Προς το περιεχόμενο

Internet Connection USB

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Θα ηθελα να με βοηθήσετε σχετικά με μια απορία. κάποιος ο οποίος δεν έχει σύνδεση ίντερνετ, γίνεται να κάνει μια σύνδεση με μια εταιρία αλλά να μην χρειαστεί μόντεμ και τα σχετικά απλά με ένα USB STICK, να του παρέχεται ίντερνετ ΠΧ για ένα μήνα πληρώνοντας 20€, όπως ακριβώς θα έκανε αν έβαζε κανονική σύνδεση με μόντεμ και τα σχετικά. Κάθε βοήθεια σας είναι πολύτιμη γιατί είναι πολύ σημαντικό!!

Δημοσ.

ΟΙ Cosmote/Vodafone/Wind έχουν αυτό που ζητάς.

Αλλά εχουν και ένα όριο από GB τα οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις.

Όριο λεγωντας φίλε μου?

Δημοσ.

Ας πούμε 2GB.

Αν περάσεις το όριο τότε είτε δεν θα έχεις internet είτε θα χρεωθείς παραπάνω. Δυστυχώς δεν ξέρω τι από τα δύο.

https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/page/HCG/section/InternetWithTabletsPCs_Prs

Θέλω και εγώ επί του θέματος. Είναι λίγα η πολλά τα 10Gb?

Δημοσ.

Είναι ανάλογα την χρήση που θες να κάνεις.

Αν θες να κατεβάζεις ταινίες/σειρές και να βλέπεις streaming/videos τότε είναι λίγα.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Θα ηθελα να με βοηθήσετε σχετικά με μια απορία. κάποιος ο οποίος δεν έχει σύνδεση ίντερνετ, γίνεται να κάνει μια σύνδεση με μια εταιρία αλλά να μην χρειαστεί μόντεμ και τα σχετικά απλά με ένα USB STICK, να του παρέχεται ίντερνετ ΠΧ για ένα μήνα πληρώνοντας 20€, όπως ακριβώς θα έκανε αν έβαζε κανονική σύνδεση με μόντεμ και τα σχετικά. Κάθε βοήθεια σας είναι πολύτιμη γιατί είναι πολύ σημαντικό!!

ΟΙ Cosmote/Vodafone/Wind έχουν αυτό που ζητάς.

Αλλά εχουν και ένα όριο από GB τα οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις.

Το αυτό.

ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ, στην περιοχή που είσαι να υπάρχει η αντίστοιχη κάλυψη.

Εαν έχεις κάποιο smartphone δες τι σήμα πιάνει εκει που θα εισαι και επειτα κάνε την αντίστοιχη σύνδεση.

• Like 1
Δημοσ.

Το αυτό.

ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ, στην περιοχή που είσαι να υπάρχει η αντίστοιχη κάλυψη.

Εαν έχεις κάποιο smartphone δες τι σήμα πιάνει εκει που θα εισαι και επειτα κάνε την αντίστοιχη σύνδεση.

Όπα μισό. Για pc μιλάω όχι κινητό. Σε pc έχω να το χρησιμοποιώ.

Είναι ανάλογα την χρήση που θες να κάνεις.

Αν θες να κατεβάζεις ταινίες/σειρές και να βλέπεις streaming/videos τότε είναι λίγα.

Για Multiplayer/MMOS/MOBA? και γενικά online gaming είναι λίγα η πολλά?

Δημοσ.

Όπα μισό. Για pc μιλάω όχι κινητό. Σε pc έχω να το χρησιμοποιώ.

Για Multiplayer/MMOS/MOBA? και γενικά online gaming είναι λίγα η πολλά?

ναι αλλα δεν μπορείς να δεις διαφορετικά πως θα είναι το σήμα δυστυχώς.

οχι δεν ειναι για αυτά που ζητάς,ασε που θα έχει μεγάλο Ping.

Δημοσ.

ναι αλλα δεν μπορείς να δεις διαφορετικά πως θα είναι το σήμα δυστυχώς.

οχι δεν ειναι για αυτά που ζητάς,ασε που θα έχει μεγάλο Ping.

Κοίτα εκεί είναι κοινόχρηστο μέρος. Υπάρχει ένα WiFi που παίρνουν αρκετά άτομα. Υπέθεσα ότι καλύτερα θα ήταν να κάνω ξεχωριστή σύνδεση με GB, αλλά το θέλω για gaming οπότε δεν θα βολέψει.

Οπότε θα πρέπει να παίρνω από το κοινόχρηστο WiFi. Τι USB adapter προτείνεται ώστε να παίρνω το καλύτερο δυνατό σήμα? (Εφόσον δεν υπάρχει modem, την κάρτα δικτύου που συνδέεται στο modem την αντικαθιστά το USB adapter)!

ΥΓ. Σταθερός Υπολογιστής είναι.

Δημοσ.

υπαρχει στην wind προγραμμα με ιντερνετ με στικακι με 20gb internet με 20 ευρω τον μηνα , δεν μπορω ναπω οτι θα σε φτασει για παιχνιδια καλυτερα βαλε σταθερο ιντερνετ , αμα δεν μπορεις τοτε θα σου προτεινα αυτο το πακετο με τα 20 ευρω πιστευω οτι ειναι το μονο συμφερον με αρκετο ογκο . 

Δημοσ.

υπαρχει στην wind προγραμμα με ιντερνετ με στικακι με 20gb internet με 20 ευρω τον μηνα , δεν μπορω ναπω οτι θα σε φτασει για παιχνιδια καλυτερα βαλε σταθερο ιντερνετ , αμα δεν μπορεις τοτε θα σου προτεινα αυτο το πακετο με τα 20 ευρω πιστευω οτι ειναι το μονο συμφερον με αρκετο ογκο .

Για να πιάνει ένας σταθερός υπολογιστής WiFi, θέλει κάρτα δίκτυο η WiFi?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...