manirar Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Γεια σας παιδιά! Θα νοικιάσω ένα σπίτι για 3 μηνες για εκπαιδευτικους λογους και εχω το εξης θεμα. Γενικα επειδη θελω ο χωρος που ζω να μου ταιριαζει και ο συγκεκριμενος ειναι και λιγο "ξενερωτος" χωρος θα ηθελα να βαλω κατι στον τοιχο χωρις να καρφωσω. Σκεφτηκα το μπλου τακ αλλα οταν το ειχα χρησιμοποιησει παλαιοτερα βγαζοντας το ειχε λαδωσει τον τοιχο. Ξερετε αν οι ταινιες διπλης οψεως λερωνουν καπως τον τοιχο; Καποια αλλη ιδεα;
bluesattack Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Ξερετε αν οι ταινιες διπλης οψεως λερωνουν καπως τον τοιχο; Απο προσωπικη εμπειρια οχι.Τωρα δεν ξερουμε και την κατασταση του τοιχου,μην ειναι ο σοβας χαλι και ξεκολλανε τιποτα κομματια οταν θα βγαζεις-τριβεις την ταινια.. Θα κρατησουν το βαρος ? Τι θελεις να βαλεις ?
zio10 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Η ταινία διπλής όψης που έχει πάχος (σαν σφουγγαράκι που είναι) είναι πολύ δυνατή και δεν αφήνει σημάδια, εκτός αν έχει θέμα ο τοίχος! (Επίσης αν είναι κάτι βαρύ και το χτυπάει ήλιος μπορεί να ξεκολλήσει).
manirar Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Κανα ποστερ οχι τιποτα τρομερο. Απλα για να δειξει λιγο ο χωρος. Ο τοιχος κομπλε ειναι. Απλα επειδη θα ειμαι μονο για 3 μηνες μαλλον, θελω να το δωσω πισω σε οσο καλυτερη κατασταση γινεται Η ταινια που λες ειναι αυτη με τα κρατσ-κρουτσ ? με τα δοντακια που κολλανε μεταξυ τους;
bluesattack Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Οχι ειναι χοντρη ασπρη συνηθως .Εχει το jumbo σε καλη τιμη (νομιζω 1 ε) . ps.Mην παρεις την λεπτη , που ειναι συνηθως κιτρινη εξωτερικα και χρησιμοποιειται για μοκετες κλπ http://www.ergaleio.net/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=876 1
zio10 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Αυτή του jumbo είναι μια χαρά, πολύ δυνατή! Υπάρχουν και κάποιες πιο επώνυμες (έχει και κομμένες σε κομματάκια) που δεν ξέρω αν είναι καλύτερες. Τέτοια είναι, έχει κάποια χιλιοστά πάχος.
manirar Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 α τελεια! σας ευχαριστω πολυ και τους δυο! 1
zio10 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Δημοσ. 26 Απριλίου 2016 Πολύ μικρά κομμάτια βάλε για να βγούνε και εύκολα, αφού δεν θα κρεμάσεις τίποτα βαρύ.
haris_216 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Αν εξαιρέσουμε την περίπτωση του πολύ καλά βαμμένου/προσεγμένου τοίχου (σοβάς σε καλή κατάσταση, σωστό αστάρωμα και βάψιμο) βγάζοντας όλες αυτά τα "κολλητικά" (με εξαίρεση τα πολύ χάλια που...πέφτουν από μόνα τους) όλο και κάτι θα αφήσει. Θες "λάδωμα" (σαν αυτό που αναφέρεις), θες αποκόληση χρώματος, θες ίχνη κόλλας όλο και κάτι θα μείνει. Προσωπική μου γνώμη, αφού βλέπω ότι προσπαθείς να είσαι σωστός αλλά και πραγματικά δεν αξίζει να χαλάσεις κάτι για 3μηνη παραμονή (είναι σχεδόν σαν long stay σε ξενοδοχείο, όπου εκεί σίγουρα δεν θα πείραζες κάτι) είναι να μην βάλεις τίποτα. Αν σώνει και καλά θες να το κάνεις πιο "σπιτικό" και "δικό" σου μπορείς απλά να βάλεις 2-3 μετακινούμενα, ακόμα και diy, στοιχεία (κάποια γλάστρα, ένα μικροέπιπλο, κλπ)
efo355 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Τίποτα μη κάνεις. Είναι τόσο λίγος ο καιρός που δεν αξίζει με τη καμμία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα