Georzin0 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Ο πατέρας μου είναι χρόνια ταξιτζής απο τα 17 έως τώρα που είναι 40 κάτι και έχει αρχίσει τα τελευταία χρόνια και πονάει η μέση του παρα πολύ έχουμε πάει σε γιατρούς κτλ νοσοκομεία και μας λένε πάρε αυτά τα χάπια να γίνεις καλά θα τα περνεις απο τότε έως τότε και το μόνο που κάνουν είναι να μην τον πονάει υπερβολικά η μέση αλλα το πρόβλημα υπάρχει. Μήπως ξέρει κάποιος κάτι με την κατάσταση. που πρέπει να απευθυνθούμε; . Ευχαριστω πολύ για κάθε απάντηση που θα μου δώσετε
aristos12 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Ο πατέρας μου είναι χρόνια ταξιτζής απο τα 17 έως τώρα που είναι 40 κάτι και έχει αρχίσει τα τελευταία χρόνια και πονάει η μέση του παρα πολύ έχουμε πάει σε γιατρούς κτλ νοσοκομεία και μας λένε πάρε αυτά τα χάπια να γίνεις καλά θα τα περνεις απο τότε έως τότε και το μόνο που κάνουν είναι να μην τον πονάει υπερβολικά η μέση αλλα το πρόβλημα υπάρχει. Μήπως ξέρει κάποιος κάτι με την κατάσταση. που πρέπει να απευθυνθούμε; . Ευχαριστω πολύ για κάθε απάντηση που θα μου δώσετε μέ τήν υγεία δέν παίζουμε , νά κάνει τό πιό απλό , νά βγάλει μία αξονική τομογραφία ( προσοχή οχι ακτινογραφία ) σέ ενα δημόσιο νοσοκομείο οταν εφημερεύει (ασκληπείο βούλας η κάτ ) μόνο μέ τήν αξονική φαίνονται τά πάντα ,τό ξαναγράφω οχι ακτινογραφία .
idomeneas7 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Για να το κάνει όταν εφημερεύει πρέπει να είναι επείγον περιστατικό που σαφώς δεν είναι γιατί έχει το πρόβλημα εδώ και χρόνια. Ας πάει ο άνθρωπος και σε άλλους γιατρούς για δεύτερη γνώμη πέρα από τα Χ χάπια που δεν τον βοηθάνε.
gkarabid Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Δημοσ. 29 Απριλίου 2016 Φιλέ μου καταρχήν εύχομαι περαστικά να είναι.Λογικά ο πατέρας σου θα έχει κάποιες κήλες στην μεση η οποίες έχουν μγαλωση με αποτέλεσμα να πιέζουν τα νεύρα.Αυτά φυσικά θα φανούν μόνο με αξονική. Έχω κάνει αξονική δείχνοντας 3 κήλες.Θεραπεία μόνιμη βδεν υπάρχει απλά κάποιες ημέρες ξεκούραση στο κρεβάτι ,κάποια χάπια τα οποία θα στα γράψει Γιατρός, και καμιά φυσιοθεραπεία. Ο πόνος φιλέ μου στην μεση όταν οφείλεται από κήλες να ξέρετε είναι έντονος τον χειμώνα στα κρύα.Σε θερμοκρασίες καλοκαιριού το σώμα απλώνεται και έτσι δεν υπάρχει κάποιος πόνος. Επίσης λόγου επαγγέλματος (πολλές ώρες καθισμένος) καλό θα ήταν μια ελαφριά άσκηση πχ βάδην Εύχομαι και πάλι περαστικά
Big Boss Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 χωρίς μαγνητική δε μπορείς να ξέρεις τι γίνετε Καλύτερα να πατε σε εναν άλλο γιατρό. είναι πιθανό να έχουν "μαζέψει" οι μυες από τη καθιστική ζωή και με μερικές διατάσεις+ασκήσεις να περάσει αλλά και παλι για να είσαι σίγουρος οτι δεν οφείλεται στους δίσκους η κάτι άλλο χρειάζεται μια μαγνητική-αξονική.
ravend Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Δημοσ. 30 Απριλίου 2016 Χασιμο περιττων κιλων αν υπαρχουν σε συνδιασμο με ασκησεις τυπου διατασεις η και yoga ακομη καλυτερα. Τα πολλα χαπια δεν θα κανουν και μεγαλη διαφορα, Μια αξονικη οπως προειπαν, Επισκεψη σε καποιο χειροπρακτικο,στη γλυφαδα υπαρχει ενας καλος που μου διαφευγει το όνομα του αυτη τη στιγμη,εμενα με εσωσε μια εποχη και ακομα με τις συμβουλες του κινουμε. Και τελος πολυ σημαντιμο αν υπαρχει η δυνατοτητα,κολύμβηση.
user27 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Ο πονος στη μεση ειναι πολυ ατιμος γιατι μπορει να εμφανιζεται συχνοτερα σε ατομα που δουλευουν καθιστοι (οδηγοι, γραφειο κλπ) παρα σε αλλους που κανουν φαινομενικα πιο βαριες σωματικες δουλειες. Ξερω ατομα που φορτωνουν τονους καθε μερα και δεν ειχαν ποτε προβλημα με τη μεση. Το καλοκαιρι με τη ζεστη συνηθως οι πονοι εξαφανιζονται. Η λυση καθημερινο περπατημα και λιγο τζοκινγκ μεσα στη βδομαδα και επιπλεον το χειμωνα να μην αφηνουμε τη μεση εκτεθειμενη στο κρυο (να φοραμε φανελακια κλπ). Η ξεκουραση στο σπιτι ισως επιδεινωνει την κατασταση, μεινετε δραστηριοι! 1
xpapias Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Βασικά σε καποιους γνωστους που το ειχαν ψαξει επαρκώς, τελικα μονο η προληπτικη φυσικόθεραπεία βοηθησε. Σε βαθμο που να μην εχουν πια ενοχλησεις παρα 4-5 μερες το χρονο.
overpower Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Δημοσ. 1 Μαΐου 2016 Πιστευω ειναι απο την δουλεια. Το καλυτερο που μπορει να κανει ειναι να γυμναζεται (περπατημα, γυμναστηριο, κολυμβηση...)
ravend Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Επισης παρεληψα να αναφερω,ισομετρικες ασκήσεις βοηθανε αρκετα,+1 στο φανελακι που αναφερθηκε.
georgekz750 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Γιατρος δεν ειμαι,ομοιοπαθης ειμαι,το ξεκαθαριζω απ την αρχη. 1) Να παει σε ορθοπεδικο 2) Να κανει μαγνητικη 3) Να κανει φυσικοθεραπειες (αν το συμβουλευσει ο γιατρος βεβαιως) 4) Να κανει ηπιες ασκησεις για ενδυναμωση κοιλιακων και ραχιαιων οταν πλεον θα εχει περασει ο εντονος πονος,και να το εχει αυτο σαν καθημερινο προγραμμα. Η μεγαλη μπαλα γυμναστικης κανει θαυματα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα