Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 417
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι πολλές από τις πόλεις που αναφέρθηκαν ή όχι , πχ. Κέρκυρα, Καβάλα, Πρέβεζα, Ηγουμενίτσα, Πάργα, Καστοριά, Τρίκαλα, Καλαμάτα το καλοκαίρι είναι μια χαρά. Το χειμώνα είναι σκέτη πίκρα. 

Εγω εχω καταγωγη απ'τα Τρικαλα αλλα μ'αρεσε και χειμωνα και καλοκαιρι. Επειδη το χειμωνα μπορεις να πας στο χιονοδρομικο κεντρο και πανω στα βουνα, στο μυλο των ξωτικων, μαζευονται οι ανθρωποι στις ταβερνες στα Μαναβικα και μεσα στα μαγαζια στον πεζοδρομο της Ασκληπιου ενω τα χριστουγεννα εξω ειναι στολισμενα και παιζει μουσικη.

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχουν και εξαιρέσεις. Τα Τρίκαλα όντως είναι πολύ ωραία πόλη σε αντίθεση με την γειτόνισσα Καρδίτσα. 

Ναι γι'αυτο το λεμε Καρδιστάν.

Δημοσ.

Και οι Πυργιώτες με τους Αμαλιαδέους έχουν κόντρα.  :P

Btw η  Αμαλιάδα είναι πιο όμορφη από τον Πύργο. 

Απ'την Αμαλιάδα είσαι ε; xD

Δημοσ.

Και οι Πυργιώτες με τους Αμαλιαδέους έχουν κόντρα.  :P

Btw η  Αμαλιάδα είναι πιο όμορφη από τον Πύργο. 

Indeed, αλλα ο κοσμος ειναι το ιδιο χαλια.

Σημερινο Αμαλιαδιτικο περιστατικο:

Μανα (~30) με ενα 3-4χρονο παιδακι σε καροτσακι, περπαταει στο πεζοδρομιο. Το παιδακι παιζει με ενα takeaway ποτηρι καφε, το οποιο ριχνει στο πεζοδρομιο. Η μανα της λεει ενα περιφρονητικο "μπρααβο", αλλα συνεχιζει να περπαταει αφηνοντας το ποτηρι κατω.

Δημοσ.

Μου αρέσουν οι :Πάρος Νάξος -πιο πολύ η Πάρος- ,θεσσαλονίκη ,σέρρες πατριδάρα ,αλεξανδρούπολη,βόλος

δεν μου άρεσαν : κομοτηνή ,ξάνθη ,θήβα -παιζει να είδα τους πιο κοντούς ανθρώπους στη Θήβα-, Μύκονος.

Δημοσ.

Μα καλά εσείς που λέτε ότι η Αθήνα είναι η καλύτερη μπορείτε να το τεκμηριώσετε καλύτερα;

Μήπως μένετε στα Βόρεια - Νότια προάστια; 

Γιατί εκτός αυτών των 2 η υπόλοιπη Αθήνα είναι ούτε λίγο ούτε πολύ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!!

Σκουπίδια παντού, τσιμέντο παντού, πράσινο πουθενά, κίνηση, εγκληματικότητα, καυσαέριο και πολλά ακόμα. 

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω σε εσάς τι άρεσε...

• Like 2
Δημοσ.

Εγω που ειπα αθηνα,εμενα κουκακι,ακριβό σχετικα ενοικιο για παλιο δυαρι 380€,αλλα κέντρο ηταν,πετραλωνα και φιλοπαππου διπλα για καμια βολτα.

Ειδικα την ανοιξη ηταν μια χαρα.

Τοτε δουλευα μονο σεζον και χειμωνα καθομουν ως επι το πλείστον οποτε ειχα χρονο για βολτες,ψαξιμο,μαγαζια,περιοχες κτλ.

Η αληθεια ειναι οτι λειπουν παρκα πρασινο και γενικα λιγο φυση αλλα αμα εχεις καλη παρεα η αθηνα δινει πολλες εναλλακτικες επιλογες.

Αυτο που μου αρεσε πιο πολυ ηταν πως μπορουσα να βρω μαγαζια με τη μουσικη που μου αρεσε,ροκ μεταλ κτλ,και τον αναλογο κοσμο.

Ισως και για την ηλικια των 18-24 να ηταν καπως διαφορετικα τα πραγματα.

• Like 1
Δημοσ.

Ωραιες:

Θεσσαλονικη, περα απο τα Δυτικα που δεν εχουν να προσφέρουν κατι.

Βολάρα

Γιάννενα αλλά πολύ υγρασία βρε παιδιμ..

Χανιά, Ρέθυμνο, Αγιος Νικόλαος

Έβαλες όλη την Κρήτη μέσα εκτός το Ηράκλειο...λίγη τσίπα ρε. :P

Και εγώ θα πω σαλόνικα ως "καλύτερη" αν και δεν έχω κάτσει πολύ.

Χειρότερη πόλη δεν έχω...ακόμα. :P

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...