kanesaxo Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Φίλοι έχω ένα ipad 3 retina 3G. Εδώ και καιρό έχει θέματα με την ασύρματη σύνδεση. Τελευταία ομως, τα πράγματα εχουν ξεφύγει. Αποσυνδέεται διαρκώς, δε συνδέεται σε άλλα δίκτυα (πχ το κινητό μου όταν το κάνω hotspot στο μισό μέτρο) και γενικά όταν συνδεθεί λαγκάρει τρελά. Υ.Γ. έχω σκεφτεί ως εχει πρόβλημα το ρουτερ που θα το αλλαζα οπως και να'χει, αλλα όλες οι υπόλοιπες συσκευές λειτουργούν κανονικά. Τι μπορει να συμβαίνει;
DjVassel Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Καποιο προβλημα με την κεραια του wifi στο iPad. Παρατηρησες αν ξεκινησε μετα απο καμια πτωση η κατι τετοιο; Αλλαζει παντως η κεραια και σχετικα οικονομικα.
kanesaxo Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δε θυμάμαι να σου πω την αλήθεια καποιο πέσιμο...Παρολο που το χω σε smart case (ή οπως διαολο λέγεται) γενικά το κακομεταχειρίζομαι. Φαντάζομαι να βρώ κάποιο άτομο να το αλλάξει...Ενα τυπικό κόστος μπορεις να μου πεις για το ανταλλακτικο; Υ.Γ. μπορώ να επιβεβαιώσω καππως οτι υπολειτουργει η κεραία, με κάποιο τεστ-κάτι;
DjVassel Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Ε κοιτα απο τη στιγμη που εχεις θεμα με την εμβελεια και δεν ειναι μονο σε συγκεκριμενο router αλλα σε ολα, εκει οδηγουμαστε οτι αυτο φταιει
kanesaxo Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Βλέπω στη σελίδα σου, ένα 50ρικο κοστίζει το πανηγύρι; Φαντάζομαι φτιάχνεται αυθημερόν;
DjVassel Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Λογικα την επομενη απο την παραδοση. Απλα πρωτα γινεται μια επιβεβαιωση με τον τεχνικο
DjVassel Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Καλημέρα. Μιλησα με τον τεχνικο μου και μου ειπε οτι η τιμη ειναι στο 50αρικο, αλλα πλεον δε το αναλαμβανει γιατι του ετυχε πολλες φορες να σπασει το digitizer στο ξεκολλημα και εμπαινε μεσα στην επισκευη, Οποτε με ακυρωσε
kanesaxo Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Ωχ μας έσκισες Αρα θα δοκιμασω πρωτα να αλλάξω ρουτερ, και μετά θα κοιτάξω αλλού. Θενκς πάντως.
ice25 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Το ρουτερ γιατι να το αλλάξεις?? αφού έχει πρόβλημα ακόμα και με το κινητό σαν hot spot.Προφανώς είναι θέμα του IpadΆλλα δίκτυα απο γείτονες βλέπει και με τη ένταση το κινητό σου βλέπει περισσότερα και με μεγαλύτερη ένταση σήματος?
kanesaxo Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Koίτα, και το ρούτερ έχει κάποια θεματάκια...απλά θα αλλάξω πρώτα αυτό που'ναι και φθηνότερο για να εκμηδενιστούν τα γενικότερα προβληματάκια που χω. Πάντως το ipad θα με τρελάνει. Σήμερα ολη μερα, δούλευε κανονικά...τι να πω. Το ipad οχι δε βλέπει αλλα δικτυα γειτόνων, οπως και το κινητό επίσης.
DjVassel Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Εχεις αλλαξει ποτε οθονη; Γιατι ο τεχνικος μου ειπε οτι συνηθως πανω στην αλλαγη το κοβουν και μετα δε πιανει καλα
kanesaxo Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Οχι, αλλά απ'τις θερμοκρασίες το καλοκαίρι και το καυτό gaming (οσο κουφό κι αν φαίνεται, σε ένα σημείο έχει ξεκολλήσει το digi ή ότι διαολο ειναι αυτο το πάνω γυαλί που έχει).
DjVassel Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δε νομιζω ρε συ να εγινε αυτο το πραγμα απο θερμοκρασιες. Εχω ξεχασει το iphone σε παραλια κατω απο τον ηλιο και οταν το επιασα το σασι ειχε καμια 100 βαθμους. Η οθονη ειχε βγαλει το μηνυμα οτι ανεβασε θερμοκρασια και πρεπει να κρυωσει για να λειτουργησει, του πηρε 3 ωρες για να επανελθει, αλλα δεν εγινε το παραμικρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα