Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σιγα μην ειναι και λογος φυλάκισης :cry:

Ο πισι μαγκας ειπε οτι του εγινε μια προταση δεν τους έψαξε αυτος , λογικα θα υπάρχει κάποια γνωριμια και οχι απο αγγελιες που δεν ξερεις τον αλλον και δεν σε ξέρει. Πισι μαγκα ετσι δεν ειναι? εγω τουλαχιστον αυτο καταλαβα.

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Βασικά με βρήκε recruiter από Βρετανία πιθανότατα από το linkedin profile.

Γιατί στα Αγγλικά;

Γιατί έχω ακούσει μετράει περισσότερο στα Αγγλικά το CV μου.

Τέλος ευχαριστώ και τις παρατηρήσεις για το CV μου που έσπευσα να το βελτώσω.

• Like 2
Δημοσ.

Καλα το καταλαβα οποτε μπορεις να τον ρωτησεις τι θα ήθελε συγκεκριμενα να τους δειξεις θα πεις βεβαια εσυ οτι εχω κανει αυτα και αυτα, μη ντρεπεσαι ρωτησε τους δεν τρεχει τιποτα και αμα σου δειξει δυστροπια βαλτο κρατουμενο οτι πιθανον δεν ειναι συνεργασιμοι.

Αν ειναι σοβαρη εταιρεια παντως θα δεις οτι θα ειναι συνεργασιμοι και οτι δεν καταλαβαινεις θα στο εξηγησουν.

• Like 1
Δημοσ.

Καλα το καταλαβα οποτε μπορεις να τον ρωτησεις τι θα ήθελε συγκεκριμενα να τους δειξεις θα πεις βεβαια εσυ οτι εχω κανει αυτα και αυτα, μη ντρεπεσαι ρωτησε τους και αμα σου πει οτι αυτος ειναι λογος να σε απορριψω πες του πρωτα σε απορριπτω εγω γιατι δεν εισαι συνεργασιμος και δεν μου εξηγεις τι θελεις.

Σωστό το βρίσκω αυτό που λες αλλά στην πράξη νομίζω ότι ελάχιστοι θα μπουν στον κόπο να σου απαντήσουν σε κάτι τέτοιο...ειδικά σε θέσεις με πολλούς υποψηφίους!

Δημοσ.

Καλα το καταλαβα οποτε μπορεις να τον ρωτησεις τι θα ήθελε συγκεκριμενα να τους δειξεις θα πεις βεβαια εσυ οτι εχω κανει αυτα και αυτα, μη ντρεπεσαι ρωτησε τους και αμα σου πει οτι αυτος ειναι λογος να σε απορριψω πες του πρωτα σε απορριπτω εγω γιατι δεν εισαι συνεργασιμος και δεν μου εξηγεις τι θελεις.

Φιλε , μην επιμενεις, δε γινεται αυτο που λες. Το βιογραφικο το συντασσεις και παραμενει ιδιο για ολους τους εργοδοτες μεχρι να αλλαξει κατι. Σιγα να μη σου ζητησει και συγγνωμη που δε σου εξηγησε ακριβως τι θελει..

Σε τοπικο επιπεδο στο φιλο/θειο/γειτονα ναι ισως.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδια δεν λεμε για εταιρειες που στελνεις εσυ το βιογραφικο απο το σπιτι και ελπιζεις σε αυτες πανω κατω και γενικα χαμενος κοπος ειναι αμα δεν εχεις γνωστο δουλεια της προκοπης δεν βρισκεις το πολυ να βρεις καναν μαλακα που να θελει να σε εκμεταλευτει οποτε θα στο δειξει εξαρχης και σε επικοινωνιακο επιπεδο του στυλ απαγορευονται οι ερωτησεις και θα εισαι σωστος στο βιογραφικο και θα κανεις αυτο και θα κανεις εκεινο κτλπ. στο δειχνει με το καλημερα ο αλλος οτι εχει σκοπο να σε εκμεταλευτει μονο απο το τροπο που θα σου μιλησει και θα σε αντιμετωπισει.

Το βιογραφικο δεν μπορει να παραμεινει το ιδιο γιατι ειναι σιγουρο οτι ο καθενας ζηταει διαφορετικα πραγματα απο περιεργεια ειχα δειξει το βιογραφικο οταν εψαχνα δουλεια σε 2-3 ατομα ο καθενας εκανε διαφορετικες διορθωσεις δεν μπορεις να ξέρεις τα κολληματα του καθενος τωρα. Ο αλλος κολλησε στη γραματοσειρα , λεει ειναι σημαντικο ειναι εικονα. Για μενα δεν ειναι σημαντικο πχ. Δεν το ειχα προσέξει.

Με τον τυπο που τον βρηκε μπορει να έχει μια αλλη επικοινωνια να του πει οτι εγω θα σας στειλω το βιογραφικο μου έχετε κάποια συγκεκριμενη συμβουλη? πχ τον τιτλο της πτυχιακης που ειχα παρει σας ενδιαφερει να τον δειτε μεσα? μια απλη ερωτηση ειναι.

Δημοσ.

Σε τοπικο επιπεδο στο φιλο/θειο/γειτονα ναι ισως.

