jpaokx Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 "Γεια σου...Τί πιστεύεις ότι θα γίνει με το 4ο μνημόνιο;" :) 4
DDevil Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 "Γεια σου...Τί πιστεύεις ότι θα γίνει με το 4ο μνημόνιο;" :) Τι σε νοιαζει εσενα δημοσιογραφος εισαι? μπορει να σου πει
Pokemon640 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Και οταν τελικα σου κατσει καποια με αυτη την ατακα τι της λες? sudo apt-get remove clothes? δύσκολο γιατί μετά τη προηγούμενη εντολή θα είχε $@#)(* το σύστημα
xpapias Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Πετυχα ενα απιστευτο, σε ζαχαροπλαστειο σημερα. Υπαλληλος αν και μαλλον οικογενειακή επιχειρηση. Δεν εκανα τιποτα. Παντα ευρισκα ηλιθια την ατακα "ζαxαροπλαστης ειναι ο πατερας σου" Ευτυχως μου εμειναν 2 cheesecakes και κανα 2 πανακοτες για να τη θυμιζουν.
AntiCambeR Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Αν της βάλεις τρικλοποδιά «καταλάθος» και πέσει κάτω είναι πέσιμο; 1
xpapias Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Αντικανονικο μαρκάρισμα μαλλον. Τωρα που το σκέφτομαι μαλλον με τις γκομενες ειμαι σαν τον Ογκουνσοτο.
DDevil Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Πετυχα ενα απιστευτο, σε ζαχαροπλαστειο σημερα. Υπαλληλος αν και μαλλον οικογενειακή επιχειρηση. Δεν εκανα τιποτα. Παντα ευρισκα ηλιθια την ατακα "ζαxαροπλαστης ειναι ο πατερας σου" Ευτυχως μου εμειναν 2 cheesecakes και κανα 2 πανακοτες για να τη θυμιζουν. Το πιο απλό .... "Εσυ ποιο εχεις δοκιμάσει απο αυτα τα γλυκά???" ..."Εχεις καμια σχέση με τη ζαχαροπλαστική ή σπουδάζεις τιποτα σχετικό?" οποτε εκει παιρνεις και πάσα να τη ρωτησεις τι σπουδάζει... ή μπορει να σου πει και απο μονη της αμα ειναι ομιλιτική. Λες και εσυ μετά και πιάνετε κουβέντα. Χωρις να μπαινεις σε διαδικασιες να σκεφτεις και καλα τη φοβερη ατάκα και να μη παριστανεις τιποτα οπως εισαι ετσι θα μιλησεις λες και μιλας σε εναν απλο γνωστο. Το μονο δυσκολο εδω ειναι αμα έχει πελάτες οποτε εκει κάτι πονηρο που μπορεις να κανεις ειναι να δώσεις τη σειρά στον πισω και να της πεις θα σκεφτω λιγο ακομα γιατι έχω να πάρω και άλλα γλυκά για τους φιλους μου. Οποτε φεύγει το τσουρμο και μένεις λιγάκι μονος παλι. Τωρα αμα εχει κανα κολαούζο στην επιχειρηση που την έχει απο κοντά θα νιώθει και αυτη άβολα. Γενικά παντως αυτες τις μέρες του ΠΆΣΧΑ ή τις γιορτινες γενικοτερα εχεις και άλλες πάσες να πιάσεις κουβεντα καταρχην λες χρονια πολλα καλο πάσχα κτλπ αμα εχει ωραια μέρα λες ωραια μέρα κανει σημερα οτι πρέπει για τη γιορτη (αν κοιτάει σαν ζωον απλα μη συνεχισεις τη κουβεντα έπεσες σε στοκο ή δε γουσταρει καθολου). Έχει τυχει πάντως να μη μπορει να γινει δουλειά λογω κολαούζων οποτε προχώρησα σε ακομα πιο τολμηρη κινηση ... χαρτάκι τηλέφωνο και το δωσα ... παρε με οποτε μπορεις να τα πούμε. αμα βλέπεις οτι η αλλη θελει να γινει παιχνιδι τα κάνεις αυτα δεν σηκωνεσαι να φυγεις και μετα λες σπιτι πωπω τη μαλακια εκανα ας ανοιξω ενα θρεντ στο ινσομνια ή αλλου ..... και εκει παλι κράξιμο θα φάς. Δεν υπάρχει λογος μετά! 3
Vapir Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Εξαρταται και ποιος της την πέφτει ... αμα της την πέσει ο Σπαλιάρας ντάξει θα το δώσει το κινητο ευκολα και σε σταση λεωφορειου αν της κάνουν καμακι. Ο Θρασυς ανεξαρτητου εμφανισης κερδιζει οταν ο ωραιος κοιμαται ή εχει ψυχολογικα. Αν δεν έχεις αυτο που λεμε εμφανιση τοτε θα πρεπει να έχεις αρκετη αυτοπεποιθηση για να βγάλεις γκομενα στο έτσι και αυτοπεποιθηση ειναι οταν ξέρεις τι να πεις και τι να κανεις χωρις να νιώθεις οτι πρεπει να πάρεις άδειες. δεν κατάλαβα τι έλεγες , για κάποιο λόγο νόμιζα οτι στην έπεσε gay , ήμουν κ απο ύπνο βέβαια όταν το έγραψα ναι χωρίς αυτοπεποιθηση δεν πας πουθενά αλλα η αυτοπεποιθηση χρειάζεται και μια μέτρια τουλάχιστον εμφάνιση κ κυρίως αυτογνωσία, δεν πάει να πει οτι επειδή έχει αυτοπεποιθηση ένας κεφτές θα τον δει ο μούναρος κ θα τρελαθεί τυχαίνει κ οι άσχημοι να ρίχνουν ωραίες γκόμενες με διάφορους τρόπους αλλα όπως είπα τυχαίνει δεν ειναι κανόνας και όσο για το θράσος εξαρτάται όπως είπες ποιος της την πέφτει για να το ανεχθεί ή να ρίξει άκυρο με το καλημέρα
DDevil Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 δεν κατάλαβα τι έλεγες , για κάποιο λόγο νόμιζα οτι στην έπεσε gay , ήμουν κ απο ύπνο βέβαια όταν το έγραψα ναι χωρίς αυτοπεποιθηση δεν πας πουθενά αλλα η αυτοπεποιθηση χρειάζεται και μια μέτρια τουλάχιστον εμφάνιση κ κυρίως αυτογνωσία, δεν πάει να πει οτι επειδή έχει αυτοπεποιθηση ένας κεφτές θα τον δει ο μούναρος κ θα τρελαθεί τυχαίνει κ οι άσχημοι να ρίχνουν ωραίες γκόμενες με διάφορους τρόπους αλλα όπως είπα τυχαίνει δεν ειναι κανόνας και όσο για το θράσος εξαρτάται όπως είπες ποιος της την πέφτει για να το ανεχθεί ή να ρίξει άκυρο με το καλημέρα Καλα μερικοι μουναροι τρελαινονται μονο οταν κοιτάζονται στον καθρεφτη δεν σου κανει εντυπωση τοσες σελφι στο φβ μονες τους? παρέες δεν εχουν? φιλους δεν εχουν? γκομενο δεν εχουν? ολες οι φωτογραφιες ειναι με αυτες μονο? Η εμφανιση ειναι φυσική δεν μπορεις να την αλλαξεις, ομως το θρασος και η αυτοπεποιθηση ειναι επικτητα η αλλη θα σου πει εσενα τι αυτοπεποιθηση εχεις και μεχρι που μπορεις? ποια ειναι αυτη για να σου το πει αυτο? δεν θα σου καθορισει η αλλη τι μπορεις και τι δεν μπορεις. Στον εαυτο της μπορει να καθορισει οχι στους άλλους. Αμα θελει να ριξει ακυρο ας το κανει, αλλα το πως θα κανεις παιχνιδι εσυ και που θα κανεις .... δεν μπορει να το πει.
snow22 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Ο πατέρας σου είναι αγρότης ? Όχι,γτ ? Γιατί όταν σε είδα μπλόκαρα 1
Vapir Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 η εμφάνιση δεν είναι φυσική , είναι θέμα αυτοσεβασμού . Το πακέτο που πλασάρεις είναι καθαρά δική σου ευθύνη τι περιέχει και πόσο ελκυστικό είναι για την υποψήφια γκόμενα. Μετά θα παίξει ρόλο το γούστο, ο χαρακτήρας αλλα και η περίοδος της πριν ακόμα έχεις την ευκαιρία να κάνεις την κινηση σου (υπάρχει περίπτωση ο Στέφανος που αναφέρεις στο ποστ σου να έπεσε θύμα περιόδου με τέτοια αντίδραση). σχετικά με αυτό π λες οτι είναι μόνες τους επειδή πολλοί άντρες έχουμε την λανθασμένη εντύπωση πως οι ωραίες γκόμενες γαμιούνται σαν σκυλιά δεν παίζει κανένα ρόλο η εμφάνιση , μπορεί να είναι σαν σαμπρέλα η άλλη κ να είναι η χειρότερη κ@ριόλ@ της πόλης σου λόγο οτι υπάρχουν άπειρα αγάμητα λιγούρια έτοιμα να τις ικανοποιήσουν. Μπορεί απλά να μην θέλουν να έχουν γκόμενο ή να γουστάρουν solo αυτή την περίοδο. οι γκόμενες αν θέλουν να γ@μηθούν βρίσκουν , όπως κ να είναι , στους άντρες ισχιεί αυτό π είπες , αν είσαι αρκετά ωραίος δεν ψάχνεις να βρεις γκόμενες , σε βρίσκουν μόνες τους. Αν μάλιστα είσαι κάπως έτσι σε φορτώνουν αυτές ,χωρίς να προσπαθήσεις καν κ αυτό είναι κάτι αποδεδειγμένο εμφάνιση = εύκολο σεξ τώρα για σχέσεις γάμους κ παπαρίτσες τέτοιου τύπου παίζουν ρόλο άλλα πράγματα , αλλα μιλώντας για σεξ και μόνο η εμφάνιση είναι εισιτήριο για την επιτυχία. πάντως οι έτοιμες ατάκες είναι full nerdιά , αν δεν σου βγαίνει κάτι εκείνη τη στιγμή και δεν στροφάρεις στο μπλαμπλά άστο όχι σοβαρά τώρα είναι awkward φάση 1
Apoll Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Αν κάποιος που έχει την σχετική εμπειρία διαβάσει τις προηγούμενες 5 σελίδες, θα κατανοήσει γιατί υπάρχει πληθώρα ελεύθερων γυναικών σήμερα. Περαστικά σας. 4
DDevil Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Πληθωρα ελευθερων γυναικων μπορει να υπάρχει και επειδη κάποιες έχουν φάει ηττα απο τον προηγουμενο και θέλουν να ξεσπάσουν στον επομενο και για πολλους αλλους λογους που δεν μπορει να ευθυνεται ενας αντρας. Μη τα ριχνουμε ολα στους άντρες.Δεν φταινε πάντα. Μπορει και να στέκει ενας ισχυρισμος οτι "Δεν πάω να κανω καμακι επειδη η αλλη δεν διευκολυνει την κατασταση" πχ αν εχεις την αλλη σε μπαρ εχει γυρισμένες πλάτες , εχει ξυνιλα στη μουρη , ειναι με ενα κινητο συνεχεια τι καμακι να πας να κανεις? μονο για να πας να τσακωθειτε θα ειναι για φασαρια μπορει.... για καμακι οχι. Εφοσον μπορουν καποιες να διευκολυνουν την κατασταση και δεν τους ειναι τιποτα ... γιατι δεν το κανουν να τελειωνουμε? εγωισμος ? προσφατο σκηνικο δικο μου ειμαι Αθηνα και προτεινω σε καποια να βγουμε μου λεει δικαιολογια οτι ειναι αρρωστη και θα τα πουμε σε μερικες μέρες .... περνανε οι μερες ξέρει ποσο θα κάτσω και με παιρνει τηλεφωνο την εβδομαδα που δεν ειμαι πλεον Αθηνα και εχω επιστρεψει.... με κοροιδευει? ουτε καν το σηκωσα. Να την κανω τι? κοροιδιλικια και ψευτοδιπλωματιες το θεμα ειναι να με επαιρνε να βγαιναμε οταν ημουν Αθηνα. Οποτε σκεφτηκα να μην ξανασχοληθω. Δεν μ αρεσουν και οι γυναικες που δεν ξερουν τι θελουν. Θελω οταν η αλλη πει κατι να ισχυει. 15 χρονων παιδακια ειμαστε?! Σχεσεις για να κανω τον ψυχιατρο δεν θελω στη ζωη μου.
satafaka Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 "Κοπελιά το σώμα σου είναι φυσικό ή το χτυπάς στα βράχια?" 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα