Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάω και εγώ σήμερα να αγοράσω αρνάκι για το Πάσχα.

Πάω σε γνωστό SM (στο χασάπικο) με προσφορά στο αρνί και ζητάω 6 κιλά αρνί τεμαχισμένο (όχι ολόκληρο) 

Του λέω μπούτια σε μερίδες... και μου πετάει το αμίμητο !!!!

"Θα πρέπει να πάρετε και το κεφάλι "  

Κόκαλο εγώ... " γιατί του λέω" ? 

"Έτσι είναι " μου λέει... 

Να μην τα πολυλογώ αρνούμαι να πάρω το κεφάλι και έρχεται και ο υπεύθυνος του χασάπικου και μου κάνει "έτσι είναι.. εδώ είναι χασάπικο και λειτουργούν οι κανόνες της κρεαταγοράς...."

"Εγώ δεν ήρθα στην κρεαταγορά ήρθα σε SM που είναι ΑΕ, αυτό που μου λές είναι παράνομο... δεν γίνεται να μου επιβάλεις τι θα αγοράσω" 

Μετά απο μανούρα μου τα έβαλε χωρίς το κεφάλι...

και ρωτάω εγώ... είναι σωστό? είμαι παράλογος που διαμαρτυρήθηκα? 

Αν ήτανε έτσι δεν θα έπρεπε να αναφέρεται στην προσφορά και σε ταμπελάκια και μεγάλες ταμπέλες που είχανε ουτος ή άλλως αναρτημένες στους τοίχους και έξω από το κατάστημα ότι είναι υποχρεωτική η αγορά του κεφαλιού όταν παίρνεις τεμαχισμένο και όχι ολόκληρο ? 

Να στείλω παράπονα στην εταιρία ?? 

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μπορεί να ειναι στάνταρ διαδικασία. Νομιζω το εχω ξανακουσει. Το θεμα ειναι οτι ο επομενος που θα έπαιρνε τα υπολοιπα 6 κιλα δε θα εβρισκε κεφαλι. Μ'αυτον τι θα γινοταν;

Σε τι κοσμο θα ζησουν τα παιδια μας Νικο Τσιαμτσικα;

• Like 6
Δημοσ.

αν στον κατάλογο τους αναφέρεται σαν "ολόκληρο" θεωρώ λογικό να πρέπει να το πάρεις όπως είναι , αν πάλι πουλιέται με το κιλό τότε όχι  

Δημοσ.

Κατά 99% αυτές οι προσφορές λένε π.χ "αρνι ολόκληρο 6 ευρω/κιλό".

Αν ήθελες συγκεκριμένο κομμάτι του αρνιού θα είχε άλλη χρέωση χωρίς προσφορά.

Δημοσ.

Η προσφορά έγραφε ολόκληρο ή τεμαχισμένο

Εξάλου και στο χασάπη της γειτονιάς να πάς, όταν παίρνεις αρνί δε σου λέει υποχρεωτικά και το κεφάλι .... 

Εκτός αν το πάρεις ολόκληρο.. 

Δηλαδή αν ζήταγα  1 κιλό αρνί θα έπρεπε να πάρω και το κεφάλι που είναι άλλο 1 κιλό ??  

Δημοσ.

Πάω και εγώ σήμερα να αγοράσω αρνάκι για το Πάσχα.

Πάω σε γνωστό SM (στο χασάπικο) με προσφορά στο αρνί και ζητάω 6 κιλά αρνί τεμαχισμένο (όχι ολόκληρο) 

Του λέω μπούτια σε μερίδες... και μου πετάει το αμίμητο !!!!

"Θα πρέπει να πάρετε και το κεφάλι "  

Κόκαλο εγώ... " γιατί του λέω" ? 

"Έτσι είναι " μου λέει... 

Να μην τα πολυλογώ αρνούμαι να πάρω το κεφάλι και έρχεται και ο υπεύθυνος του χασάπικου και μου κάνει "έτσι είναι.. εδώ είναι χασάπικο και λειτουργούν οι κανόνες της κρεαταγοράς...."

"Εγώ δεν ήρθα στην κρεαταγορά ήρθα σε SM που είναι ΑΕ, αυτό που μου λές είναι παράνομο... δεν γίνεται να μου επιβάλεις τι θα αγοράσω" 

Μετά απο μανούρα μου τα έβαλε χωρίς το κεφάλι...

και ρωτάω εγώ... είναι σωστό? είμαι παράλογος που διαμαρτυρήθηκα? 

Αν ήτανε έτσι δεν θα έπρεπε να αναφέρεται στην προσφορά και σε ταμπελάκια και μεγάλες ταμπέλες που είχανε ουτος ή άλλως αναρτημένες στους τοίχους και έξω από το κατάστημα ότι είναι υποχρεωτική η αγορά του κεφαλιού όταν παίρνεις τεμαχισμένο και όχι ολόκληρο ? 

Να στείλω παράπονα στην εταιρία ?? 

Αφου εκανες τη δουλεια σου τι σε νοιαζει?

• Like 2
Δημοσ.

