Προς το περιεχόμενο

Graffiti

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σας δινω τροφη για σκεψη και δεν ξαναποσταρω εδω μεσα γιατι καταλαβαινω οτι οι περισσοτεροι ειστε σε μια προχωρημενη ηλικια οποτε δεν μπορειτε να δεχτειτε ευκολα τιποτα καινουργιο

κουβαλαμε αλλα μυαλα απ την υπολοιπη κοινωνια

ειμαστε ανταρτες δεν θα κανουμε ποτε επιτυχια

μας θεωρουν τελευταιους αλλα δεν δινουμε μια

οι τελευταιοι ειναι που φωναζουνε το φτου ξελευτερια

ψαχτειτε

Μη ξαναποστάρεις και περαστικά....καταλάβαμε.....

Δεν ψάχνεις χειροκροτητές της τέχνης του graffiti, ψάχνεις χειροκροτητές του να κάνουμε μουτζούρες όπου βρούμε γιατι ετσι θελουμε....Πιστευω πως εδω τέτοιους χειροκροτητές δεν θα βρεις....Μονο συνομηλίκους σου γιατι με αυτά που διαβάζω πάνω απο 23 δε σε κάνω....

Καποια πραγματα, όπως έλλειψη σεβασμού ιδιοκτησίας, δεν ειναι θέμα ηλικίας αλλα νοοτροπίας....δεν μας κάνει "πουρα" το να μη θελουμε καλικατζουρες στους τοίχους μας....και να τις φάμε επειδη αντιδράσαμε σε αυτούς που καταστρέφουν τους τοίχους μας.....

EDIT: Λες και το 'ξερα.... Για την ηλικία σου καλη και η μ....... σου

• Like 1
Δημοσ.

Κλασικός 16χρονός που νομίζει ότι οι "προχωρημένης ηλικίας" δεν ήταν κάποτε 16χρονοί που νόμιζαν ότι τα ξέρουν όλα και έκαναν μαλακίες...

Ναιιι, αλλά εσύ κι' εγώ μάλλον ήμασταν δεκάξι τον περασμένο αιώνα (εγώ σίγουρα), τούτοι 'δώ είναι πιο γαμάουα γιατί έχουν αφομοιώσει ακόμη παραπάνω αντάρτικο.

Α ρε κατακαημένη Αράχωβα!

Υ.Γ: Πουρά.

• Like 1
Δημοσ.

σας δινω τροφη για σκεψη και δεν ξαναποσταρω εδω μεσα γιατι καταλαβαινω οτι οι περισσοτεροι ειστε σε μια προχωρημενη ηλικια οποτε δεν μπορειτε να δεχτειτε ευκολα τιποτα καινουργιο

κουβαλαμε αλλα μυαλα απ την υπολοιπη κοινωνια

ειμαστε ανταρτες δεν θα κανουμε ποτε επιτυχια

μας θεωρουν τελευταιους αλλα δεν δινουμε μια

οι τελευταιοι ειναι που φωναζουνε το φτου ξελευτερια

ψαχτειτε

Ουαου...! Φανταστικο, καθε φορα που ποσταρεις το κανεις ολο και χειροτερο. Τελικα τι εισαι? Ανταρτης, καλλιτέχνης ή τραμπουκος? Φοβαμαι μην ερθεις να μου βαψεις το σπιτι και μετα με βαρεσεις γιατι αντέδρασα.  :shock:

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.

plot twist : ο Lazlow ειναι 23 χρονων

η συνεχεια δικια σας

Plot twist: Αυτό κάνει την ιστορία σου πιο τραγική. Αν ήσουν 16, τουλάχιστον θα είχες μία καλή δικαιολογία!

• Like 3
  • Sad 1
Δημοσ.

Plot twist: Αυτό κάνει την ιστορία σου πιο τραγική. Αν ήσουν 16, τουλάχιστον θα είχες μία καλή δικαιολογία!

Μη τον προκαλείς...θα μάθει που μένεις να κανει γκράφιτι, αφου σου χτυπήσει το κουδούνι να κατέβεις να σε δείρει :D

• Like 2
Δημοσ.

Μη τον προκαλείς...θα μάθει που μένεις να κανει γκράφιτι, αφου σου χτυπήσει το κουδούνι να κατέβεις να σε δείρει :D

Ντριιινν

-Ναι?

-Γεια σας, ειμαι το παιδι για το graffiti και σε περίπτωση που αντιδράσετε θα σας βαρέσω.

-Α τελεια, σας περιμεναμε, κατεβαινω.

• Like 4
  • Sad 1
Δημοσ.

ειστε θεουληδες σας αγαπαω

Βρε άνθρωπε, να σ' το πω κι' αλλιώς: έχεις κάνει εσύ γκράφιτι και έρχεται ο άλλος μες στα μούτρα σου και του πατάει ένα ταγκ ΝΑ (με το συμπάθειο). Δεν ενοχλείσαι, παρά τον καλείς να συζητήσετε τα της τέχνης σας πίνοντας τσάι;

• Like 1
Δημοσ.

Βρε άνθρωπε, να σ' το πω κι' αλλιώς: έχεις κάνει εσύ γκράφιτι και έρχεται ο άλλος μες στα μούτρα σου και του πατάει ένα ταγκ ΝΑ (με το συμπάθειο). Δεν ενοχλείσαι, παρά τον καλείς να συζητήσετε τα της τέχνης σας πίνοντας τσάι;

Η Αθηνα γεμάτη τοίχους ειναι, θα λερώσει άλλον...τον νοιάζει?

Η συγκατάθεση των άλλων ειναι δεδομένη, αλλιώς θα ρίξει ψιλές....με πολλή αγάπη!

Δημοσ.

Βρε άνθρωπε, να σ' το πω κι' αλλιώς: έχεις κάνει εσύ γκράφιτι και έρχεται ο άλλος μεσ' τα μούτρα σου και του πατάει ένα ταγκ ΝΑ (με το συμπάθειο). Δεν ενοχλείσαι, παρά τον καλείς να συζητήσετε τα της τέχνης σας πίνοντας τσάι;

μου εχει συμβει παλια.σε τετοιες περιπτωσεις ουσιαστικα ανοιγεις εναν "πολεμο" και πατας οτι κομματι βρεις του αλλου.ειναι και αυτο μεσα στο παιχνιδι..αν εννοεις οτι θα παω να τον βρω και να τον δειρω εννοειται πως οχι.στο ξαναλεω αν δεν με ακουμπησεις δεν θα σου κανω ποτε τιποτα..χριστοπαναγιες,μανες,αδερφια να μου κατεβαζεις δεν με ενδιαφερει αρκει να μην με ακουμπησεις.

βασικα αν εννοεις να το κανει μπροστα μου επιτηδες τοτε ειναι μουνοπανα αλλα αυτα δεν γινονται

Δημοσ.

Τελικα το αγγιγμα ειναι αυτο που σε τρελαίνει. Άνθρωποι της τεχνης ρε παιδια... που να τους καταλάβουμε εμεις οι χαζοι.  :-)

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.

Τελικα το αγγιγμα ειναι αυτο που σε τρελαίνει. Άνθρωποι της τεχνης ρε παιδια... που να τους καταλάβουμε εμεις οι χαζοι.  :-)

πιες ενα ταφακι και θα με νιωσεις

Δημοσ.

Καποια πραγματα, όπως έλλειψη σεβασμού ιδιοκτησίας, δεν ειναι θέμα ηλικίας αλλα νοοτροπίας....

Ξεκίνησες και το ραπ, για να απαντήσεις κατάλληλα? :P

• Like 5
  • Sad 1
Δημοσ.

Τελικα το αγγιγμα ειναι αυτο που σε τρελαίνει. Άνθρωποι της τεχνης ρε παιδια... που να τους καταλάβουμε εμεις οι χαζοι. :-)

Εχει πλάκα που διαπραγματευόμαστε το αν ειναι σωστό η καταστροφή ατομικής περιουσίας ή οχι και φυσικά κατα τον Lazlow ειναι απλά ένας τοίχος που πρεπει να βάφει γιατι....ετσι....πρεπει να εχει κατι επάνω....μη βρεθείς στο δρόμο του και τον εμποδίσεις, στο νοσοκομείο θα σε στείλει....

Ξεκίνησες το ραπ? :P

ΧαΧαχα :P δεν το πηρα είδηση.... :P
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...