Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συνήθως κάτι απλό και λιτό. Τώρα βέβαια και κάτι αστείες ατάκες ίσως πιάσουν, η σωστή γυναίκα εκτιμάει το χιούμορ. Αρκεί να είσαι άνετος και να δείξεις σεβασμό. Αν την πλησιάσεις σαν λιγούρη λέγοντας κάτι πρόστυχο θα φας Χ. Be yourself γενικά.

• Like 2
Δημοσ.

παιδια αληθεια, απ το να σπαζοκεφαλιαζετε καλυτερα πειτε "γεια, τι κανεις?" και συστηθειτε.
τωρα να πεις οτι ειναι καυλα η οτι εχει βυζαρες δυσκολα θα κανει καποια να νιωσει μη αντικειμενοποιημενη

• Like 3
Δημοσ.

Ενδιαφέρον. Και εγω δεν το εχω ιδαιτερα με το πεσιμο.

Σκεφτόμουν προσφατα να πω σε μια κοπέλα που βλεπω συχνα αλλα δε γωριζω οτι εχει πολυ ομορφα ματια (πραγματικά ειναι γαλαζοπρασινα).

Θεωρώ επισης τις ευθειες και μετρημένες λυσεις (πχ να πει κανεις οτι θα ηθελε να γνωρισει καποια) πιο σωστες.

Φαντάζομαι ατακες για &÷;#€ρες (με οτι το πρωτο κομμάτι της λεξης μπορει να ειναι) δεν πρεπει να πολυ πιανουν. Το αντιθετο μαλλον.

• Like 1
Δημοσ.

Σε τραπέζι γάμου

γουστάρω τρελά, θες να πάμε κάπου μόνοι μας? /wink 
- έχω φίλο   :mellow: 
ε φέρτον κ αυτόν μαζί να κοιτάει 
τελικά μόνο αυτή έμεινε να κοιτάει , έτσι Ο_Ο 
δεν έπιασε 

Jettom+s+mind+is+as+much+a+mystery+to+yo

• Like 5
Δημοσ.

Θες να έρθεις να σου δείξω την Amiga μου;

Ναι, το έχω πει. Αλλά δεν υπήρχε happy ending :P

Ποτε θα ανταλλαξουμε καρτες dnd?

Ιδεα δεν εχω, ετσι το πεταξα!

θες να παμε βολτα με την πορσε?

8a10a804f1b9f50adf589aac0c8d38c9_XL.jpg

Παπί, εσύ;

• Like 1
Δημοσ.

παιδια αληθεια, απ το να σπαζοκεφαλιαζετε 

Τις ατάκες έτοιμες προκάτ τις έχουμε και τις μεταλαμπαδεύουμε,  δε νομίζω να σπαζοκεφαλιάζουν οι insomniacs (φήμες λένε ότι κι ο πιο νουμπάς insomniac ζπρώχνει) αλλά αν τύχει και κάποιος κολλήσει και δε μπορεί να μιλήσει θα 'ρθει εδώ να ρωτήσει και με την ατάκα που θ' αποκομίσει  είναι βέβαιο πως την επόμενη φορά θα γ

οητεύσει

Δημοσ.

παιδια αληθεια, απ το να σπαζοκεφαλιαζετε καλυτερα πειτε "γεια, τι κανεις?" και συστηθειτε.

τωρα να πεις οτι ειναι καυλα η οτι εχει βυζαρες δυσκολα θα κανει καποια να νιωσει μη αντικειμενοποιημενη

Πρωί στο μετρό. Ξαφνικά σκάει ο τυπος μπροστα της "Γεια τι κάνεις .... ειμαι ο Στεφανος."

"Γεια. Στα @@@@@ μου" :cry:

Δημοσ.

Θες να έρθεις να σου δείξω την Amiga μου;

Ναι, το έχω πει. Αλλά δεν υπήρχε happy ending :P

Αν ήταν Ισπανός θα νόμιζε ότι θέλεις να του γνωρίσεις κάποια φίλη σου.

Αν ήταν κάτω από 30, θα σε κοίταζε σαν εξωγήινο :-D

Δημοσ.

Πρωί στο μετρό. Ξαφνικά σκάει ο τυπος μπροστα της "Γεια τι κάνεις .... ειμαι ο Στεφανος."

"Γεια. Στα @@@@@ μου" :cry:

λες να ήθελε να δοκιμάσει μεζέ ?

Δημοσ.

λες να ήθελε να δοκιμάσει μεζέ ?

Εξαρταται και ποιος της την πέφτει ... αμα της την πέσει ο Σπαλιάρας ντάξει θα το δώσει το κινητο ευκολα και σε σταση λεωφορειου αν της κάνουν καμακι.

Ο Θρασυς ανεξαρτητου εμφανισης κερδιζει οταν ο ωραιος κοιμαται ή εχει ψυχολογικα. Αν δεν έχεις αυτο που λεμε εμφανιση τοτε θα πρεπει να έχεις αρκετη αυτοπεποιθηση για να βγάλεις γκομενα στο έτσι και αυτοπεποιθηση ειναι οταν ξέρεις τι να πεις και τι να κανεις χωρις να νιώθεις οτι πρεπει να πάρεις άδειες.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...