Εκεί δεν χρειάζεται ΚΑΝ CV. Ένα τηλεφωνάκι και 2-3 κουβέντες.

Αλλά μάλλον βλέπουμε ότι ξεφεύγουμε από το θέμα.

Δημοσ.

Ρε παιδια δεν λεμε για εταιρειες που στελνεις εσυ το βιογραφικο απο το σπιτι και ελπιζεις σε αυτες πανω κατω και γενικα χαμενος κοπος ειναι αμα δεν εχεις γνωστο δουλεια της προκοπης δεν βρισκεις το πολυ να βρεις καναν μαλακα που να θελει να σε εκμεταλευτει οποτε θα στο δειξει εξαρχης και σε επικοινωνιακο επιπεδο του στυλ απαγορευονται οι ερωτησεις και θα εισαι σωστος στο βιογραφικο και θα κανεις αυτο και θα κανεις εκεινο κτλπ.

Το βιογραφικο δεν μπορει να παραμεινει το ιδιο γιατι ειναι σιγουρο οτι ο καθενας ζηταει διαφορετικα πραγματα απο περιεργεια ειχα δειξει το βιογραφικο οταν εψαχνα δουλεια σε 2-3 ατομα ο καθενας εκανε διαφορετικες διορθωσεις δεν μπορεις να ξέρεις τα κολληματα του καθενος τωρα.

Το περιεχόμενο του βιογραφικού αλλάζει ανάλογα με τη θέση και τα απαιτούμενα προσόντα. Εν ολίγοις προσπαθείς κάθε φορά να διαφημίσεις τον εαυτό σου σαν τον καλύτερο υποψήφιο για τη συγκεκριμένη δουλειά. Και μάθε να βάζεις καμιά τελεία. 

• Like 2
Δημοσ.

Πάντως κι εμένα μου φάνηκε μεγάλο βιογραφικό για προϋπηρεσία ενός χρόνου.

Ίσως επειδή λέω τα Personal Projects και ίσως επειδή δείχνω ότι είμαι Junior που ασχολείτε και μόνος του.

• Like 1
Δημοσ.

Το περιεχόμενο του βιογραφικού αλλάζει ανάλογα με τη θέση και τα απαιτούμενα προσόντα. Εν ολίγοις προσπαθείς κάθε φορά να διαφημίσεις τον εαυτό σου σαν τον καλύτερο υποψήφιο για τη συγκεκριμένη δουλειά. Και μάθε να βάζεις καμιά τελεία. 

Α δεν ηξερα οτι έπεσα σε φιλολογο με συγχωρεις. :cry:

Αυτο λεω κα εγω οτι το βιογραφικο αλλαζει, δεν μπορεις να στειλεις βιογραφικο με ερευνες μεσα σε εταιρεια που ζητάει ξερω γω κάτι αλλο ή δεν μπορεις να στειλεις βιογραφικο με αποθετηρια μεσα που εχουν προγραμματιστικά εργα σε εταιρεια που ζητάει διαχειριση δικτυου και στησιματα.

Δημοσ.

Ίσως επειδή λέω τα Personal Projects και ίσως επειδή δείχνω ότι είμαι Junior που ασχολείτε και μόνος του.

Βέβαια μπορεί να αποδειχτεί και καλό αυτό, δεν ξέρω!

Δημοσ.

Σιγουρα θα υπάρχουν κομματια μεσα που δεν θα ενδιαφερουν τον εργοδοτη ενω ο υποψηφιος νομιζει οτι θα πρεπει να τα βαλει :cry:

Δημοσ.

Οντως το βιογραφικό θέλει αρκετό συμμάζεμα 

Εμένα πάντως εντύπωση μου έκανε που το ανέβασε εδώ χωρίς να κρύψει ονόματα  διευθύνσεις τηλέφωνα κτλ.

Αυτος ξέρει ..

• Like 2
Δημοσ.

Σιγουρα θα υπάρχουν κομματια μεσα που δεν θα ενδιαφερουν τον εργοδοτη ενω ο υποψηφιος νομιζει οτι θα πρεπει να τα βαλει :cry:

Οι περισσότεροι καλώς ή κακώς έχουμε ένα στάνταρ βιογραφικό που το στέλνουμε παντού. Απλά συμπληρώνουμε κάθε φορά την καινούργια εργασιακή εμπειρία ή κάποια πιστοποίηση κλπ. Εγώ βρίσκω λογική πάντως σε αυτό που λες, άσχετα αν νομίζω ότι στην πράξη δεν γίνεται να εφαρμοστεί.

Γι'αυτό θα πρέπει να έχει μέσα αυτά που πιστεύεις ότι θα ενδιαφέρουν αυτόν που θα το στείλεις.

Οντως το βιογραφικό θέλει αρκετό συμμάζεμα 

Εμένα πάντως περισσότερο εντύπωση μου έκανε που το ανέβασε εδώ χωρίς να κρύψει ονόματα  διευθύνσεις τηλέφωνα

Αυτος ξερει ..

Ε μπορεί να σκέφτηκε ότι μπορεί να έχει και κανένα τυχερό από δω, τόσος κόσμος μπαίνει, δεν ξέρεις ποτέ! :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...