salonikios95 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Ο σκοπός του θρεντ είναι η συζήτηση/ανάλυση σχετικα με τα αποκρυφιστικά/μυστικιστικά τάγματα/ομάδες/κινήματα (δε ξέρω ποιο αρμόζει καλυτερα) Οι επιπτώσεις τους είναι ηδη γνωστές(ενα απτά πιο συνήθη παραδείγματα είναι αυτό του τεκτονισμού -οι νεοεισαχθεντες μυουνται επειδη τους συνεπαιρνουν τα ιδανικα του τεκτονισμου δηλαδη αυτα της ελευθεριας της εκφρασης της γνωμης/κριτικης,αλληλεγγυης κτλπ που στηριχτηκαν στον γαλ. διαφωτισμο και καταλήγουν να υπηρετούν συμφέροντα αλλων. Κάπως ειρωνικό,έτσι; -ο ίδιος ο τεκτονισμος εναντιώνεται σε κάθε μορφής δογματισμό όμως τα ίδια τα μέλη παίρνουν εντολές χωρίς ιδιοσυγκρασια- οποτε δε θα αναφερθω τόσο σε αυτες όσο στο αμα υπάρχει κάποια διδασκαλια ή αν απλα όλοι πηγαίνουν σε διάφορες οργανωσεις απλα για να νιώσουν αυτό το αίσθημα κατανόησης (είναι στη φύση του ανθρώπου να θέλει να ανήκει κάπου και να γίνεται αποδεκτος ας μη το ξεχνάμε) Ενα πολύ χαρακτηριστικο παράδειγμα που μου έρχεται αυτή τη στιγμη στο μυαλό είναι αυτό του Ερμή του Τρισμέγιστο που στον Σμαραγδένιο πίνακα γράφει "όσο πανω τόσο κάτω" (εννοεί με αυτό όσο απλωνεται ο μακρόκοσμος -συμπαν- τόσο απλώνεται και ο μικρόκοσμος -ατομα,πρωτόνια,νετρόνια,κτλπ- Είναι μερικές ιδεολογίες όπως η από πάνω που σε κανουν απλα να απόρεις με τη σοφία ορισμένων ανθρώπων (απο κάθε μορφής επιστήμη και τέχνη) Εγώ προσωπικά,έχω γνωστό (υποβαθμίστηκε σε απλός γνωστός απο φίλος) που επελεξε να γίνει Ναΐτης για τον χ ψ λογο. Δηλαδή τον έπιασε μια εμμονή (σε σημειο ψύχωσης θα'λεγα) να μαθει τη "μυστικη αλήθεια" αυτή δηλαδή που μονο όλοι όσοι ανήκουν σε καποιες τέτοιες ομάδες τη ξέρουν και την κρατάνε μυστικη απο αυτους που δεν αξίζουν να τη μάθουν επειδή η γνώση είναι δυναμη δηλαδή... Οποτε αρχισε να μπαίνει σε διάφορα φόρουμ και στην επίσημη σελίδα http://www.osmth-greece.org/site/ Τώρα,αμα η πνευματική του αναζήτηση είχε αίσιο τέλος δεν το γνωρίζω. Το σίγουρο είναι πως όλες οι οργανώσεις/ομάδες έχουν μια δόση αλήθειας Αυτό που πιστεύω εγώ είναι πως όλα αυτά λειτουργουν πανω-κατω σα καθρέφτης, Εσύ είσαι που ανακαλύπτει κρυφές πτυχές του χαρακτήρα και της πολυπλοκότητας της προσωπικοτητας σου μέσω αυτών των ομάδων. Οπως δηλαδή κάποιος που δεν έχει πιασει πινέλο στη ζωή του και βρεθεί μπροστά απ'τον καμβά διαπιστώσει πως έχει φυσικο ταλέντο στο να ζωγραφίζει απλα δεν του δόθηκε η κατάλληλη ευκαιρία να το ανακαλύψει ή κάποιος που παει ταξίδι κάπου και γνωρίσει κάτι που -σε διαφορετικες περιπτωσεις- δε θα είχε αυτή τη δυνατότητα. Αρα,είναι περισσότερο το να ανακαλύψεις το "εγώ" σου παρα να ασχοληθεί με κάποια συγκεκριμενα αντικειμενα διδαγμάτων που ΕΙΤΕ προσφέρουν κάποια βαθειά γνώση ΕΙΤΕ όχι,δεν είναι τίποτα περισσότερο απο ανθρωπους που αμα βγαλεις τα ρούχα,τους βαθμούς την κοινωνική και οικονομική τους θέση στη κοινωνία είναι άνθρωποι σαν εσένα με την ίδια αβεβαιοτητα και περιέργεια για τα αναπάντητα -απο την ίδια τους τη φύση- ερωτήματα που τους περιβαλλουν καθημερινά. 1
