adi32 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Άμα δε σου φτάνει σημαίνει ότι έχεις μέγεθος πεους αλογου οπότε τι λέμε για μικρότερο προφυλακτικο? 1
Pokemon640 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 δοκίμασε διάφορες μάρκες και είδη, ενδεχομένως η συγκεκριμένη να μη σου κάνει. Αν τίθεται θέμα αλεργίας, τότε καλό είναι η κοπέλα να παίρνει τα ανάλογα χάπια η να εγκαταστήσει το IUD (το αναλαμβάνει γυναικολόγος μετά από τέστ).
geοo97 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Άμα δε σου φτάνει σημαίνει ότι έχεις μέγεθος πεους αλογου οπότε τι λέμε για μικρότερο προφυλακτικο? Δεν μιλάω για το μήκος άλλα για το ΠΛΑΤΟΣ αφού φίλε μου σου λέω σφηνώνει δεν κατεβαίνει τέρμα κάτω(δεν ρολαρει), από μια ματιά που έριξα για easy fit παω.. **Το θέμα που έχω το googlαρα στα αγγλικά και είναι πολύ γνωστό είδα αρκετά post***
geοo97 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 τοτε εχεις πολυ χοντρο κατω και λεπτο πανω ? Το μήκος είναι 17cm σε πλήρη στήση φυσικά, το πλάτος δεν το έχω κοιτάξει..είναι όντως λίγο πιο χοντρό κάτω δηλαδή όλα ΚΑΛΑ εκτός το ότι δεν ρολάρει και κάθεται στα 3/4 το προφυλακτικό, δεν υπάρχει κάποιο προφυλακτικτό που να είναι πιο φαρδύ κάτω ή κάτι παρόμοιο;;
alxlightning Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 νομιζω δεν υπαρχει καλυτερη καποτα απο τα real feel
poulinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Ξεκινάω τις απαντήσεις: 1)Στο θέμα της σύλληψης είμαι όσο προσεκτικότερος γίνεται και αυτό φαίνεται διότι εδώ και πόσο καιρό και μετά από τόσες πράξεις δεν έχει γίνει το παραμικρό, οπότε δεν με βλέπω μπαμπάκα είμαι μικρός ακόμα 2) Όχι δεν το βάζω ανάποδα. 3)Trojan δεν δοκίμασα μόνο durex. 4) Και για αυτούς που λένε κάτι για ''μικρό'' ''λεπτό'' και ''δαχτυλήθρες'' να πω πως μου φαίνεται μικρό το προφυλακτικό παρά μεγάλο αφού όπως είπα δεν κατεβαίνει μέχρι τέρμα κάτω αλλά φτάνει π.χ στα 3/4 κάπως έτσι, ίσως θέλω κάτι πιο ελαστικό ή κάτι παρόμοιο. 5) Pouline, η τοποθέτηση γίνεται 100% σωστά, όσο για το tighter fit θα το ψάξω, ευχαριστώ πάντως ***Για τους τρολαδες εντάξει δεν χρειάζεται απάντηση. 1.μια φορα θα γινει η βλακεια.better safe than sorry.3.μπορεις να δεις και σε duo 2.an εμπαινε αναποδα δεν θα ξετυλιγοταν 4.αν ειναι μικρο το προφυλακτικο τοτε πας σε xl. 5.απλα δοκιμασε διαφορα να δεις ποιο σε βολευει.καλως η κακως εχουν βγαλει πολλα νεα προφυλακτικα για παραπανω απολαυση και τετοια αλλα τα περισσοτερα τα βρισκω χειροτερα παρα καλυτερα.
geοo97 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 νομιζω δεν υπαρχει καλυτερη καποτα απο τα real feel Χαίρομαι που το ακούω αυτό, οπότε λέω να πάω για αυτό!! Νόμιζα για την easy fit έλεγες 1.μια φορα θα γινει η βλακεια.better safe than sorry. 3.μπορεις να δεις και σε duo 2.an εμπαινε αναποδα δεν θα ξετυλιγοταν 4.αν ειναι μικρο το προφυλακτικο τοτε πας σε xl. 5.απλα δοκιμασε διαφορα να δεις ποιο σε βολευει.καλως η κακως εχουν βγαλει πολλα νεα προφυλακτικα για παραπανω απολαυση και τετοια αλλα τα περισσοτερα τα βρισκω χειροτερα παρα καλυτερα. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον δεν είναι θέμα μήκους αλλά περισσότερο φάρδους, αποκλείεται να θέλω XL
Stavmitsos Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Επειδή κατάλαβα τι θέμα έχεις, φταιει το εξης. Το τραβας αποτομα κι αντι να ξεδιπλωσει, τεντωνει. Θα το πας χαλαρα και σιγουρεψου οτι δεν το βαζεις αναποδα.
geοo97 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Επειδή κατάλαβα τι θέμα έχεις, φταιει το εξης. Το τραβας αποτομα κι αντι να ξεδιπλωσει, τεντωνει. Θα το πας χαλαρα και σιγουρεψου οτι δεν το βαζεις αναποδα. Χμμμμ ίσως να είναι και αυτό, πολύ σωστή παρατήρηση σε ευχαριστώ, από την λαχτάρα την στιγμής είναι χααχχαχα
xpapias Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Ασχετη απορια. Υπαρχει περίπτωση ετσι που το γραφει, να μεινει το "περιτυλιγμα" μεσα και να το ψαχνουν; 1
poulinos Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Χαίρομαι που το ακούω αυτό, οπότε λέω να πάω για αυτό!! Νόμιζα για την easy fit έλεγες Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον δεν είναι θέμα μήκους αλλά περισσότερο φάρδους, αποκλείεται να θέλω XL το xl οσο θυμαμαι ειναι πιο φαρδυ οχι πιο μακρυΑσχετη απορια. Υπαρχει περίπτωση ετσι που το γραφει, να μεινει το "περιτυλιγμα" μεσα και να το ψαχνουν;ναι εχει γινει σε ζευγαρια για διαφορους λογους και σε πιο δυσκολες περιπτωσεις πανε σε γυναικολογο να το βγαλειΧμμμμ ίσως να είναι και αυτό, πολύ σωστή παρατήρηση σε ευχαριστώ, από την λαχτάρα την στιγμής είναι χααχχαχαεπισης προσοχη στο να το ξεδιπλωνεις ομοιομορφα.αν δεν το κανεις ομοιομορφα καποια στιγμη σε καποιο σημειο θα μπλοκαρει επειδη απο την μια πλεθρα να το πω ετσι θα εχει ξεδιπλωσει ενω απο την αλλη οχι.δεν μπορω να το πω με πιο απλα λογια
geοo97 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 το xl οσο θυμαμαι ειναι πιο φαρδυ οχι πιο μακρυ ναι εχει γινει σε ζευγαρια για διαφορους λογους και σε πιο δυσκολες περιπτωσεις πανε σε γυναικολογο να το βγαλει επισης προσοχη στο να το ξεδιπλωνεις ομοιομορφα.αν δεν το κανεις ομοιομορφα καποια στιγμη σε καποιο σημειο θα μπλοκαρει επειδη απο την μια πλεθρα να το πω ετσι θα εχει ξεδιπλωσει ενω απο την αλλη οχι.δεν μπορω να το πω με πιο απλα λογια Ααα δεν το ήξερα για το XL θα ρίξω μια ματιά, καλά το είπες το κατάλαβα πλήρως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις