Προς το περιεχόμενο

Call of Duty: Infinite Warfare

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είπα και εγώ, αφού μπήκε και η Activi$ion στον χορό των remasters, δε θα βγάλει άλλο?

Ετοιμάζουν το MW2 για του χρόνου! Υπεύθυνη είναι η Sledgehammer, αλλά το αναπτύσσει άλλο studio.

2016: Infinity Ward – Infinite Warfare & Modern Warfare Remastered
2017: Sledgehammer Games – New COD Game (WWII or Vietnam) and Modern Warfare 2 Remastered
2018: Treyarch Games – World At War 2 and World At War Remastered
2019: Infinity Ward – Unknown Call of Duty game with Modern Warfare 3 Remastered and Modern Warfare Remastered Trilogy

Εγώ λέω αν δεν βγουν ποτέ standalone, και ισχύει το χρονοδιάγραμμα, να περιμένω και τα 3. ;)

__

Για το MWR δεν βλέπω να μιλάτε, τόσο χάλια? Ακούω ότι δεν έχει κόσμο.

Ωστόσο το cdkeys πουλάει το Remastered 55 ευρώ για PS4.

Δημοσ.

Ποιος θα κάτσει να παίξει MWR MP ; Ένα playthrough το campaign και uninstall, το gameplay του είναι αρχαίο. Δύο είναι οι επιλογές στο PC για όποιον θέλει MP και δεν θέλει zombies, TF2 και BF1.

• Like 1
Δημοσ.

προσεξες τι λεει ; το battlefield 1 εχει βγει 2 βδομαδες πριν , ενω το call of duty εχει μερικες μερες. λογικο ειναι να μην ειναι πρωτο . και εκτος απο αυτο μια αγορα δεν λεει κατι σε παγκοσμιο επιπεδο . Εγω βλεπω αλλα στο steam . το παιχνιδι εχει peak 16.000 ατομα 

Δημοσ.

προσεξες τι λεει ; το battlefield 1 εχει βγει 2 βδομαδες πριν , ενω το call of duty εχει μερικες μερες. λογικο ειναι να μην ειναι πρωτο . και εκτος απο αυτο μια αγορα δεν λεει κατι σε παγκοσμιο επιπεδο . Εγω βλεπω αλλα στο steam . το παιχνιδι εχει peak 16.000 ατομα 

Δεν μου λέει κάτι αυτό.

Εγώ περίμενα το RIP COD που δεν θα το αγόραζε κανείς κτλ. κτλ.

Δημοσ.

Διαβαζοντας διαφορα φορουμ στο steam για παιχνιδια που βγαινουν σοτ αμεσο μελλον βλεπω πως περισσοτεορς ενθο9υσιαμος υπαρχει για τα dishonored 2 watchdogs 2 tekken 7 κτλ παρα για το cod!  Που κανονικα δεδομενου το ποσο δημοφιλες ειναι η κατηγορια των multiplayer fps σε συγκριση με τα υπολοιπα genres θα επρεπε να συμβαινει αντιθετο. Εδω στο φορουμ του dishonored 2 ενας ειπε οτι εκανε refund το cod και πηρε μετα το dishonored 2!

Δημοσ.

Διαβαζοντας διαφορα φορουμ στο steam για παιχνιδια που βγαινουν σοτ αμεσο μελλον βλεπω πως περισσοτεορς ενθο9υσιαμος υπαρχει για τα dishonored 2 watchdogs 2 tekken 7 κτλ παρα για το cod!  Που κανονικα δεδομενου το ποσο δημοφιλες ειναι η κατηγορια των multiplayer fps σε συγκριση με τα υπολοιπα genres θα επρεπε να συμβαινει αντιθετο. Εδω στο φορουμ του dishonored 2 ενας ειπε οτι εκανε refund το cod και πηρε μετα το dishonored 2!

Κατ αρχας πως μπορεις να συγκρινεις διαφορετικα παιχνιδια, και μη διαβαζεις τρολο-φορουμ, ο καθενας λεει οτι να ναι,

στα του παιχνιδιου, περναω καλυτερα απ οτι το bo3, multy + zombies, εχει καποια προβληματα το multy αλλα οι devs ειναι πολυ ενεργοι στο reddit, ηδη ανακοινωσαν patches + fixes, το παιχνιδι βλεπω να με κραταει περισοτερο απ οτι το bo3 100% 

Δημοσ.

Είπα και εγώ, αφού μπήκε και η Activi$ion στον χορό των remasters, δε θα βγάλει άλλο?

Ετοιμάζουν το MW2 για του χρόνου! Υπεύθυνη είναι η Sledgehammer, αλλά το αναπτύσσει άλλο studio.

2016: Infinity Ward – Infinite Warfare & Modern Warfare Remastered

2017: Sledgehammer Games – New COD Game (WWII or Vietnam) and Modern Warfare 2 Remastered

2019: Infinity Ward – Unknown Call of Duty game with Modern Warfare 3 Remastered and Modern Warfare Remastered Trilogy

Εγώ λέω αν δεν βγουν ποτέ standalone, και ισχύει το χρονοδιάγραμμα, να περιμένω και τα 3. ;)

__

Για το MWR δεν βλέπω να μιλάτε, τόσο χάλια? Ακούω ότι δεν έχει κόσμο.

Ωστόσο το cdkeys πουλάει το Remastered 55 ευρώ για PS4.

Εχουν επιβεβαιωθεί ή ειπωθεί από επίσημα "χείλη" τα παραπάνω; 

Πάντως ένα ΚΑΛΟ vietnam ή Ww2 COD για το 2017 + Remaster το Modern Warfare 2 ( αφού θέλουν να κάνουν remaster τη σειρά ) θα μ'αρεσε πολύ σαν πλάνο. 

Μου φαίνεται κάπως να βγάλουν 2 παιχνίδια με ίδια θεματολογία ( Ww2 )

Δημοσ.

Εχουν επιβεβαιωθεί ή ειπωθεί από επίσημα "χείλη" τα παραπάνω; 

Πάντως ένα ΚΑΛΟ vietnam ή Ww2 COD για το 2017 + Remaster το Modern Warfare 2 ( αφού θέλουν να κάνουν remaster τη σειρά ) θα μ'αρεσε πολύ σαν πλάνο. 

Μου φαίνεται κάπως να βγάλουν 2 παιχνίδια με ίδια θεματολογία ( Ww2 )

Ακούγεται... συνεπώς φήμες.

Εγώ το λέω από πέρυσι, το 2018 WaW 2 με WaW Remastered.

j4XEi7N.jpg

Windows 10 Store refunding Call of Duty players as no one’s playing multiplayer

:D

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν μου λέει κάτι αυτό.

Εγώ περίμενα το RIP COD που δεν θα το αγόραζε κανείς κτλ. κτλ.

καλά ακούς τις λες? βγήκες εδώ μέσα με ένα link και είσαι περήφανος γιατί σε μια χώρα βγήκε πρώτο αυτό το έκτρωμα που λέγεται cod? λες και μόνο η Μ.Βρετανια υπάρχει στο χάρτη άσε που έχει και 50% μειωμένες πωλήσεις 

Είπαμε παιδιά να υποστηρίζουμε κάτι που μας αρέσει αλλά όχι και έτσι.. Και εγώ με cod μεγάλωσα αλλά αυτά τα εκτρώματα που βγάζουν πια δεν θυμίζουν σε τίποτα από αυτό που αγάπησα. 

ΥΓ. Εκτός και αν δεν έχεις παίξει τα παλιά  καλά παιχνίδια του cod τότε πάω πάσο 

Επεξ/σία από solidsnake222
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...