Lucifer Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Καμιά φορά όταν σκέφτομαι ότι η επιβίωσή μου εξαρτάται από την αναπαραγωγή του μέσου insomniac 7
geοo97 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 PSA: Τα προσπερματικά υγρά είναι τα πιο γόνιμα. Σωστό και αυτό!!
poulinos Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δεν θέλω ΚΑΝ να σκέφτομαι κάτι τέτοιο... για αυτο προσεχεις για να μην το σκεφτεσαι. 2
geοo97 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Ρε μάγκες τι εννοούν στην περιγραφή ''Ονομαστικό πλάτος'' ;;;
poulinos Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Ρε μάγκες τι εννοούν στην περιγραφή ''Ονομαστικό πλάτος'' ;;;διαμετρος αν ειναι αυτο που νομιζω οτι ρωτας
Irene.j Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 PSA: Τα προσπερματικά υγρά είναι τα πιο γόνιμα. Παρακαλω? Και "γονιμα" και "πιο" ? Η πιθανοτητα εγκυμοσυνης σε αυτη την περιπτωση ειναι σπανιοτατη!! 1
geοo97 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 διαμετρος αν ειναι αυτο που νομιζω οτι ρωτας Διάμετρος λέει 56mm δηλαδή 5.6εκ πως γίνεται τόσο λίγο;
Silverage Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Διάμετρος λέει 56mm δηλαδή 5.6εκ πως γίνεται τόσο λίγο; Τόσο λίγο; Θες να μας πεις δηλαδή οτι τον έχεις κάπως έτσι; 3
thant Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Διάμετρος λέει 56mm δηλαδή 5.6εκ πως γίνεται τόσο λίγο; Βάλε κάτι παραπάνω, τζάμπα είναι. Δοκίμασε να μετρήσεις και με παχύμετρο και πες μας... 1
ca6mio Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Ξεκινάω τις απαντήσεις: 1)Στο θέμα της σύλληψης είμαι όσο προσεκτικότερος γίνεται και αυτό φαίνεται διότι εδώ και πόσο καιρό και μετά από τόσες πράξεις δεν έχει γίνει το παραμικρό, οπότε δεν με βλέπω μπαμπάκα είμαι μικρός ακόμα Κι εμείς προσεκτικοί ήμασταν φίλε... 1
iordanis77 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Καποιοι νομιζουν οτι το προφυλακτικο, τους ειναι πολυ μικρο?Μια σουηδεζα τραγουδιστρια(λινκ) απαντησε προσφατα ανεβαζοντας αυτο το ιματζ: χωραει ακομα και στο ποδι της. 1
astrosunnefo Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δεν είναι μόνο η πιθανότητα εγκυμοσύνης που λέτε και ξαναλέτε, ρε guyz. Τα ΣΜΝ πού τα πάτε; Πού ξέρουμε με πόσους έχει πάει η άλλη ή με πόσες ο άλλος και τι έχουν κάνει; Μπορεί πάνω στη στιγμή που βαράνε όλα κόκκινο να μη μας νοιάζει, αλλά να κολλήσουμε κάτι και μετά να τρέχουμε. Πείτε με υπερβολική, αλλά, ακόμη και στην περίπτωση που και οι δύο ξεκινάνε μαζί τη σεξουαλική τους ζωή κι ο ένας είναι ο πρώτος τού άλλου, δεν είναι κακό να προηγούνται εξετάσεις πριν γίνει ελεύθερη επαφή. 6
adi32 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δεν είναι μόνο η πιθανότητα εγκυμοσύνης που λέτε και ξαναλέτε, ρε guyz. Τα ΣΜΝ πού τα πάτε; Πού ξέρουμε με πόσους έχει πάει η άλλη ή με πόσες ο άλλος και τι έχουν κάνει; Μπορεί πάνω στη στιγμή που βαράνε όλα κόκκινο να μη μας νοιάζει, αλλά να κολλήσουμε κάτι και μετά να τρέχουμε. Πείτε με υπερβολική, αλλά, ακόμη και στην περίπτωση που και οι δύο ξεκινάνε μαζί τη σεξουαλική τους ζωή κι ο ένας είναι ο πρώτος τού άλλου, δεν είναι κακό να προηγούνται εξετάσεις πριν γίνει ελεύθερη επαφή. Σωστο! Κανεις δεν τα σκεφτεται αυτα και μετα ειναι πολυ αργα Επισης στο στοματικο σεξ οι κινδυνοι για καρκινο ειναι μεγαλοι 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις