deesnider Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Εγώ όταν μου λέει κάποιος είναι Αθηναίος τον ρωτάω που κάνει Πάσχα για να σιγουρευτώ. Πάμε: Είμαι γεννημένος στην Αθήνα, ο πατέρας μου το ίδιο, οι γονείς του γεννημένοι στην Κωνσταντινούπολη και στη Σμύρνη, η μάνα μου είναι γεννημένη στη Χαλκίδα, οι γονείς της στην Αρκαδία και Πάσχα, όσο ήμουν στην Ελλάδα, έκανα τις περισσότερες φορές στον Ωρωπό, όπου έχουν ένα εξοχικό οι δικοί μου. Βγάζεις κάποιο συμπέρασμα απ' όλα αυτά;
Pablo_Hasan Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Πάμε: Είμαι γεννημένος στην Αθήνα, ο πατέρας μου το ίδιο, οι γονείς του γεννημένοι στην Κωνσταντινούπολη και στη Σμύρνη, η μάνα μου είναι γεννημένη στη Χαλκίδα, οι γονείς της στην Αρκαδία και Πάσχα, όσο ήμουν στην Ελλάδα, έκανα τις περισσότερες φορές στον Ωρωπό, όπου έχουν ένα εξοχικό οι δικοί μου. Βγάζεις κάποιο συμπέρασμα απ' όλα αυτά; Μάπα θάλασσα στον Ωρωπο 1
deesnider Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Μάπα θάλασσα στον Ωρωπο Ίσως το μόνο απολύτως ασφαλές συμπέρασμα που μπορεί να βγάλει κάποιος! Η αλήθεια είναι ότι η τελευταία μου επαφή ήταν πριν από τρία χρόνια, αλλά αν συνεχίζει να είναι όπως ήταν - από πλευράς καθαριότητας τουλάχιστον - δε θέλω να ξαναπάω...
Pablo_Hasan Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Και εγώ έχω καιρό να πάω, αλλά τι να έχει αλλάξει; Όλες οι αποχέτευσεις στην θάλασσα καταλήγουν, μόνο χειρότερα μπορεί να είναι.
Laurelien Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 οτι εισαι βερος αθηναιος Αληθεια βερος Αθηναιος ποιος μπορει να αποκαλειται ετσι πλεον; Δεν εχω γνωρισει καποιον που και οι προπαππουδες του να ειναι Αθηναιοι.
deesnider Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Όλες οι αποχέτευσεις στην θάλασσα καταλήγουν Τι μυγιάγγιχτοι που είστε μερικοί ρε φίλε! Πώς κάνετε έτσι για λίγο σκατό; 1
techm Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Απ' τις χειρότερες πόλεις και το Μεσολόγγι.Η απόλυτη ερημιά,το απόλυτο τίποτα.Αν έχεις κατάθλιψη,να ένα μέρος που μπορείς να ζήσεις. 2
Ghost_Rider Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Απ' τις χειρότερες πόλεις και το Μεσολόγγι.Η απόλυτη ερημιά,το απόλυτο τίποτα.Αν έχεις κατάθλιψη,να ένα μέρος που μπορείς να ζήσεις. εμπειριες εχει ο κολλητος μου που σπουδαζε Μεσολογγι...κωλοχωρι το ελεγε τα ιδια με σενα οτι εισαι βερος αθηναιος εγω παντως ειμαι Βερος...
christopher0016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Αγαπημενα μερη Κρητη ροδος κερκυρα βολος τρικαλα 1
anwnymh29 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Χαιρομαι που στα περισσοτερα ποστ αναφερεται η Κερκυρα Εγω δεν μπορω να εχω αποψη γιατι σε οποια μερη της Ελλαδας εχω παει (τα οποια ειναι λιγα) ημουν απλα περαστικη..Θα ηθελα πολυ να επισκεφθω την Κρητη μιας και εχω ριζες απο εκει. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μπαίνεις μόνο τέτοιες ώρες για να αποφύγεις το κράξιμο, ανώνυμη;
anwnymh29 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μπαίνεις μόνο τέτοιες ώρες για να αποφύγεις το κράξιμο, ανώνυμη; Οι εκδηλωσεις αγαπης δεν εχουν ωρα. Μπαινω αυτη την ωρα γιατι μπορω και εχω διαθεση ενταξει ρε power ranger?
christopher0016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Χαιρομαι που στα περισσοτερα ποστ αναφερεται η Κερκυρα Εγω δεν μπορω να εχω αποψη γιατι σε οποια μερη της Ελλαδας εχω παει (τα οποια ειναι λιγα) ημουν απλα περαστικη..Θα ηθελα πολυ να επισκεφθω την Κρητη μιας και εχω ριζες απο εκει. Υπεροχο νησι η κρητη! Οσες φορες εχω παει περασα τελια! Αξιζει να πας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις