Andreas231 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 εχεις πολυ ομορφο στηθος, αντρεας(δινω το χερι μου) 1
TriLoBiTe Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Μπρούμυτα καμιά; Μ' αρέσει λίγο μπρούμυτα εμένα. Δυστυχώς όχι, με τη μία είναι λίγο σπάνιο το μπρούμυτο αλλά το καλό είναι πως μετά τους λέω ΓΥΡΝΑ και γυρνάνε.. πολύ σημαντικό το ότι επέζησαν της θανατηφόρας ατάκας
φιρίκι Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δυστυχώς όχι, με τη μία είναι λίγο σπάνιο το μπρούμυτο αλλά το καλό είναι πως μετά τους λέω ΓΥΡΝΑ και γυρνάνε.. πολύ σημαντικό το ότι επέζησαν της θανατηφόρας ατάκας Σωστό είν' αυτό κι' ως γνωστόν άμα καψώσει η γκόμενα δεν κωλώνει πουθενά.
hliastsek Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 "Φίλα με αν κάνω λάθος, αλλά υπάρχουν ακόμα δεινόσαυροι, σωστά;" Το ειπα χθες βραδυ σε γκομενα, και μου απαντησε "εγω πιστευω και σε εξωγήινους" ΥΓ αντι για φιλα με της ειπα γάμησε με ΥΓ2 και βγαζει λεει το strap on απο την τσάντα και αρχιζει 4
φιρίκι Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Ποια ατακα χρησιμοποιειτε συνηθως οταν θελετε να κανετε καμακι;; (Λίγο) σοβαρά τώρα, δεν υπάρχει μια ατάκα που να πιάνει παντού. Θέλει ευρηματικότητα και εξατομίκευση. Κυριότερα όμως μην περιμένεις να πας να πεις ξερωγώ <<γεια, με έχει υπνωτίσει το αβυσσαλέο σου ντεκολτέ>> (τυχαίο παράδειγμα) και η άλλη να ψηθεί να σ' τα ανοίξει επιτόπου με το καλημέρα. Αντ' αυτού κάνεις παιχνίδι και πετάς πνευματώδεις φράσεις ή τέλος πάντων στρώνεις το έδαφος για την φαρμακερη ατάκα. Στις περισσότερες γυναίκες αρέσουν οι άντρες που τις κάνουν να γελάνε. Τουλάχιστον, έτσι το βλέπω εγώ. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Σωστό είν' αυτό κι' ως γνωστόν άμα καψώσει η γκόμενα δεν κωλώνει πουθενά. Μια φορά στο μετρό είχα δει έναν ο οποίος κρατούσε σφιχτά σαν λάβαρο το λούτρινο αρκουδάκι του. Κάτι μου λέει πως ο τύπος αυτός δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ τη συγκεκριμένη ατάκα
φιρίκι Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Μια φορά στο μετρό είχα δει έναν ο οποίος κρατούσε σφιχτά σαν λάβαρο το λούτρινο αρκουδάκι του. Κάτι μου λέει πως ο τύπος αυτός δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ τη συγκεκριμένη ατάκα Δεν ξέρω μήπως την είχαν χρησιμοποιήσει απάνω του
hliastsek Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Μια φορά στο μετρό είχα δει έναν ο οποίος κρατούσε σφιχτά σαν λάβαρο το λούτρινο αρκουδάκι του. Κάτι μου λέει πως ο τύπος αυτός δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ τη συγκεκριμένη ατάκα Plot twist: Πηγε και ειπε την ατακα που ειπες νωρίτερα, όντως σε λουτρινο αρκουδακι.
φιρίκι Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Plot twist: Πηγε και ειπε την ατακα που ειπες νωρίτερα, όντως σε λουτρινο αρκουδακι. Στον Τεντ... 1
Pokemon640 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 su rm -r / τι είναι αυτό; γράψε το στο terminal και τα λέμε σε 10 λεπτά *pwned* 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα