aristos12 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 http://www.protothema.gr/greece/article/573723/pateras-kai-gios-esteilan-ton-klefti-sto-nosokomeio/ προσοχή λοιπόν .... αν βρούμε κλέφτη σπίτι μας , δέν πρέπει ποτέ νά φέρουμε αντίσταση - κ νά τόν αφήσουμε νά μάς κλέψει κ αν εχουμε κ ομορφη γυναίκα η κόρη ας τίς βιάσει κιόλας αρκεί νά μήν τόν πειράξουμε .... εσείς θά κάνατε τήν κότα ??? 2
NikosKallithea Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Ετσι ειναι αυτα, θα αθωωθεί στα δικαστήρια
firewalker Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Αν αποδειχτεί πως η χρήση βίας δεν ήταν απαραίτητη... 1
Getta Robo Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Ετσι ειναι αυτα, θα αθωωθεί στα δικαστήρια Δυστυχως, οχι στην Ελλαδα. Εχουν υπαρξει μπολικα αντιστοιχα περιστατικα, οπου δικαιωθηκαν οι εισβολεις. http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=72333&catid=6 1
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 http://www.protothema.gr/greece/article/573723/pateras-kai-gios-esteilan-ton-klefti-sto-nosokomeio/ προσοχή λοιπόν .... αν βρούμε κλέφτη σπίτι μας , δέν πρέπει ποτέ νά φέρουμε αντίσταση - κ νά τόν αφήσουμε νά μάς κλέψει κ αν εχουμε κ ομορφη γυναίκα η κόρη ας τίς βιάσει κιόλας αρκεί νά μήν τόν πειράξουμε .... εσείς θά κάνατε τήν κότα ??? ρε άνθρωπε τώρα τρολαρεις; δύο εναντίων ενός. δεν τον έδιωξαν απλά, νοσοκομείο τον έστειλαν Πατέρας και γιος άρχισαν να γρονθοκοπούν τον επίδοξο διαρρήκτη, ενώ τον χττύπησαν και με ένα ξύλινο ρόπαλο. Καλά του έκαναν και του χώθηκαν του κλέφτη. Αλλά από το "χώσιμο" στο "του έσπασαν τα ύδατα και τον έστειλαν νοσοκομείο" έχει μια μικρηηηηηηηη διαφορά. Εγώ θα χωνόμουν πάντως. Νοσοκομείο θα τον έστελνα μόνο αν βίαζε τη κόρη μου Δυστυχως, οχι στην Ελλαδα. Εχουν υπαρξει μπολικα αντιστοιχα περιστατικα, οπου δικαιωθηκαν οι εισβολεις. http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=72333&catid=6 Στη φυλακή μέχρι τα 88 του, γιατί σκότωσε τον κλέφτη! Σοβαρά τώρα..;
Getta Robo Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Σοβαρά τώρα..; Ο 77χρονος προσπάθησε να αντιδράσει, έτσι άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα του και κατάφερε με αυτό τραύμα στον μηρό του ενός από τους δύο νεαρούς.
Pablo_Hasan Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 αν τα λέει καλά το άρθρο δεν φώναξαν καν την αστυνομία, τον εσπασαν στο ξύλο και η αστυνομία ήρθε στο νοσοκομείο. Από πότε η αυτοδικία ειναι νόμιμη; 1
NT1G Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 ..κ αν εχουμε κ ομορφη γυναίκα η κόρη ας τίς βιάσει κιόλας αρκεί νά μήν τόν πειράξουμε ... Για τον στρατό και για το όταν θα μπούν οι Τούρκοι στην Ελλάδα δεν ήταν αυτή η ατάκα; 3
Muchacho Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Ξερουμε αν γινει πορεια συμπαραστασης στον κλεφτη? 19
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Από το άρθρο καταλαβαίνω ότι φυλακή θα πήγαινε ούτως ή άλλως Σε δεκαετή κάθειρξη για θανατηφόρο σωματική βλάβη και ένα χρόνο φυλάκιση για οπλοχρησία (10 χρόνια & 6 μήνες σε συγχώνευση) καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πύργου, 77χρονος από το Διακοφτό Αχαΐας. Το Δικαστήριο μετά την ακροαματική διαδικασία που περιελάμβανε καταθέσεις από επτά μάρτυρες και τις απολογίες των δύο κατηγορουμένων δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον 77χρονο παρά μόνο τον αυτοτελή ισχυρισμό περί άμυνας. Αλλά αυτό το περιστατικό που λες είναι πολύ παλιό. Έγινε το 2008. Στο άλλο το φρέσκο, δεν μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα με το μέρος των άλλων. Να δέρνουμε και αιρετικούς αντι-φιλελεύθερους αν πάει έτσι.
lary7 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Λογικο ειναι , αφου υπεβαλε μηνυση ο κλεφτης τοτε πανε αυτοφορο και εκει αποφασιζετε αν θα γινει κρατηση. Ειχα παρομοιο συμβαν (με πολυ λιγοτερο ξυλο), αφου μαζεψαν τον "κλεφτη" (γειτονας και συγγενης....) με πηραν τηλεφωνο απο το τμημα να καταθεσω. Στην ερωτηση τι θα γινει αν μου υποβαλει μηνυση και ο κλεφτης μου απαντησαν ορθα κοφτα πως παω και εγω για κρατηση. Ηταν και παρασκευη οποτε κρατηση 2 ημερων και δευτερα αυτοφορο. Την κοπανησα καλου κακου απο το σπιτι για να μην εχω θεμα (τελικα ο κλεφτης δεν υπεβαλε μηνυση....) Σε αλλη περιπτωση οπου μου την επεσε μπατσος εκτος υπηρεσιας πηγαμε στο τμημα, και μολις υπεβαλα μηνυση για επιθεση και ξυλοδαρμο έκανε και αυτος το ιδιο(δεν τον ειχα αγγιξει) και εκατσα ενα βραδυ μεσα..... Καλως η κακως ετσι ειναι ο νομος, τωρα το τι θα αποδειχτει στο δικαστήριο ειναι αλλο θεμα. Κακως τον αφησαν να παει νοσοκομειο, επρεπε να φωναξουν αστυνομια να τον μαζεψουν μεσα απο την αποθηκη και μετα να τον πανε νοσοκομειο. Τωρα ο κλεφτης μπορει να πει οτι θελει. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Σε αλλη περιπτωση οπου μου την επεσε μπατσος εκτος υπηρεσιας πηγαμε στο τμημα, και μολις υπεβαλα μηνυση για επιθεση και ξυλοδαρμο έκανε και αυτος το ιδιο(δεν τον ειχα αγγιξει) και εκατσα ενα βραδυ μεσα..... Από απορία. Εδώ γιατί δεν επέμεινες; Υποθέτω απέσυρες τη μήνυση
SlickNick Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Σε θέματα αυτοάμυνας ο νόμος πρέπει να προστατεύει το θύμα του εγκλήματος και όχι το σκουπίδι που τον έβαλε στην δυσμενή θέση να υπερασπιστεί τον εαυτό του και την περιουσία του. 7
HALF EVIL Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δεν θέλει και πολύ, άμα είσαι και λίγο σαλεμένος με την όλη κατάσταση εύκολα ξεσπάς .
ikaruga24 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Δημοσ. 27 Απριλίου 2016 Το σύστημα μας μπάζει από παντού σε αυτό το θέμα. Είναι και ο λόγος που είναι τόσο θρασύς οι περισσότεροι θύτες. 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις