Dare-Devil Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Το οτι ειναι μετρια λαστιχα δεν χωραει αμφισβητηση...Ισως το ατυχημα ηταν συνδιασμος σβελτης οδηγησης,γλιστερου δρομου κακκιας στιγμης μιας και ημουν αυπνος και των μετριων ελαστικων που ειχα... Και οπως γινεται σε ολα τα πραγματα τα λαθη πληρωνονται...Να δουμε το κουστουμακι αυριο.. Πάντα έτσι είναι φίλε μου ! Είναι ενας συνδιασμός μειονεκτημάτων . Λίγο τα λάστιχα λίγο η αυπνία λίγο η ταχύτητα λίγο η λάθος τροχιά που ίσως μπήκες στην στροφή ε έγινε η βλακεία . Αν θες την γνώμη μου κατανοώντας τι σημαίνει κρίση τα λάστιχα είναι το πιο σημαντικό μέρος του αυτοκινήτου και ένα λάστιχο ένα κλικ καλύτερο ίσως κάνει την διαφορά όχι μονο στην αποφυγή ατυχήματος αλλά και στην αποφυγή θανάτου ή τραυματισμού . Λες πως κάνω λάθος, αλλά δεν εξηγείς το γιατί... Γιατί έχω δοκιμάσει πολλά λάστιχα μεταξύ επωνύμων και θυγατρικών και έχω δει τεράστιες διαφορές στο φρενάρισμα και στο κράτημα γιατί είμαι οδηγός που πολλές φορές φτάνω στα όρια την πρόσφυση και το αντιλαμβάνομαι . Δεν είναι όλες οι θυγατρικές μάπα αλλά ούτε και όλες οι επώνυμες τέλειες . Όταν μιλάμε όμως ακόμα και για ένα κλικ καλύτερο κράτημα ή να στο θέσω καλύτερα 1 μέτρο διαφορά στο φρενάρισμα αυτό μπορεί να είναι καθοριστικό για το αν θα ζήσεις ή όχι σε μια καραμπόλα και δεν κάνω εκπτώσεις στην ασφάλεια μου ! Μεταξύ bridgestone ΕR300 και michelin energy saver plus με διαφορά τα energy έχουν καλύτερο κράτημα παρ' όλο που έχουν την ίδια τιμή . 1
Joshua21 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Γιατί έχω δοκιμάσει πολλά λάστιχα μεταξύ επωνύμων και θυγατρικών και έχω δει τεράστιες διαφορές στο φρενάρισμα και στο κράτημα γιατί είμαι οδηγός που πολλές φορές φτάνω στα όρια την πρόσφυση και το αντιλαμβάνομαι . Δεν είναι όλες οι θυγατρικές μάπα αλλά ούτε και όλες οι επώνυμες τέλειες . Όταν μιλάμε όμως ακόμα και για ένα κλικ καλύτερο κράτημα ή να στο θέσω καλύτερα 1 μέτρο διαφορά στο φρενάρισμα αυτό μπορεί να είναι καθοριστικό για το αν θα ζήσεις ή όχι σε μια καραμπόλα και δεν κάνω εκπτώσεις στην ασφάλεια μου ! Μεταξύ bridgestone ΕR300 και michelin energy saver plus με διαφορά τα energy έχουν καλύτερο κράτημα παρ' όλο που έχουν την ίδια τιμή . Όλα αυτά τα πολλά λάστιχα που έχεις δοκιμάσει(ούτε δημοσιογράφος να ήσουν), τα έχεις δοκιμάσει σε γλίτσα? Στη βρεγμένη άσφαλτο η απόσταση ακινητοποίησης διπλασιάζεται ή και τριπλασιάζεται, στον πάγο/γλίτσα η απόσταση μεγαλώνει ως και 10 φορές! Στη γλίτσα ο συντελεστής τριβής στην άσφαλτο είναι τόσο χαμηλός που αυτό το "κλικ" καλύτερο κράτημα ενός ελαστικού δεν πρόκειται να κάνει μεγάλη διαφορά. Στα καλοκαιρινά λάστιχα τουλάχιστον(αυτά που φοριούνται στην Ελλάδα όλο το χρόνο δλδ). Όσο για το turanza vs energy, είναι για εντελώς διαφορετική χρήση. Κατά τη γνώμη μου ο ts το ίδιο θα πάθαινε είτε energy είχε βάλει, είτε rainexpert, είτε οτιδήποτε άλλο. Απλά στη γλίτσα κανένα λάστιχο δεν κρατάει, στη γλίτσα στρίβουμε με λιγότερα για να μείνουμε στο δρόμο, αν στρίψουμε σβέλτα η έξοδος είναι εγγυημένη.
dimitrisOP Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 και εγώ με ολοκαινουργια yokohama AT/S έβλεπα τον κώλο να με προσπερνάει, στην γλίτσα δεν πιάνει τιποτα
stefan123 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δυστυχως ασχημα τα πραγματα...Στραβωμενη ζαντα,ψαλιδι,ακρο με το αμορτισερ,ζαμφορ,ακρομπαρο ημιμπαρο που τα εκοψε σαν πρασσο και το κερασακι στραβωμενη κρεμμαγιερα(150 ευρω μεταχειρισμενη)..επισης θολος αλλαγη...Μαλλον την γλυτωσαν γεφυρα αξονας με τον μπιλιοφορο και την φουσκα και το λαστιχο....Συνολο 600 ευρω(με εργασια 150 ευρω και ευθυγραμμιση) Παραδοση παρασκευη,βια σαββατο...Παει το δωρο του πασχα..περαστικα μου
aGka8l Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 για το αν θα ζήσεις ή όχι σε μια καραμπόλα Μεταξύ bridgestone ΕR300 και michelin energy saver plus με διαφορά τα energy έχουν καλύτερο κράτημα παρ' όλο που έχουν την ίδια τιμή . Τα ερ300 έχουν καταργηθεί από το 2012... Το αντίστοιχο είναι το τ0001 τώρα πολύ καλύτερο από το energy saver
dimitrisOP Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δυστυχως ασχημα τα πραγματα...Στραβωμενη ζαντα,ψαλιδι,ακρο με το αμορτισερ,ζαμφορ,ακρομπαρο ημιμπαρο που τα εκοψε σαν πρασσο και το κερασακι στραβωμενη κρεμμαγιερα(150 ευρω μεταχειρισμενη)..επισης θολος αλλαγη...Μαλλον την γλυτωσαν γεφυρα αξονας με τον μπιλιοφορο και την φουσκα και το λαστιχο....Συνολο 600 ευρω(με εργασια 150 ευρω και ευθυγραμμιση) Παραδοση παρασκευη,βια σαββατο...Παει το δωρο του πασχα..περαστικα μου τόσο μεγάλη ζημιά? πρέπει να χτύπησε με πολύ δύναμη στο κράσπεδο
stefan123 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Ναι για να στραβωσει η κρεμαγιερα ηταν πολυ δυνατο χτυπημα...Επειδη γλυστρησε και εφυγε ανεξελεχτα...Καλα αμα το πηγαινα αντιπροσωπεια τα διχιλιαρο δεν θα εφτανε....Ειναι και ο τροπος που χτυπησε,επεσε ολο το βαρος στην ροδα και εγινε οτι εγινε...Το ψαλιδι εγινε γαμα,η ζαντα κοπηκε στα 2,το ημιμπαρο κοπηκε σαν πρασσο και ο αξονας της κρεμαγιερας μετατοπιστηκε αρκετα... Επαιξαν τον ρολο τους σιγουρα και τα λαστιχα--περασαμε το απογευμα με εναν φιλο μου την ιδια στροφη και μπηκε δυσκολα,παλι με ψιλοβροχο αλλα ειχε τα καλα λαστιχα της dunlop....οχι τα blueresponce ,τα πιο ακριβα sport max rt νομιζω.Βεβαια ειναι και χαμηλωμενος και αλλο αυτοκινητο( nissan almera)....αφου δεν χτυπησα ολα καλα....
dimitrisOP Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Πάλι καλά να λες που δεν υπήρξε τραυματισμός, το αμάξι θα φτιαχτεί
παπι Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Επαιξαν τον ρολο τους σιγουρα και τα λαστιχα--περασαμε το απογευμα με εναν φιλο μου την ιδια στροφη και μπηκε δυσκολα,παλι με ψιλοβροχο αλλα ειχε τα καλα λαστιχα της dunlop....οχι τα blueresponce ,τα πιο ακριβα sport max rt νομιζω.Βεβαια ειναι και χαμηλωμενος και αλλο αυτοκινητο( nissan almera)....αφου δεν χτυπησα ολα καλα.... Αν η ασφαλτος ειναι δεκαετιας και εχει κινηση, οτι λαστιχο και να βαλεις, θα φυγεις. Ο φιλος σου ειναι τυχερος. Μεγαλυτερη θερμοκρασια στα λαστιχα ή επεσε περισσοτερο νερο ή επεσε λιγοτερο νερο ή φυσαγε πριν πεσει νερο ή ή ή.
soteras Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Πάντως θέλει πολύ προσοχή πως μπένεις σε στροφές θέλει κόψιμο ταχύτητας και κατέβασμα στο κιβώτιο εκεί που δεν το περιμένεις γίνετε πχ εγω πριν 1 χρόνο και είχα τρακάρει σε γκαράζ που σε ένα σκατο γκαραζ της σχολής που να περίημενα 8 το πρωι ότι θα γινόταν το μπαμ πάντα γίνετε εκεί που λες έλα μωρέ έχω κάνει το δρόμο αυτό 200 φορές σιγά η κάθε μέρα είναι διαφορετική και για το αμάξι και για το δρόμο π.χ νερα,λακούβες να έχεις πέσει κάτι για το αμάξι μετά έκει που το πάρκαραες να εγδαρες το λάστιχο και απλα να χάνει αέρα μετά ή ότι άλλο Αφού είναι λαμαρίνες μόνο όλα καλά. Εγώ πχ έγω τα Brigstone τα αυθεντικά στο αμάξι δεν έχει να λέει κάτι αν εχει κάτω γλύτσα ακόμα και πεζός να είσαι έφυγες όπου όπου
stefan123 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δυστυχως δεν μπορει να ευθυγραμιστει με τιποτα μιας και εχει παρει 2 μοιρες η γεφυρα οποτε απο δευτερα παμε και για γεφυρα...κοστος αλλα 150 ευρω και συνεχιζουμε..
stefan123 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δυστυχως δεν μπορει να ευθυγραμιστει με τιποτα μιας και εχει παρει 2 μοιρες η γεφυρα οποτε απο δευτερα παμε και για γεφυρα...κοστος αλλα 150 ευρω και συνεχιζουμε.. Aκυρο το παραπανω μιας και εκατσε σημερα το πρωι και την εφερε στα ισια της, πηρε το οκ απο την ευθυγραμμιση και μου το παρεδωσε σημερα το μεσημερι....Κοστος επιπλεον δεν μου πηρε.( αληθεια ποσοι το κανουν αυτο Οποτε με 600 ευρω συνολο καθαρισα...Το αυτοκινητακι πηγαινει μια χαρα... Προσοχη σε ολους,ειδικα τις βροχερες μερες... 1
Thanos1972 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 Δημοσ. 7 Μαΐου 2016 μεχρι 3 μοιρες νομιζω μπορει να παιξει η ευθυγραμμιση.παραπανω δυσκολα.
stefan123 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 μεχρι 3 μοιρες νομιζω μπορει να παιξει η ευθυγραμμιση.παραπανω δυσκολα. Aν ο αλλος θελει να ξεμπερδευει μπορει νσ σου τα αλλαξει ολα...Ξερω εναν εξειδικευμενο renaul στο ηρακλειο που βαζει μονο γνησια και καινουργια..Για μια μιζα ηθελε 300 ευρω..ΑΝ του ζητησεις αποδειξη για τα γνησια και καινουργια θα θυμωσει γιατι εχουμε κι ενα προσωπο στην κοινωνια κι ο λογος μας ειναι συμβολαιο..Κοινως πιστευε και μη ερευνα..Και εν ετη 2016 επιβιωνουν ακομα.Μαλλον υπαρχουν πολλα προβατα εκει εξω....
kanesaxo Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 κι όμως μια μίζα καινουργια μπορει να κοστίζει και παραπάνω. Γι'αυτο άλλωστε ολοι τις επισκευάζουν. Κι αυτό με το παραστατικό, καταλαβαίνω που το πάς, αλλά παίζει και σενάριο να είναι όντως καινουργιο το ανταλλακτικο και να εχει καταλήξει με διαφορους τρόπους στα χέρια του (δεν εννοω κλεμμένο) και να μην είχε και ο ιδιος παραστατικο (ετσι δε μπορει να σου κόψει κι αυτος με τη σειρά του). Φυσικα παίζει και το σενάριο να'ναι απατεώνας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα