Anastazio Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Το περιορίζεις στην ερωτική/σεξουαλική σχέση αυτό, ή το πιστεύεις γενικά; Εννοείς, δηλαδή, ότι μεταξύ ενός π.χ. 35άρη και μιας 20άρας, για να μπορεί να υπάρξει συναναστροφή, παρέα, ανταλλαγή απόψεων, επικοινωνία, συνεννόηση ή κουβέντα, απαραίτητη προϋπόθεση είναι ο 35άρης να έχει κάποιο πρόβλημα; Ειλικρινής απορία είναι. Σοβαρα τωρα,τa ιδια πραγματα βρισκει κανεις διασκεδαστικα στα 20 και τα ιδια στα 35?Μπορουν να παιζουν στο ιδιο tempo?Αντε να της ριξεις εναν να της φυγει ο καημος,απο κει και περα τι?Θα την μεγαλωσεις?Θα τρεχεις στα club να πινεις αραδες σφηνακια και θα ξερνας διχως αυριο η θα προβληματιζεστε για τα μανο και αν ο σταν ειναι γκευ?Μπορει να πεθαινα απο πληξη προσωπικα,καθε πραγμα στον καιρο του imo...παντα στα πλαισια μιας τυπου σχεσης/συναναστροφης,επικοινωνιας κλπ...μια δοκιμη θα σε πεισει!
DDevil Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Θα σου πω εγώ τι έχουν να πουν. Στην περίπτωσή μου, αυτός μίλαγε με τις ώρες, έκανε τρελό show-off για το ποιός είναι και τι ρόλο βαράει και εγώ καθόμουν και τον θαύμαζα. Η αλήθεια είναι πάντως οτι οι συνομήλικοί μου μόνο για μπάλα και playstation μιλούσαν, οπότε λογικό ήταν να εντυπωσιαστώ. Ε μετά βέβαια μου έφυγε η καψούρα και όπου φύγει φύγει. Με παρλαπιπονι εμπλεξες? μηπως ηταν ο Μπογδανος? :cry: Να καθομαι τωρα στο 1ο ραντεβου να μιλαω με τις ωρες για το ποιος ειμαι ... πωω ρε φιλε κουραστικο μου φαινεται. Για να γνωρισεις την αλλη βγηκες οσο λιγοτερο μιλας για σενα τοσο το καλυτερο! 2
deesnider Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 ...μια δοκιμη θα σε πεισει! Τώρα πλέον δε με παίρνει για δοκιμές, διότι για μια δοκιμή... ...θα με αποκεφαλίσει! Ρώτησες «ποια» ; 2
totem_lost Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Ddevil μάλλον δεν κοντεύεις τα 40 για αυτό δεν γνωρίσεις την κρυφή ηδονή του να εισπράτεις θαυμασμό από νεαρές. 3
DDevil Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Ddevil μάλλον δεν κοντεύεις τα 40 για αυτό δεν γνωρίσεις την κρυφή ηδονή του να εισπράτεις θαυμασμό από νεαρές. Τον εισπράτω αλλα για αλλους λογους οχι για τις σάλτσες Πριν λιγο καιρο δοκιμασα και με μια νεαρή γιατι εχω σπάσει στα μιλφ-εηγ 2
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Ρε γκαηζ δεν συμπεριφερονται ολα τα μελη ενος ηλικιακου γκρουπ με τον ιδιο τροπο. Δεν ειναι ολες οι 20ρες να αναλυουν το νεο χτενισμα της Gaga, ουτε ολοι οι 50ρηδες να αραζουν και να αναλυουν τη νεα μεταγραφη του ΠΑΟ και το πως θα επηρεασει ολο αυτο το κουπονι του στοιχηματος. Για τον ιδιο λογο που ολοι οι 20ρηδες δε θα σου μιλησουν για κωλοφτιαγμενα αμαξια και ολες οι 50ρες δε θα σου περιγραφουν πως φτιαχνονται οι φακες. Στερεοτυπα ειναι αυτα και ο πιο ευκολος τροπος να αποδειχθει ειναι συγκρινοντας ο καθενας ατομα του δικου του ηλικιακου γκρουπ. Μοιαζουν ολοι μεταξυ τους? Οχι? Bingo 5
