Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ενας φιλος ενος φιλου κέρδισε κάποια λεφτά και θελει να δωσει και μερικα αυτος και να παρει ενα pc κτηνος! Το ποσο ειναι μεχρι 9000€ ειναι πολλα ξερω αλλα ετσι θελει.η χρηση θα ειναι 4κ gaming,ταινιες, επεξεργασια βιντεο(επαγγελματικα) θελει και μια οθονη 4κ αλλα μεχρι 1000€ ξεχωριστα απο το ποσο των 9000€.ευχαριστω εκ των προτέρων

Απο visionstudio να ειναι

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Fulgore πως το κοβεις φιλέ; Τρολλ ή όχι;

Πάντως εάν σοβαρολογεις 9000€ είναι υπερβολικό ποσό. Για gaming το θέλει; Εάν ναι τότε ας περιμένει για την νέα γενιά και ας πάει για 4k gaming.

• Like 8
Επισκέπτης
Δημοσ.

fulgore που εισαιiiiiiiiiii; :-D

Δημοσ.

Σοβαρολογο φίλε εξηγώ τι παίζεται

Για τι πράγμα το θέλει το pc; Gaming ή απλως internet και office;

Υ.Γ.: fulgore περιμένω την απάντησή σου με ανυπομονησια, χαμός βλέπω να γίνεται και σε αυτό το thread :P

Άκυρο τώρα είδα ότι το έκανες edit. Εάν θέλει 4k gaming να περιμένουν για την νέα γενιά, δεν αξίζει να ρίξει τόσα λεφτά στην τωρινή, η επόμενη υπόσχεται πολλά για 4k gaming, σε 2 μήνες θα βγει. Από επεξεργαστή πάντως πάει σε 6700k υποθέτω ή σε 5820k

*Έχω την εντύπωση πως βγαίνει νέα γενιά broadwell-e ή κάτι τέτοιο. Δεν είμαι ειδικός στο θέμα αλλά ξέρω πως στοχεύουν σε επαγγελματίες και enthusiasts, ο multicorecpu και ο fulgore θα ξέρουν να σου πουν κάτι παραπάνω. Νομίζω θα υποστηρίζονται από το x99 chipset οπότε μάλλον σε αυτό θα πρέπει να στοχεύσει μαζι με δυο high end GPUs σε sli/crossfire

Δημοσ.

fulgore από όσο καταλαβες όλοι εσένα περιμενουμε για να ξεκινήσει το πάρτυ :ρ Άντε επιτέλους

*Μέχρι και subscribe έκανα στο thread μόνο και μόνο για να δω τι έχει να γινει

Δημοσ.

Γιατι ρε παιδια τοσο με τον fulgore?? Τι τρεχει??

Εάν παρακολουθήσεις λίγο την ενότητα αυτή θα καταλάβεις. Είναι ο αδίστακτος τιμωρός των troll, των spammers και των ανιδεων που δεν ξέρουν τι θέλουν :P

• Like 1
Δημοσ.

Εάν παρακολουθήσεις λίγο την ενότητα αυτή θα καταλάβεις. Είναι ο αδίστακτος τιμωρός των troll, των spammers και των ανιδεων που δεν ξέρουν τι θέλουν :P

οκ.Ευχαριστω καταλαβα.Καλη συνεχεια στον Fulgore :P

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υπάρχει λογος να με κραζετε παιδια δεν το θελω για εμενα το pc

Δεν σε κραζουμε, λίγο χιουμορακι κάνουμε :P Αφού θέλει να σκάσει 9000€ ξέρεις τουλάχιστον σε τι χρώμα το θέλει; Για να διαλεξω motherboard ρωταω.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...