DDevil Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Οι περισσότεροι καλώς ή κακώς έχουμε ένα στάνταρ βιογραφικό που το στέλνουμε παντού. Απλά συμπληρώνουμε κάθε φορά την καινούργια εργασιακή εμπειρία ή κάποια πιστοποίηση κλπ. Εγώ βρίσκω λογική πάντως σε αυτό που λες, άσχετα αν νομίζω ότι στην πράξη δεν γίνεται να εφαρμοστεί. Γι'αυτό θα πρέπει να έχει μέσα αυτά που πιστεύεις ότι θα ενδιαφέρουν αυτόν που θα το στείλεις. Ε μπορεί να σκέφτηκε ότι μπορεί να έχει και κανένα τυχερό από δω, τόσος κόσμος μπαίνει, δεν ξέρεις ποτέ! Καλα στην Ελλαδα πολλα αμα εφαρμοζονταν στην πράξη θα ειμασταν πολυ καλυτεροι. Και για ποιο λογο εγω να κάνω καμακι στις εταιρειες και να μην ενδιαφερεται το πανεπιστημιο να μας προωθεί? εργατικο δυναμικο δεν ειμαστε? δεν θα προσφέρουμε στη χωρα? δε πα να γαμηθουνε λεω εγω. Με τα συστηματα τους τοσα χρονια τα απαρχαιωμένα. Τωρα ντάξει σχετικα με τα στοιχεια και που τα δημοσιοποιησε και ποιος θα ασχοληθει , κρυβεται απο κανεναν μηπως ή τον κυνηγάνε? καλο ειναι να μη δημοσιευονται βεβαια αλλα νταξ δεν τρεχει και τιποτα. 1
PC_MAGAS Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Τωρα ντάξει σχετικα με τα στοιχεια και που τα δημοσιοποιησε και ποιος θα ασχοληθει , κρυβεται απο κανεναν μηπως ή τον κυνηγάνε? καλο ειναι να μη δημοσιευονται βεβαια αλλα νταξ δεν τρεχει και τιποτα. To θέμα είναι και ΠΩΣ δημοσιεύονται και για ποιο λόγο δημοσιεύονται (vilain in disquise) και πως θα εκμεταλεύθούνε τα δεδομένα που έδωσα. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2016 από PC_MAGAS
Βασίλης_29 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 PC MAGAS δεν είμαι σε θέση να κρίνω τα προσόντα και τις γνώσεις σου αλλά όσον αφορά το cv template, μείωσε τις σελίδες αν οχι σε 1 τότε σε 2, είναι πάρα πολύ μεγάλο, επίσης πολλές παραγράφους με πεζό κείμενο βλέπω, αν αυτό σταλθεί σε εταιρεία που λαμβάνουν χιλιάδες βιογραφικά το πιθανότερο είναι να είχε πάει στα σκουπίδια/recycle bin. Για τα αγγλικά οτι σου είπαν οι άλλοι, και εγώ σκράπας είμαι αλλά μην στέλνεις βιογραφικό με λάθη γιατί κοστίζει ακριβά στις πιθανότητες πρόσληψης, είτε ρώτησε κάποιον που ξέρει άριστα αγγλικά είτε βάλε λέξεις και μικρές φράσεις που θα είναι 100% σωστές ορθογραφικά και συντακτικά.
PC_MAGAS Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Επειδή είναι μεγάλο γι αυτό έβαλα Bold όπου αναφέρει τεχνολογίες έτσι με μια ματιά να δεί project - techologies τέλος. Btw: Δείτε στο http://pc-magas.github.io/CV%20-%20Dimitrios%20Desyllas.pdf με τις νέες αλλαγές.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Φαγωθήκατε όλοι με τα γιαπωνέζικα! Αφού δεν τα μιλάει γιατί να τα βάλει στο βιογραφικό του; :Ρ
YourTrueLegend Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Επειδή είναι μεγάλο γι αυτό έβαλα Bold όπου αναφέρει τεχνολογίες έτσι με μια ματιά να δεί project - techologies τέλος. Btw: Δείτε στο http://pc-magas.github.io/CV%20-%20Dimitrios%20Desyllas.pdf με τις νέες αλλαγές. Xειροτερο απο πριν μου φαινεται Θα σου πω και το λογο. Αφενος δεν συμπυκνωθηκε που ειναι το πλεον αναγκαιο πραγμα να κανεις στο CV σου, αφ'εταιρου εχει χαλασει η δομη των σελιδων δηλαδη καθε παραγραφος-υποενοτητα δεν τελειωνει στην ιδια σελιδα αλλα παει στην επομενη. Οχι ουσιωδες θα μου πεις, αλλα αισθητικα χτυπαει τοσο ασχημα (σε εμενα) οσο και το υπερβολικο πληθος σελιδων. Κατι αλλο. Τα project που εχεις κανει, θα μπορουσες να τα βαλεις ολα μαζι σε υποενοτητα και να τα στοιχισεις ολα μαζι σε bullets-λιστα χωρις επεξηγησεις ή επεξηγηση των 5-6 λεξεων max, ανα project. Tα περαιτερω στο interview, αν χρειαστει. Θα στο πω οσο πιο απλα μπορω. Εχεις ενα