Anastazio Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Τώρα πλέον δε με παίρνει για δοκιμές, διότι για μια δοκιμή... ...θα με αποκεφαλίσει! Ρώτησες «ποια» ; Χαχαχα,καταλαβα,δε πειραζει εχει και αυτη η φαση την χαρη της. Ρε γκαηζ δεν συμπεριφερονται ολα τα μελη ενος ηλικιακου γκρουπ με τον ιδιο τροπο. Δεν ειναι ολες οι 20ρες να αναλυουν το νεο χτενισμα της Gaga, ουτε ολοι οι 50ρηδες να αραζουν και να αναλυουν τη νεα μεταγραφη του ΠΑΟ και το πως θα επηρεασει ολο αυτο το κουπονι του στοιχηματος. Για τον ιδιο λογο που ολοι οι 20ρηδες δε θα σου μιλησουν για κωλοφτιαγμενα αμαξια και ολες οι 50ρες δε θα σου περιγραφουν πως φτιαχνονται οι φακες. Στερεοτυπα ειναι αυτα και ο πιο ευκολος τροπος να αποδειχθει ειναι συγκρινοντας ο καθενας ατομα του δικου του ηλικιακου γκρουπ. Μοιαζουν ολοι μεταξυ τους? Οχι? Bingo Δηλαδη εσυ στα πλαισια μιας σχεσης βολευεσαι με μια 20ρα?!Θα καταλαβει τους προβληματισμους και τις αγωνιες σου?!Θα πεις δε γαμιεται που δουλευα 10 ωρες,σημερα εχει παρταρα θα παμε σερι αυριο για δουλεια γιατι θελει να βγει το μωρο?!Αν ναι ποσες φορες?!Πρακτικα ειναι τα προβληματα συνηθως! 1
Moderators stormrain Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Χαχαχα,καταλαβα,δε πειραζει εχει και αυτη η φαση την χαρη της. Δηλαδη εσυ στα πλαισια μιας σχεσης βολευεσαι με μια 20ρα?!Θα καταλαβει τους προβληματισμους και τις αγωνιες σου?!Θα πεις δε γαμιεται που δουλευα 10 ωρες,σημερα εχει παρταρα θα παμε σερι αυριο για δουλεια γιατι θελει να βγει το μωρο?!Αν ναι ποσες φορες?!Πρακτικα ειναι τα προβληματα συνηθως! Μα εκει ειναι η ενσταση μου, δεν ειναι ολες οι 20ρες by default σε φαση yolo ας παρταρουμε καθε μερα. 2
fotaras13 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Και εγώ αυτά πίστευα για τις πιτσιρίκες μέχρι που γνώρισα πιτσιρίκες, και αρκετές μάλιστα, και σε διαβεβαιώ ότι δεν έχουν καμία σχέση με αυτή την εικόνα. Ούτε αθώες είναι οι περισσότερες, και ότι δεν δείχνουν προς τα έξω, το κάνουν στην πράξη και αρκετές κυνηγάνε συνειδητά μεγαλύτερους. Είμαι εντελώς αντίθετος της λογικής του "έπεσε θύμα" του τύπου που της είπε μεγάλα λόγια. Αυτά είναι για να καλύψουμε το γεγονός ότι ως κοινωνία είμαστε ανώριμοι και δεν δεχόμαστε ότι άσχετα από την ηλικία της μία γυναίκα έχει σεξουαλικές ορέξεις και θέλει να τις ικανοποιήσει. Πολύ απλά η μικρή αθώα πιτσιρίκα πήγε με τον μεγαλύτερο επειδή τον γούσταρε και ήθελε να κάνει σεξ μαζί του. Δεν ανέφερα ότι δεν έχουν ορμές και αυτές απλά τις κρύβουνε και τις βγάζουνε μόνο προς αυτόν που θέλουν. Δεν έγραψα επίσης πουθενά ότι είναι θύματα και πρασινάλογα, τουλάχιστον έτσι όπως το κατάλαβες. Η γυναίκα ποτέ δεν είναι θύμα άλλωστε... Για συναισθηματική ανωριμότητα μίλησα. Η 20χρονη πιτσιρίκα χάβει εύκολα ότι της σερβίρει ο άλλος για να τη ρίξει στο κρεβάτι και μετά την παρατάει ενώ το πιο πιθανό είναι να τον έχει ερωτευτεί ήδη... Τα θέλει ο κώλος της όμως σ αυτό συμφωνώ . Ο 25αρης και η σιτεμένη που αναφέρθηκαν ειναι αλλο πραγμα. Εξιτάρονται και οι δύο, τη βρίσκουν με τη φάση και τελειώνει εκεί η υπόθεση. Για ενα ξε%^&*ωμα γινονται αυτες οι "σχεσεις" και μόνο. Υπάρχει επίσης ο προβληματισμός για το τι μπορεί να πει δλδ μια 20αρα και ένας 40αρης σε μια σχέση, τι κοινό σημείο έχουν; Επειδή ξέρω περιπτώσεις είναι κάπως αντιαισθητικό στα δικά μου τα μάτια ο άλλος φτιαγμένος 40-45 χρονών να κυκλοφορει μία που θα μπορούσε να ήταν η κόρη του. Γενικότερα δεν θεωρώ και σωστές αυτές τις σχέσεις. 1
deesnider Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 και ολες οι 50ρες δε θα σου περιγραφουν πως φτιαχνονται οι φακες. Εγώ πάντως, τής καθόμουν να μού περιγράφει πώς φτιάχνονται και οι φακές και οι μπάμιες και ό,τι άλλο γούσταρε... ...και όταν λέω «τής καθόμουν», εννοώ με ευλάβεια και αφοσίωση... ...μέχρι και διαγώνισμα εθελοντικά έγραφα μετά! 4
Runner25 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δεν διαφωνώ, σε γενικές γραμμές πάντως η γυναίκα 'σπάει' πολύ πιο γρήγορα από τον άντρα και αυτό ειναι κάτι που δεν αμφισβητείται από κανέναν νομίζω. αυτο δεν ισχυει για ολες να σου δειξω εγω ρωσιδες 50ρες να σου πεσει το σαγονι 3
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Εγώ πάντως, τής καθόμουν να μού περιγράφει πώς φτιάχνονται και οι φακές και οι μπάμιες και ό,τι άλλο γούσταρε... ...και όταν λέω «τής καθόμουν», εννοώ με ευλάβεια και αφοσίωση... ...μέχρι και διαγώνισμα εθελοντικά έγραφα μετά! Εσυ παιζεις βρωμικα με το Μονικακι 1
deesnider Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Εσυ παιζεις βρωμικα με το Μονικακι ...να πασαλειφτούμε στα ζουμιά από μπάμιες, σού λέω! ...και δεν πειράζει που μού ρίχνει κάνα τριάρι χρόνια...χαλάλι! 1
splashboogie Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Προσεξε μη πεσεις σε καμια ζαβή και σε μπλέξει. Γιατι γκομενα που ειναι αποφασισμενη να στην πέσει στο ετσι δεν δέχεται πάντα την χυλοπιτα. Με μια φιλη της να ειναι συνενοημενη να σε σπρώξει πάνω της και να βγει η αλλη να τραβηξει μια φωτογραφια αντε απεδειξε μετα οτι δεν εισαι ελέφαντας και οτι δεν της την έπεσες. Καλέ μου άνθρωπε σε ευχαριστώ. Ξέρεις ο καθηγητής πρέπει πρώτα και πάνω από ολα να είναι καλός ψυχολόγος και νομίζω ότι είμαι. Θέλω να πω στην δουλειά μας πρέπει να μπορούμε να διακρείνουμε μια διαταρή, γιατί το σενάριο ποιυ λες είναι διαταραχή και να λάβουμε μέτρα. Πάντως ένας δάσκαλος μου έλεγε: καλιο προλαμβάνειν παρά θεραπεύειν. Όσο μπορώ το ακολουθώ. 1
Ψιτ Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Ρε γκαηζ δεν συμπεριφερονται ολα τα μελη ενος ηλικιακου γκρουπ με τον ιδιο τροπο. Δεν ειναι ολες οι 20ρες να αναλυουν το νεο χτενισμα της Gaga, ουτε ολοι οι 50ρηδες να αραζουν και να αναλυουν τη νεα μεταγραφη του ΠΑΟ και το πως θα επηρεασει ολο αυτο το κουπονι του στοιχηματος. Για τον ιδιο λογο που ολοι οι 20ρηδες δε θα σου μιλησουν για κωλοφτιαγμενα αμαξια και ολες οι 50ρες δε θα σου περιγραφουν πως φτιαχνονται οι φακες. Στερεοτυπα ειναι αυτα και ο πιο ευκολος τροπος να αποδειχθει ειναι συγκρινοντας ο καθενας ατομα του δικου του ηλικιακου γκρουπ. Μοιαζουν ολοι μεταξυ τους? Οχι? Bingo Από όλα αυτά, μόνο για τη gaga έχω άποψη, κι ας είμαι ώριμος αρσενικός... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα