Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αναφερομαι στο Android απο εκδοση 5.0.1 και ανω. Ας πουμε οτι εχουμε τα προγραμματα

viber - whats up και skype.

Στο κινητο μας εχουμε διαφορες επαφες με περασμενα κινητα και σταθερα.

Οταν καποιος μας δωσει αριθμο για viber για να τον βρουμε τοτε βαζοντας εκει τον αριθμο

π.χ 693-5 12 12 12 τον βρισκουμε... Η σωστη διαδικασια ειναι αυτη η καλυτερα να δημιουργησουμε

μια νεα επαφη στο κινητο μας και μετα την αποθηκευση λογικα (?) θα βρει και τον viber φιλο μας?

Ομοιως πως κινουμαστε στο what's up ?  Πρεπει να δημιουργουμε την επαφη με τον αριθμο

στη συσκευη η στο google account????????

Βαζοντας διαφορους φιλους διαπιστωσα σε ευρεση με τα αρχικα ονοματων οτι τον βγαζει σε διπλα και τριπλα. Π.χ στο ενα τον εχει με διασυνδεση συσκευη και viber. στο αλλο με συσκευη και whats up

κτλ.

Πως κινουμαστε ωστε να εχουμε μια επαφη με ολα οσα εχει? γιατι μπορει να εχει viber αλλα οχι what's up κτλ. Γενικα λιγο με μπερδευει το "συσκευη" και google account.

Κατι δεν εχω καταλαβει καλα... μπορει καποιος να μας κατατοπισει καλυτερα

* επισης κατι αλλο... μου δινει φιλος το κινητο του να τον βαλω viber και ενω ειναι σωστο το νουμερο

και εχει viber κανονικα ΔΕΝ τον βρισκω!!! τι διαολο συμβαινει... ολους τους βρισκω αυτον οχι

Επεξ/σία από greeneye
Δημοσ.

Βαλτα όλα google acount για να συγχρονίζει  και το κινητό αλλα και κάποιο tablet αν έχεις και να έχεις και backup,

Το viber το βρίσκει από της επαφές σου φαντάζομαι και το wats up. τωρα με την ενημέρωση του viber σου δείχνει όλες της επαφές και απλά σε όποιες έχουν viber βάζει και το λογότυπο του δίπλα

Δημοσ.

Αναφερομαι στο Android απο εκδοση 5.0.1 και ανω.

Βαζοντας διαφορους φιλους διαπιστωσα σε ευρεση με τα αρχικα ονοματων οτι τον βγαζει σε διπλα και τριπλα.

Κι εγώ φίλε έχω το ίδιο πρόβλημα με android 5.1.1 και ενώ έχω ρυθμίσει να κάνει αυτόματο συγχρονισμό με τον google account μου εμφανίζει πολλαπλές εγγραφές στο viber.

Ο μόνος τρόπος για να αποφύγω τις πολλαπλές επαφές είναι να ζητήσω εμφάνιση μόνο επαφών από τον google account.

Μετά άλλο πρόβλημα είναι ότι κάθε νέα επαφή την καταχωρεί από default στο τηλέφωνο και πρέπει να θυμάμαι να την μεταφέρω στον google account αλλιώς δεν την εμφανίζει  :mad: .

Και η sim έχει άλλες επαφές. Κοινώς μύλος. Αν έχει κάποιος λύση στο πρόβλημα των επαφών θα του ήμουν ευγνώμων,

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...