Προς το περιεχόμενο

vickmall

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδες εχω μερικες ερωτησεις για το συγκεκριμενο σιτε! 

1) καποιος μου ειπε οτι περνανε κανονικα οι ελληνικες καερτες εκει και να μην το καω με ρεβολουτ.

αυτο σημαινει οτι αν βαλω την καρτα στο παυπαλ θα περασει κανονικα και θα γινει η αγορα?

2) θα παρω κατι απο το eu warehouse! θα ερθει οντως σε 1-5 μερες που λεει για ελλαδα? και επισης δεν ειναι μεταχειρισμενα στο warehouse??

3) περιπου αν δεν παρω απο το warehouse ξερει κανεις ποσο χρονο θα κανουν? 

σας ευχαριστω παρα πολυ! και χρονια πολλα!!

Δημοσ.

παιδες εχω μερικες ερωτησεις για το συγκεκριμενο σιτε! 

1) καποιος μου ειπε οτι περνανε κανονικα οι ελληνικες καερτες εκει και να μην το καω με ρεβολουτ.

αυτο σημαινει οτι αν βαλω την καρτα στο παυπαλ θα περασει κανονικα και θα γινει η αγορα?

2) θα παρω κατι απο το eu warehouse! θα ερθει οντως σε 1-5 μερες που λεει για ελλαδα? και επισης δεν ειναι μεταχειρισμενα στο warehouse??

σας ευχαριστω παρα πολυ! και χρονια πολλα!!

1. Ναι περνάνε, και δεν σου είπε αλλά σου απάντησε κάποιος σε άλλο νήμα.

2. Το warehouse βρίσκεται στη Θεσ/νίκη. Πιο κοντά δεν γίνεται.

3. Δεν απαντώ, λόγω του 2.

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα και σ' εσένα.

Δημοσ.

φιλε ευχαριστω αλλα νομιζω δεν χρειαζεται να εισαι ειρωνικος! και για να ρωταω το 3 σημαινει οτι σκεφτομαι και για ενα αλλο κινητο το οποιο το warehouse το εχει 100 ευρω πανω απο οτι το εχουν κανονικα... αλλα οπως βλεπεις με ενδιαφερει και ο χρονος! 

οπως και να εχει ευχαριστω!

Δημοσ.

2) 1 έως 5 ημέρες δεν έρχεται το δέμα ούτε από το διπλανό σου σπίτι, 10 εως 15 ναι είναι εφικτό

Από Ευρώπη είναι πιθανό να έρθει σε τόσο χρόνο. Εμένα από Αγγλία μου έχουν έρθει δέματα σε 2 μέρες!

1. Ναι περνάνε, και δεν σου είπε αλλά σου απάντησε κάποιος σε άλλο νήμα.

2. Το warehouse βρίσκεται στη Θεσ/νίκη. Πιο κοντά δεν γίνεται.

3. Δεν απαντώ, λόγω του 2.

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα και σ' εσένα.

Στο 1 εννοείς ότι περνάνε και μέσω paypal ε;

Δημοσ.

φιλε ευχαριστω αλλα νομιζω δεν χρειαζεται να εισαι ειρωνικος! και για να ρωταω το 3 σημαινει οτι σκεφτομαι και για ενα αλλο κινητο το οποιο το warehouse το εχει 100 ευρω πανω απο οτι το εχουν κανονικα... αλλα οπως βλεπεις με ενδιαφερει και ο χρονος! 

οπως και να εχει ευχαριστω!

Δεν κατάλαβα ποιο σημείο της απάντησής μου θεώρησες ειρωνικό, αλλά δεν χρειάζεται συνέχεια τέτοιες ώρες.

Εν πάση περιπτώσει, όλα τα ευρωπαικά υποκαταστήματα των κινεζομάγαζων χρεώνουν αρκετά παραπάνω τα ίδια προιόντα, για ευνόητους και προφανείς λόγους.

Στο 1 εννοείς ότι περνάνε και μέσω paypal ε;

Εννοώ ότι οι Ελληνικές κάρτες περνάνε απ' ευθείας στο Ali Vickmall, δηλαδή δεν τις πιάνουν οι περιορισμοί των CC.

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα ποιο σημείο της απάντησής μου θεώρησες ειρωνικό, αλλά δεν χρειάζεται συνέχεια τέτοιες ώρες.

Εν πάση περιπτώσει, όλα τα ευρωπαικά υποκαταστήματα των κινεζομάγαζων χρεώνουν αρκετά παραπάνω τα ίδια προιόντα, για ευνόητους και προφανείς λόγους.

Εννοώ ότι οι Ελληνικές κάρτες περνάνε απ' ευθείας στο Ali, δηλαδή δεν τις πιάνουν οι περιορισμοί των CC.

Thanks! Από Ali δεν αγοράζω. Με τις κάρτες δεν έχω θέμα τόσο καιρό, κανονικά ψωνίζω όπου έχω δοκιμάσει. Αλλά το vickmall δεν δέχεται master και american express και έλεγα αν θα δεχόταν πληρωμή μέσω paypal για να μη πάω να βγάλω visa...

Δημοσ.

Γράψε λάθος.

Το σχόλιο αφορούσε στην ερώτηση του TS για το Vickmall.

Διόρθωσα το προηγούμενο post.

Αν και δεν έχω αγοράσει από το συγκεκριμένο με κάρτα, έχω διαβάσει αρκετές αγορές με κάρτα απ' ευθείας. 

• Like 1
Δημοσ.

Γράψε λάθος.

Το σχόλιο αφορούσε στην ερώτηση του TS για το Vickmall.

Διόρθωσα το προηγούμενο post.

Αν και δεν έχω αγοράσει από το συγκεκριμένο με κάρτα, έχω διαβάσει αρκετές αγορές με κάρτα απ' ευθείας. 

Με κάρτα απευθείας νομίζω κι εγώ ότι δεν θα έχω πρόβλημα, απλά δεν έχω την κάρτα που θέλει γι'αυτό ρωτάω για το paypal :)

Ευχαριστώ και πάλι!

Δημοσ.

2) Όντως έρχεται σε τόσες μέρες. Όπως είπε και ο άλλος φίλος το EU warehouse του vickmall είναι στη Θεσ/νίκη. Προσωπικά έχω παραγγείλει Δευτέρα και παρέλαβα Πέμπτη.

Δεν είναι μεταχειρισμένα, τα ίδια με της Κίνας είναι απλώς φέρνουν κάποια μοντέλα εδώ να υπάρχουν στην ευρωπαϊκή αποθήκη για να εξυπηρετούν γρήγορα τους πελάτες από Ευρώπη.

3) Έχω παραγγείλει 3-4 φορές από vickmall Κίνας και μου έχουν έρθει σχετικά γρήγορα, γύρω στις 15 μέρες. Να ξέρεις όμως ότι αυτό είναι όπως τύχει, μπορεί να κάνει και ένα μήνα να έρθει.

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ παιδεςςςςς!!!!! απλα το vickmall δεν δεχεται απο οτι βλεπω καρτες δηλαδη σαν τροπους πληρωμης εχει παυπαλ και ενα western union! οποτε λογικα ολοι απο παυ θα εχετε αγορασει σωστα?? 

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ παιδεςςςςς!!!!! απλα το vickmall δεν δεχεται απο οτι βλεπω καρτες δηλαδη σαν τροπους πληρωμης εχει παυπαλ και ενα western union! οποτε λογικα ολοι απο παυ θα εχετε αγορασει σωστα?? 

Εμένα μου δείχνει ότι παίρνει και visa.

Δημοσ.

paypal , πέρασε η πληρωμή και μάλιστα με την κάρτα της εθνικής (mastercard) που σε άλλες αγορές στο ebay είχα θέμα 

Πρόσφατα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...