σωρο projects τα οποια κουραζουν και πελαγωνουν τον αναγνωστη, πιθανοτατα δεν τον ενδιαφερουν καν, τα οποια εν τελει μεσα στο CV υπερκαλυπτουν (με την κακη ενοια) την εργασιακη σου πειρα που ειναι το Α και το Ω για την προσληψη σου. Σχεδον ολα τα υπολοιπα ειναι θεματα που εξεταζονται στα interviews κι οχι στο CV. Ενας λοιπον που θα κατσει (αν κατσει) να το διαβασει ολοκληρο, θα καταληξει πελαγωμενος απο τα random projects κλπ και για να θυμηθει αυτα που οντως τον ενδιαφερουν (πειρα, σπουδες κλπ) θα πρεπει να κανει scroll up. Δεν το θες. Η τελευταια σελιδα επισης, μπορει να γινει απλα delete (περα απο τη γνωση αγγλικων που ειναι το μονο ουσιωδες σε αυτην). Απαραιτητως κανε το CV σου αυστηρα 2 σελιδες, max στα ορια της υπερβολης 3. Ουτε γραμμη παραπανω ομως. Εφοσον εχεις και linkedin, μπορεις απλα να γραψεις ενα Further info about me (blah blah) can be found on my linkedin profile: link. Κι εκει να τα γραφεις ολα με το Ν και με το Σ, κανεις δε θα σου πει το παραμικρο. Οχι ομως στο CV τοσο πολυ πλατιασμα.
DDevil Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 PC MAGAS δεν είμαι σε θέση να κρίνω τα προσόντα και τις γνώσεις σου αλλά όσον αφορά το cv template, μείωσε τις σελίδες αν οχι σε 1 τότε σε 2, είναι πάρα πολύ μεγάλο, επίσης πολλές παραγράφους με πεζό κείμενο βλέπω, αν αυτό σταλθεί σε εταιρεία που λαμβάνουν χιλιάδες βιογραφικά το πιθανότερο είναι να είχε πάει στα σκουπίδια/recycle bin. Για τα αγγλικά οτι σου είπαν οι άλλοι, και εγώ σκράπας είμαι αλλά μην στέλνεις βιογραφικό με λάθη γιατί κοστίζει ακριβά στις πιθανότητες πρόσληψης, είτε ρώτησε κάποιον που ξέρει άριστα αγγλικά είτε βάλε λέξεις και μικρές φράσεις που θα είναι 100% σωστές ορθογραφικά και συντακτικά. Παντως για κάποιον που ειναι σε επιπεδο lower τα λαθη αυτα ειναι αναμενομενα. Φιλε σε εταιρειες που λαμβανουν χιλιαδες βιογραφικα ψάχνουνε αφορμες να σε απορριψουν οποτε αν δεν εχεις δοντι να μιλησει για σενα δεν βγαινει τιποτα. Αν και οπως εχουμε γινει στην Ελλαδα για να γινεις γραμματεας θελεις διδακτορικο Εκει μας φτασανε οι ξεφτυλισμενοι. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Παντως για κάποιον που ειναι σε επιπεδο lower τα λαθη αυτα ειναι αναμενομενα. Ναι σωστά. Απαιτείται proficiency και πάνω για να χρησιμοποιηθεί spellchecker
YourTrueLegend Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Παντως για κάποιον που ειναι σε επιπεδο lower τα λαθη αυτα ειναι αναμενομενα. Φιλε σε εταιρειες που λαμβανουν χιλιαδες βιογραφικα ψάχνουνε αφορμες να σε απορριψουν οποτε αν δεν εχεις δοντι να μιλησει για σενα δεν βγαινει τιποτα. Αν και οπως εχουμε γινει στην Ελλαδα για να γινεις γραμματεας θελεις διδακτορικο Εκει μας φτασανε οι ξεφτυλισμενοι. Kαι φυσικα τιποτα απο αυτα δεν ισχυει ειδικα για θεσεις σαν αυτη του PC MAGA, τυπου software developer. Το θεμα ειναι ποσοι εχουν τα skills του PC-ΜΑGA και ποσοι επειδη απλως δεν τα εχουν "τους φταινε τα βυσματα, οι ξεφτυλισμενοι και οι λογοι που ψαχνουν να σε απορριψουν"
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Το θεμα ειναι ποσοι εχουν τα skills του PC-ΜΑGA Κανένας
Βασίλης_29 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Παντως για κάποιον που ειναι σε επιπεδο lower τα λαθη αυτα ειναι αναμενομενα. Καλά ναι αν το γράψεις κατευθείαν μόνος χωρίς βοήθεια/ψάξιμο, αλλά υπάρχουν translators για κάποια βασικά, υπάρχουν σελίδες που μπορείς να αναζητήσεις φράσεις, γενικά αν το ψάξεις μέσα από το google το διορθώνεις.
YourTrueLegend Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 ΚανέναςAπο μερικους εδω μεσα, δεν αμφιβαλλω καθολου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα