τι να συζητήσω μαζί σου, μόνο αν ήμουν ο μπαμπάς σου ίσως έκανα μια απόπειρα μπας  και σου αλλάξω τα μυαλά ειναι δυνατόν παιδάκι και να σκέφτεσαι έτσι ??

όσο για την ψυχολογία που λες αν έχουμε διαβάσει,~άστο~ εκπαιδευτής είμαι, βρες  άλλο θέμα να συζητήσεις και με συνομήλικούς σου οχι μαζί μου είσαι πολύ μικρός, ετσι για τα πρακτικά θα σου πω μόνο πως σε όποιον ψυχίατρο

(όχι ψυχολόγο) και να πεις οτι έχεις πρόβλημα στο να κάνεις παρέα με 20χρονους (ενώ είσαι 27) γιατί σκέφτεσαι διαφορετικά, θα σου πει πως έχεις θεματαρα  και πως πρέπει να το κοιτάξεις .. ..

• Like 1
Δημοσ.

Και αν αρχισουν απο τωρα την γκρινια , φαντασου να γινουν πραγματικοι πεθεροι και πεθερες :-D

Είναι αυτοί που αν έχουν γιο 20αρη που απαυτωνει 35άρα είναι έμπαινε γιουτσο γιε μου πηδηχταρα

και αν έχουν κόρη 20άρα μη τους αγγίξει το αμολυντο κρινακι ο "παιδερας " ο 35Άρης

• Like 4
Δημοσ.

Εγώ είμαι 35, πιο πολλά κοινά νιώθω ότι έχω με ανθρώπους 15 χρόνια μικρότερους παρά με 15 χρόνια μεγαλύτερους...

• Like 4
Δημοσ.

Εγώ είμαι 35, πιο πολλά κοινά νιώθω ότι έχω με ανθρώπους 15 χρόνια μικρότερους παρά με 15 χρόνια μεγαλύτερους...

αλήθεια;

είχα την αίσθηση ότι ακόμα σπούδαζες (άρα μικρός 20ρης)

μπορεί να σε μπερδεύω με άλλον

Δημοσ.

αλήθεια;

είχα την αίσθηση ότι ακόμα σπούδαζες (άρα μικρός 20ρης)

μπορεί να σε μπερδεύω με άλλον

Ναι μάλλον μ'άλλον με μπερδεύεις :)

Δημοσ.

Βρε μπαγάσα εισαι 27 χρ παιδάκι και λες οτι έχεις θέμα να κάνεις παρέα με 20αρες γιατί σκέφτεσαι διαφορετικά (!!!!!!!)

οκ έλεος και ήμαρτον μαζι δηλαδή, τι να συζητήσω μαζί σου, μόνο αν ήμουν ο μπαμπάς σου ίσως έκανα μια απόπειρα μπας και σου αλλάξω τα μυαλά ειναι δυνατόν παιδάκι και να σκέφτεσαι έτσι ??

όσο για την ψυχολογία που λες αν έχουμε διαβάσει,~άστο~ εκπαιδευτής είμαι, βρες άλλο θέμα να συζητήσεις και με συνομήλικούς σου οχι μαζί μου είσαι πολύ μικρός, ετσι για τα πρακτικά θα σου πω μόνο πως σε όποιον ψυχίατρο

(όχι ψυχολόγο) και να πεις οτι έχεις πρόβλημα στο να κάνεις παρέα με 20χρονους (ενώ είσαι 27) γιατί σκέφτεσαι διαφορετικά, θα σου πει πως έχεις θεματαρα και πως πρέπει να το κοιτάξεις .. ..

Να ειδες πόσες φορές έκανες επίκληση στην ηλικία μου στην προσπάθεια να κάνεις επίκληση στην αυθεντία του εαυτού σου. Καλό είναι αυτό. Εκπαιδευτής δεν το κατανοώ τη κατάρτιση αποδεικνύει ότι έχεις, σίγουρα από το πώς πιστεύεις ότι εκφράζεται ένας ψυχίατρος όχι υψηλή. Την\ τον σύντροφο μας δεν το επιλέγουμε για να κάνουμε "παρέα" αλλά για πολύ πιο υψηλούς στόχους, για παρέα και μπύρα σχεδόν όλοι οι καλοί χωράνε.
  • Like 1
Δημοσ.

τελικα εμεις οι ανθρωποι θα μπορεσουμε να συνεννοηθούμε μονο οταν απαλαγουμε απο την ηθικη την αντιληψη κ το συναισθημα που μας περιοριζει να δουμε καθαρα τον κοσμο

Δημοσ.

τελικα εμεις οι ανθρωποι θα μπορεσουμε να συνεννοηθούμε μονο οταν απαλαγουμε απο την ηθικη την αντιληψη κ το συναισθημα που μας περιοριζει να δουμε καθαρα τον κοσμο

Αν απαλλαγούμε από όλα αυτά μήπως δεν θα είμαστε άνθρωποι πλέον;!

• Like 2
Δημοσ.

δεν θα ειμαστε ανθρωποι οπως ειμαστε τωρα.θα ειμαστε κατι πιο κοντα στο τελειο

Δεν θα έλεγα ότι συμφωνώ, αλλά συνεχίζουμε το off topic...:)

Δημοσ.

Να ειδες πόσες φορές έκανες επίκληση στην ηλικία μου στην προσπάθεια να κάνεις επίκληση στην αυθεντία του εαυτού σου. Καλό είναι αυτό. Εκπαιδευτής δεν το κατανοώ τη κατάρτιση αποδεικνύει ότι έχεις, σίγουρα από το πώς πιστεύεις ότι εκφράζεται ένας ψυχίατρος όχι υψηλή. Την\ τον σύντροφο μας δεν το επιλέγουμε για να κάνουμε "παρέα" αλλά για πολύ πιο υψηλούς στόχους, για παρέα και μπύρα σχεδόν όλοι οι καλοί χωράνε.

Εσύ λοιπόν που έχεις υψηλούς στόχους στην ζωή σου να επιλέγεις για σχέση ανθρώπους μεγαλύτερους ηλικιακά από σένα για να σε πάνε ψηλά lol και έλεος μαζί!!

Αν θέλεις όμως σε παρακαλώ μην ξανά κάνεις παράθεση μήνυμα μου δεν νομίζω ότι έχω να πω κάτι μαζί σου είσαι πολύ μικρός για να ανοίξω την οποιαδήποτε κουβέντα!

Όχι τίποτε άλλο αλλά επειδή είδα ότι έγραψες κάτι για εκπαίδευση εσύ σε λίγο ~και με βάση την τρελή σου 4έτη εμπειρία~ θα αρχίσεις να μιλάς για κατάρτιση και δουλειά ενώ τα ένσημα που έχεις είναι τόσα όσα είχα εγώ πριν γεννηθείς!

Αυτά και τέλος από μένα μικρέ..

• Like 1
Δημοσ.

Εσύ λοιπόν που έχεις υψηλούς στόχους στην ζωή σου να επιλέγεις για σχέση ανθρώπους μεγαλύτερους ηλικιακά από σένα για να σε πάνε ψηλά lol και έλεος μαζί!!

Αν θέλεις όμως σε παρακαλώ μην ξανά κάνεις παράθεση μήνυμα μου δεν νομίζω ότι έχω να πω κάτι μαζί σου είσαι πολύ μικρός για να ανοίξω την οποιαδήποτε κουβέντα!

Όχι τίποτε άλλο αλλά επειδή είδα ότι έγραψες κάτι για εκπαίδευση εσύ σε λίγο ~και με βάση την τρελή σου 4έτη εμπειρία~ θα αρχίσεις να μιλάς και για τα κατάρτιση και δουλειά ενώ τα ένσημα που έχεις είναι τόσα όσα είχα εγώ πριν γεννηθείς!

Αυτά και τέλος από μένα μικρέ..

Μα που ξέρεις πόσα ενσημα έχω, ποτέ πρώτο εργαστηκα. Αλογιστες γενικευσεις. Δεν θα βγάλουμε άκρη αυτό ισχύει, δεν θα ποσταρω άλλο, τεραστιε.
Δημοσ.

Μα που ξέρεις πόσα ενσημα έχω, ποτέ πρώτο εργαστηκα. Αλογιστες γενικευσεις. Δεν θα βγάλουμε άκρη αυτό ισχύει, δεν θα ποσταρω άλλο, τεραστιε.

Ρε παιχτουρα εσύ δεν έγραψες πιο πίσω ότι είσαι 27 και κανείς την δουλειά 4 χρόνια? Τι που ξέρω πόσα ένσημα έχεις??

Διαβάζω και γράφω πολύ βιαστικά μιας και ο χρόνος μου είναι πολύτιμος, αν κάνω λάθος και σε μπέρδεψα με κάποιον άλλο συγνώμη αν όμως ισχύουν όσα έγραψες και πουλάς και πνεύμα από πάνω τότε ο λόγος που δεν μπορείς να συνεννοηθείς με 20 χρόνους είναι επειδή είσαι εσύ ο μικρός και όχι αυτοί!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...