Laurelien Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Το θέμα είναι ότι πολλές από τις πόλεις που αναφέρθηκαν ή όχι , πχ. Κέρκυρα, Καβάλα, Πρέβεζα, Ηγουμενίτσα, Πάργα, Καστοριά, Τρίκαλα, Καλαμάτα το καλοκαίρι είναι μια χαρά. Το χειμώνα είναι σκέτη πίκρα. Εγω εχω καταγωγη απ'τα Τρικαλα αλλα μ'αρεσε και χειμωνα και καλοκαιρι. Επειδη το χειμωνα μπορεις να πας στο χιονοδρομικο κεντρο και πανω στα βουνα, στο μυλο των ξωτικων, μαζευονται οι ανθρωποι στις ταβερνες στα Μαναβικα και μεσα στα μαγαζια στον πεζοδρομο της Ασκληπιου ενω τα χριστουγεννα εξω ειναι στολισμενα και παιζει μουσικη. 1
HALF EVIL Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Υπάρχουν και εξαιρέσεις. Τα Τρίκαλα όντως είναι πολύ ωραία πόλη σε αντίθεση με την γειτόνισσα Καρδίτσα.
Laurelien Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Υπάρχουν και εξαιρέσεις. Τα Τρίκαλα όντως είναι πολύ ωραία πόλη σε αντίθεση με την γειτόνισσα Καρδίτσα. Ναι γι'αυτο το λεμε Καρδιστάν.
HALF EVIL Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Και οι Πυργιώτες με τους Αμαλιαδέους έχουν κόντρα. Btw η Αμαλιάδα είναι πιο όμορφη από τον Πύργο.
Laurelien Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Και οι Πυργιώτες με τους Αμαλιαδέους έχουν κόντρα. Btw η Αμαλιάδα είναι πιο όμορφη από τον Πύργο. Απ'την Αμαλιάδα είσαι ε; xD
kirileman Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Το Αργος είναι πιθανότατα η πιο άσχημη ελληνική πόλη που έχω δει. Έχει καινούρια πλατεία.
φιρίκι Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Έχει καινούρια πλατεία. Με κάτι ροζ ομπρέλες αντί για δέντρα; Θυμάμαι που διάβαζα αποκαρδιωτικά πράγματα.
SOADNICK Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Και οι Πυργιώτες με τους Αμαλιαδέους έχουν κόντρα. Btw η Αμαλιάδα είναι πιο όμορφη από τον Πύργο. Indeed, αλλα ο κοσμος ειναι το ιδιο χαλια. Σημερινο Αμαλιαδιτικο περιστατικο: Μανα (~30) με ενα 3-4χρονο παιδακι σε καροτσακι, περπαταει στο πεζοδρομιο. Το παιδακι παιζει με ενα takeaway ποτηρι καφε, το οποιο ριχνει στο πεζοδρομιο. Η μανα της λεει ενα περιφρονητικο "μπρααβο", αλλα συνεχιζει να περπαταει αφηνοντας το ποτηρι κατω.
HALF EVIL Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Απ'την Αμαλιάδα είσαι ε; xD Καμιά σχέση. Μισός πατρινός μισός γιαννιώτης.
Valerie_ Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Μου αρέσουν οι :Πάρος Νάξος -πιο πολύ η Πάρος- ,θεσσαλονίκη ,σέρρες πατριδάρα ,αλεξανδρούπολη,βόλος δεν μου άρεσαν : κομοτηνή ,ξάνθη ,θήβα -παιζει να είδα τους πιο κοντούς ανθρώπους στη Θήβα-, Μύκονος.
JohnTehGreek Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Μα καλά εσείς που λέτε ότι η Αθήνα είναι η καλύτερη μπορείτε να το τεκμηριώσετε καλύτερα; Μήπως μένετε στα Βόρεια - Νότια προάστια; Γιατί εκτός αυτών των 2 η υπόλοιπη Αθήνα είναι ούτε λίγο ούτε πολύ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!! Σκουπίδια παντού, τσιμέντο παντού, πράσινο πουθενά, κίνηση, εγκληματικότητα, καυσαέριο και πολλά ακόμα. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω σε εσάς τι άρεσε... 2
ravend Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Εγω που ειπα αθηνα,εμενα κουκακι,ακριβό σχετικα ενοικιο για παλιο δυαρι 380€,αλλα κέντρο ηταν,πετραλωνα και φιλοπαππου διπλα για καμια βολτα. Ειδικα την ανοιξη ηταν μια χαρα. Τοτε δουλευα μονο σεζον και χειμωνα καθομουν ως επι το πλείστον οποτε ειχα χρονο για βολτες,ψαξιμο,μαγαζια,περιοχες κτλ. Η αληθεια ειναι οτι λειπουν παρκα πρασινο και γενικα λιγο φυση αλλα αμα εχεις καλη παρεα η αθηνα δινει πολλες εναλλακτικες επιλογες. Αυτο που μου αρεσε πιο πολυ ηταν πως μπορουσα να βρω μαγαζια με τη μουσικη που μου αρεσε,ροκ μεταλ κτλ,και τον αναλογο κοσμο. Ισως και για την ηλικια των 18-24 να ηταν καπως διαφορετικα τα πραγματα. 1
Antwni Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Ωραιες: Θεσσαλονικη, περα απο τα Δυτικα που δεν εχουν να προσφέρουν κατι. Βολάρα Γιάννενα αλλά πολύ υγρασία βρε παιδιμ.. Χανιά, Ρέθυμνο, Αγιος Νικόλαος Έβαλες όλη την Κρήτη μέσα εκτός το Ηράκλειο...λίγη τσίπα ρε. Και εγώ θα πω σαλόνικα ως "καλύτερη" αν και δεν έχω κάτσει πολύ. Χειρότερη πόλη δεν έχω...ακόμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις