Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλοι ..θα ήθελα τις συμβουλές σας αν είναι εύκολο για ένα πρόβλημα που αντιμετοπιζω τις τελευταίες μέρες . Το pc λειτουργεί σε "οκ" ρυθμούς μέχρι που ανοίγω το λολ .Συνηθως ακόμα και στο client έχω κολλήματα όταν το ανοίγω ..αλλα η τραγωδία αρχίζει όταν μπενω στο game .Δεν υπάρχει περίπτωση να μην κολλήσει τουλάχιστον 1 φορα ..Και όταν λεω κολλήσει μιλάω για αρκετά λεπτά .Δεν ξέρω τι παίζει ..δεν πάει πολύς καιρός π έκανα φορματ και όταν είχα κάνει δεν μου έβγαζε κάποιο τέτοιο θέμα .

* για να προσδιορίσω τι εννοώ με το κολλάω .....κατα την διαρκεια του παιχνιδιού freezarei η οθόνη και δεν μπορώ να κάνω τπτ (μερικές φορες μπορώ να κουνισω μόνο το ποντίκι ..αλλες ούτε αυτό) και ο υπολογιστής δεν ανταποκρινετε στην προσπάθεια μ να τον επαναφερωω πάντα πατάω ctrl alt del .Μετα απο μερικά λεπτά σε αυτη την κατασταση ο υπολογιστείς τρέχει σε γρήγορη φάση ότι έχω χάσει απο το παιχνίδι και μέσα σε δευτερόλεπτα μ πετάει κ την εικανο απο το ctrl alt del .

καμια ιδεα παιδια για το τι έχει παιχτεί ?

Δημοσ.

Αν στο κανει μονο στο λολ και οχι σε αλλο παιχνιδι τοτε ειναι θεμα του λολ.Δοκιμασε να του κανεις clean install.Αν το εχεις φουλ γραφικα κατεβασετα μεχρι να δεις οτι δεν κολλαει.Ενα ενστικτο μου λεει οτι η καρτα γραφικων σου παει για συνταξη.

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι φιλε , και σε ευχαριστώ πολυ για την απάντηση,ότι δεν παίζω κ κάποιο άλλο παιχνίδι για να δω ....αλλα όταν σερφάρω όταν ακούω μουσική κτλπ δεν αντιμετοπιζω το παραπάνω πρόβλημα , οποτε θα ήθελα τα φώτα σου γι αυτό το clean που είπες .

Η κάρτα μ είναι πραγματη αρχαιότατη....αλλα μποορει να οφείλετε μια κάρτα γι αυτά τα συμπτώματα ? Εγω πίστευα ότι είναι επεξεργαστής μια κ κολλάει όλο το σησγημα ?

Ευχαριστώ πολυ και πάλι !

ξέχασα να προσθέσω ότι παίζω στη χαμηλότερη ποιοτητα γραφικά

Δημοσ.

Όταν κολλάει όλο το σύστημα μπορεί να οφείλεται σε οποιοδήποτε μέρος του υλικού,μπορεί να χάνεται η επικοινωνία με τον δίσκο και να κολλάει,μπορεί να κολλάει κάποιος driver μπορεί να έχει πρόβλημα η μητρική,από μακριά πολύ δύσκολα να βρεθεί λύση,θα πρέπει να ελέγξεις/αντικαταστήσεις ένα ένα τα εξαρτήματα να δεις γιατί κολλάει.

καθαρή εγκατάσταση εννοεί ο φίλος αλλά από ότι λες έκανες πριν από λίγο.

Δημοσ.

Γράψε αναλυτικά ποι είναι το σύστημά σου και ανέβασε μια φωτό με θερμοκρασίες από κάποιο κατάλληλο πρόγραμμα όπως π.χ. speccy or HWMonitor

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...