Συνήθως υπάρχει διαχωρισμός, ανάλογα την τιμή. Αν το κατάστημα λέει ολόκληρο το αρνί/ χ ευρώ το κιλό, ζυγίζεται όλο, πληρώνεις για όλο και αν δεν θέλεις κάτι δεν το παίρνεις. Εξ ου και η φθηνότερη τιμή από το κλασικό: χ τιμή του αρνιού, γιατί στην τιμή (πιο ανεβασμένη σε σχέση με το ολόκληρο) περιλαμβάνεται και η χασούρα π.χ από το κεφάλι.

Φιλικά πάντα, θεωρώ πως έκανες λάθος στην αντιμετώπιση και ο όρος "τεμαχισμένο" είναι προφανώς για να μην πιστέψει λανθασμένα ο κόσμος πως πρέπει να το πάρουν ολόκληρο το αρνί (να απευθύνεται μόνο σε σούβλα δηλαδή) ενώ θα το θέλει για σχάρα ή στον φούρνο.

Δημοσ.

Συνήθως υπάρχει διαχωρισμός, ανάλογα την τιμή. Αν το κατάστημα λέει ολόκληρο το αρνί/ χ ευρώ το κιλό, ζυγίζεται όλο, πληρώνεις για όλο και αν δεν θέλεις κάτι δεν το παίρνεις. Εξ ου και η φθηνότερη τιμή από το κλασικό: χ τιμή του αρνιού, γιατί στην τιμή (πιο ανεβασμένη σε σχέση με το ολόκληρο) περιλαμβάνεται και η χασούρα π.χ από το κεφάλι.

Φιλικά πάντα, θεωρώ πως έκανες λάθος στην αντιμετώπιση και ο όρος "τεμαχισμένο" είναι προφανώς για να μην πιστέψει λανθασμένα ο κόσμος πως πρέπει να το πάρουν ολόκληρο το αρνί (να απευθύνεται μόνο σε σούβλα δηλαδή) ενώ θα το θέλει για σχάρα ή στον φούρνο.

Και συνηθως υπάρχουν και 2-3 πελάτες που θα κάνουνε τη φασαρια οπως καλη ωρα ο φιλος μας για να γινει το δικο τους προσεξε τωρα ενω εχει γινει η δουλεια του αντι να πει και ευχαριστω και να σηκωθει να φυγει γυριζει σπιτι ανοιγει θρεντ και αναρωτιεται αμα θα πρέπει να δημιουργησει και άλλο θεμα στην επιχειρηση. Θεμα για ποιο πραγμα ακριβως? που εγινε το δικο του?

Υπαρχει δηλαδη κοσμος που ακομα και αν ειναι παραλογος σου λεει εγω με το τσαμπουκα ρε φιλε θα παω να κανω το δικο μου για να λεω μετα οτι ειμαι έξυπνος και να νιωσω ικανοποιηση. Ειναι αναλογα τη πολιτικη που ακολουθει ο καθε επιχειρηματιας εγω θα του ελεγα να του πουν οτι η θα το παρει ολο ή ας φυγει. Θα φροντιζα βεβαια να δινω καλο πραγμα και σε καλες τιμες ετσι ωστε αμα χάσω 2-3 ιδιοτροπους πελάτες να έχω κερδισει αλλους 6 για να ισοσταθμιστει.

Τελος δεν θα στησουμε και κωλο για το κερδος το εμπορευμα ειναι αυτο αμα θες το παιρνεις κυριε αμα δεν θες στο καλο.

Ουτως ή αλλως ο ιδιοτροπος πελάτης θα σου ξανακανει θέμα και για αλλα πραγματα δεν νομιζω οτι θα ηρεμησει αμα γινει μια φορα το δικο του οποτε .... ασύμφορο.

Επισης δεν μπορεις να στελνεις παραπονα στον διευθυντη εφοσον μιλησες με τον υπευθυνο , εγω σπάνια θα ακυρωνα τον προισταμενο που θα ειχα ορισει σε ενα ποστο εκτος και αν εκανε χοντρη μαλακια οποτε θα επρεπε να ζητησει συγγνωμη απο τον πελάτη και να διορθωσει αυτο που έγινε ....μην εχετε αυταπατες αυτοι οι ανθρωποι δουλευουν καθημερινα μαζι δεν θα ακυρωσει ο ενας τον αλλον επειδη κάποιος πελατης ξυπνησε στραβα και πηγε στο κρεωπολειο ή τα τυρια για να δημιουργησει θέμα απο το τιποτα.... πάρε και το κεφαλι και δωστο στο σκυλο. Πάρε το κεφαλι και πεταξε το .... μαζι με ολο το κρεας παει εγω αμα το κρατησω τ να το κανω κυριε? εγω αυτο θα του λεγα.

• Like 6
Δημοσ.

εποχή πασχα η διαδικασία είναι ακόμα και μπουτι να πάρεις ειδικά σε προσφορά μαζί και κεφαλι.χαλάρωσε έχουμε μάθει την ατάκα είσαι παράνομος και τη πετάμε παντού.

δεν φτάνει που στο τέλος πήρες χωρίς κεφάλι ζητάς και τα ρέστα.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...