παπι Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δεν έχουν καμία δόση αλήθειας. Άπαξ και μπεις στο τριπακι της ιδεολογίας, παυεις να υπαρχεις ως οντότητα. Γίνεσαι ένα πιόνι της ιδεολογίας. 3
volos27 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 υπαρχουν καλυτερα πραγματα να κανει καποιος απο το να ψαχνει την απολυτη γνωση
salonikios95 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δεν έχουν καμία δόση αλήθειας. Άπαξ και μπεις στο τριπακι της ιδεολογίας, παυεις να υπαρχεις ως οντότητα. Γίνεσαι ένα πιόνι της ιδεολογίας.Είμαι σίγουρος οτι γίνεσαι πιόνι όμως εγώ δεν μπορω να το δεχτώ τόσοι άνθρωποι να προσηλυτιζονται και να τους χειραγωγουν.. Ολα βασίζονται κάπου,η κάθε πράξη και η κάθε συνέπεια. Φυσικά αυτό δεν έχει να κανει αποκλείστηκα με τέτοιες ομάδες αλλά και με οτιδήποτε είναι πλάνη κι'ομως κάποιοι το πιστεύουν χωρίς κριτική σκέψη ή τη διασταύρωση στοιχειων απο έγκυρες πηγες. Λ.χ η μαζικη δολοφονια 6.000.000 Εβραίων πριν απο 70+ χρόνια ή που πήγε ο άνθρωπος στο φεγγάρι ή η καταγωγή του ανθρώπινου ειδους. Υπαρχουν ατομα που θεωρούν θεωρια συνωμοσίας ή οτι δεν εγιναν στα αληθεια τα παραπανω και δε τα πιστεύουν ή (δε ξέρω αμα είναι καλυτερο ή όχι) άτομα που τα πιστεύουν απλα επειδή τους το είπαν όπως π.χ που λένε οτι δε πρεπει να τρώμε κρέας επειδή βλάπτει και προσπαθουν να μας πείσουν ατομα όπως ο γνωστός vegan Gary yourofsky πως "τα εσωτερικά μας οργανα,το στομάχι μας, οι μικροί μας κυνόδοντες,η ελλειψη ανεπτυγμένων αισθήσεων όπως αυτές των ζωων-θηρευτων δείχνουν πως είμαστε απτή φύση μας κατασκευασμένοι για να ζούμε τρώγοντας λαχανικά/φρούτα και όχι κρέας" όμως αμα δε φας κρέας δε μπορείς να ζήσεις σε φυσιολογικά πλαίσια.. Επομένως,η κάθε άποψη ή μάλλον δεδομένο αμα προτιμας ειτε θα είναι τελείως αληθής. Π.χ η άποψη οτι χωρίς νερό και οξυγόνο δε γίνεται να υπάρξει ζωη Είτε θα είναι τελείως αναληθης. Π.χ η άποψη οτι όταν πεθαίνει κάποιος παει κάπου συγκεκριμενα χωρις την αποδειξη που θα υποστήριζε αυτή την αποψη. (Αναληθης δε σημαίνει απαραίτητα οτι είναι ψέμα (μπορεί να έχει ψήγματα αλήθειας και ψήγματα ψέματος) Ολα τα δεδομένα ειτε είναι αληθή ειτε ανάληθη αλλάζουν μορφή ανάλογα το ποιον του ατόμου που θα τα εξετάσει. Π.χ ο κομμουνιστής ιστορικός και ο δεξιός ιστορικός ίσως στο μονο πράμα που θα συμφωνήσουν θα είναι πως ο άλλος είναι ο λάθος και αυτοι οι σωστοι. Ενω μπορεί να είναι λάθος και οι δυο ή σωστοί και οι δυο όμως τα πολιτικά τους πιστεύω δε θα τους επιτρέψουν να κρίνουν αμερόληπτα (και με σεβασμο προς την αντίθετη άποψη) το ίδιο δεδομένο ή τη πηγή του δεδομένου αμα προτιμας. Φαντασου δηλαδή μέσα σε όλη αυτή την αναμπουμπουλα που λέγεται διφορούμενες απόψεις να υπερνικήσει κανεις το θέλημα να υπερβεί του αλλουνου του και να βάλει ενα φίλτρο σε όλα όσα του είπε και να κρατήσει μονο το κομματι των όσων συμφωνεί και ο ίδιος. Δηλαδή εσύ λες πεπόνι,εγώ λέω καρπούζι λέμε "φρούτα" και δίνουμε τα χέρια. Φαντασου το αυτό να γινόταν σε παγκοσμια κλιμακα υπαρχουν καλυτερα πραγματα να κανει καποιος απο το να ψαχνει την απολυτη γνωση Να μεταδώσει ο,τι ξέρει ώστε αμα το κανουν όλοι αυτό, θα ξέρουμε όλοι για τα παντα και δε θα υπάρχει ανισότητα όσον αφορα τον κατανεμισμο της γνώσης. Δηλαδή οι κάτοικοι στις τριτοκοσμικές χώρες επειδή δεν έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ όπως οι κατοικοι των πολιτισμένων χωρών,τι σημαίνει πως δεν τους αξίζει να πάρουν αυτή τη γνώση και να δημιουργήσουν; Αυτός ηταν,είναι και θα είναι ο σκοπός του ανθρώπου, να δημιουργεί και να μαθαίνει. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Eleusinian_Mysteries#Greater_Mysteries Απ την αρχαιότητα υπηρχαν τα μυστηρια επειδή οι άνθρωποι ήθελαν να τονώσουν τον ναρκισσισμό και την αίσθηση ανωτερότητας τους
taazz Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Καλά αυτό το κείμενο έχει τόσες υποθέσεις χωρίς δεδομένα να τις υποστηρίζουν που λίγο ακόμα και δεν θα ξεχώριζε από θρησκευτικό δόγμα. Εντελώς τυχαία θα παραθέσω μερικά 1) υποθέτεις ότι οι έγκυρες πηγές δεν ψεύδονται 2) απόλυτες αλήθειες ή ψέματα δεν υπάρχουν, υπάρχουν αποδεδειγμένες παρατηρήσεις αλλά η θεωρεία που τις περικλείει μπορεί να είναι λάθος (πχ, θεωρεία gravitons και θεωρεία κύρτωσης του χωροχρόνου) 3) η γνώση δεν κατανέμεται, κερδίζεται μόνο με προσωπική προσπάθεια το μόνο που μπορεί να κάνει μια κοινωνία είναι να κάνει την πρόσβαση στην γνώση εύκολη. κλπ. Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με την γενική κατεύθυνση της σκέψης σου. Μυστικιστικές οργανώσεις μπορεί να είχαν λόγο ύπαρξης τον μεσαίωνα όπου η διαφορετική άποψη καταπιεζόταν αλλά σήμερα δεν έχει λόγο να παραμένει απόκρυφη. Παραμένει απόκρυφη είτε γιατί δεν μπορεί να επιβιώσει έναν εκτενή έλεγχο από την επιστήμη ή το μυστικό είναι η εκμετάλλευση των μελών της δεν έχω γνωρίσει κανένα που να έγινε μέλος μυστικιστικής οργάνωσης και έγινε καλύτερος τεχνίτης/επιστήμονας από ότι ήταν πριν γίνει (βέβαια το δικό μου δείγμα είναι πολύ μικρό οπότε κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι αντιπροσωπευτικό). Υπάρχει καλλίτερη μεθοδολογία αναζήτησης της απόλυτης γνώσης που δεν απαιτεί από εσένα τίποτα. 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δηλαδή τον έπιασε μια εμμονή (σε σημειο ψύχωσης θα'λεγα) να μαθει τη "μυστικη αλήθεια" αυτή δηλαδή που μονο όλοι όσοι ανήκουν σε καποιες τέτοιες ομάδες τη ξέρουν και την κρατάνε μυστικη απο αυτους που δεν αξίζουν να τη μάθουν επειδή η γνώση είναι δυναμη δηλαδή... Οποτε αρχισε να μπαίνει σε διάφορα φόρουμ και στην επίσημη σελίδα http://www.osmth-greece.org/site/ Τέτοια σκέψη περί ατόμων που κρατάνε μια "αλήθεια" και δεν γίνεται γνωστή παραπέρα, μόνο 15χρονο μπορεί να κάνει. Είναι ηλίθιο να θεωρεί κάποιος πως είναι εφικτό στις μέρες μας αλλά πιστεύω και ανέκαθεν, να κρατηθεί κάποια "πραγματική αλήθεια/μυστικό γνώση" κτλ μεταξύ κάποιων και να μην περάσει και σε άλλα άτομα ώστε κάποια στιγμή να γίνει ευρέως γνωστό. Ο τρόπος με τον οποίο θα περάσει είναι φυσικά ο εξής, τυχόν άτομα που αποχώρησαν από τις ομάδες αυτές, τα έδιωξαν ή και άτομα που δεν κράτησαν όρκο να μην αναφέρουν τίποτα. Δεν υπάρχει άνθρωπος να κρατάει κάτι για τον εαυτό του και να μην το πει έστω σε κάποιον στην ζωή του, ειδικά αν μιλάμε για κάτι σημαντικό που θα διδωθεί εύκολα και οχι κάτι προσωπικό ούτε λόγος συζήτησης. Παραδείγματα άπειρα.
volos27 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 οταν λεω καλυτερα πραγματα δεν εννοω αυτα που λες εννοω να πιω κανα 2 τεκιλες κιτρινες ,να κανω σεξ,να φαω ενα κουβα παγωτο,τετοια ολα εχουν αρχη κ τελος,εγω μεχρι να ερθει το τελος θα προσπαθω να κανω πραγματα που με κανουν να νιωθω καλα,δεν ενδιαφερομαι να κουραζω το μυαλο με το να ψαχνω το πως ,το ποτε κ το γιατι 1
salonikios95 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Καλά αυτό το κείμενο έχει τόσες υποθέσεις χωρίς δεδομένα να τις υποστηρίζουν που λίγο ακόμα και δεν θα ξεχώριζε από θρησκευτικό δόγμα. Εντελώς τυχαία θα παραθέσω μερικά 1) υποθέτεις ότι οι έγκυρες πηγές δεν ψεύδονται 2) απόλυτες αλήθειες ή ψέματα δεν υπάρχουν, υπάρχουν αποδεδειγμένες παρατηρήσεις αλλά η θεωρεία που τις περικλείει μπορεί να είναι λάθος (πχ, θεωρεία gravitons και θεωρεία κύρτωσης του χωροχρόνου) 3) η γνώση δεν κατανέμεται, κερδίζεται μόνο με προσωπική προσπάθεια το μόνο που μπορεί να κάνει μια κοινωνία είναι να κάνει την πρόσβαση στην γνώση εύκολη. κλπ. Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με την γενική κατεύθυνση της σκέψης σου. Μυστικιστικές οργανώσεις μπορεί να είχαν λόγο ύπαρξης τον μεσαίωνα όπου η διαφορετική άποψη καταπιεζόταν αλλά σήμερα δεν έχει λόγο να παραμένει απόκρυφη. Παραμένει απόκρυφη είτε γιατί δεν μπορεί να επιβιώσει έναν εκτενή έλεγχο από την επιστήμη ή το μυστικό είναι η εκμετάλλευση των μελών της δεν έχω γνωρίσει κανένα που να έγινε μέλος μυστικιστικής οργάνωσης και έγινε καλύτερος τεχνίτης/επιστήμονας από ότι ήταν πριν γίνει (βέβαια το δικό μου δείγμα είναι πολύ μικρό οπότε κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι αντιπροσωπευτικό). Υπάρχει καλλίτερη μεθοδολογία αναζήτησης της απόλυτης γνώσης που δεν απαιτεί από εσένα τίποτα. Δεδομένα να τις υποστηρίζουν; Πως θα γίνει αυτό άμα δεν είμαι τέκτονας ή ναΐτης ή δεν ασχολουμαι (παρόλο που τα βρίσκω γοητευτικά τα μυστήρια) με μυστικισμο; Ο μη γνωστής υποθέσεις και μόνο μπορεί να κάνει.. 1)Άμα είναι ΕΓΚΥΡΕΣ (=απόλυτα αληθής και από αξιόπιστη πηγή που έχει αποδείξει πολλάκις την αξιοπιστία της π.χ CNN news όχι τις ειδήσεις του star) τότε δεν ψεύδονται. Εκτός άμα αυτοί που τις μεταδίδουν τις αλλοιώνουν αλλά άλλο αυτό.... 2) όπως το μποζόνιο higgs και γενικότερα όλη η εκπομπή through the wormhole με τον Morgan Freeman και τον michio kaku... Οι θεωρητικοί φυσικοί (τονίζω το ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΙ) όπως χωκιγκ λ.χ στηρίζονται στις μελέτες προηγούμενων. Όπως καταλαβαίνεις,άμα εγώ στηριχτω σε σένα και εσύ κάνεις λάθος για κάτι όσο σωστός και αν είμαι πάντοτε θα βγαίνει λανθασμένη η εξίσωση επειδή η πηγή μου,εκεί που βασίστηκε (εσύ) δεν ήταν αξιόπιστη άρα και αδύναμος κρίκος . 3)μια χαρά κατανέμεται όμως δεν μας θέλουν έξυπνους βλέπεις...έχεις δει στο περίπτερο της γειτονιάς να πουλάνε γνωμικά αρχαίων ελλήνων φιλοσόφων ή ιστορία της ελπίδας ή οτιδήποτε εκπαιδευτικού περιεχομένου; Μάλλον όχι....τα παιδιά =(μελλοντικοί πολίτες) αντλούν τα πρότυπα τους απτον περιγυρο τους...και μάντεψε....δεν είναι το καλύτερο παράδειγμα ο περιγυρος... Απόγονοι των τεκτόνων(18ος αιωνας) ήταν οι Ροδοσταυροι (17ος αιώνας) και απόγονοι των Ροδοσταυρων ήταν οι αλχημιστές του μεσαίωνα (ήταν μέλος ο λεοναρντο ντα βίντσι) και με τη σειρά τους αυτοί είχαν προγόνους τους Ναΐτες....και δεν είναι τυχαίο από ιστορικής άποψης θέλω να πω γιατί προέκυψαν με αυτή τη σειρά και όχι αλλιώς... Άμα ακολουθήσει κανείς τη φυσική ροή των πραγμάτων και προσαρμόζεται στα μοτίβα που υπήρχαν ανέκαθεν είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο πως θα καταλήξει σε ένα συγκεκριμένο μονοπάτι,αυτό της κατανόησης πως ποτέ δε θα ξέρουμε την όλη απόλυτη αλήθεια γύρω από ένα θεμα (οποιοδήποτε και αν είναι αυτό) παρά μόνο θα έχουμε ποικίλες διαφορετικές υποκειμενικες προσεγγίσεις στο ίδιο θέμα. Αυτό δε γίνεται ή επειδή δεν υπάρχει κάπου αποθηκευμένη η αλήθεια (στη καθαρή ,αντικειμενική μορφη της) -π.χ η φημισμένη βιβλιοθήκη της Αλεξανδρειας όπου ήταν συγκεντρωμένη όλη η αρχαία γνώση όμως κάηκε δυστυχώς- ή πάλι, υπάρχει κάπου αποθηκευμένη όμως δεν έχει πρόσβαση το απλό κοινό -τα αρχεία του βατικανου,τα περισσότερα ημερολόγια μεσαιωνικών καστρων που κατοικήθηκαν από εφευρέτες/επιστήμονες,και φυσικά ιστορικά συγγράματα διαφόρων μουσείων που δεν επιτρέπεται προσβαση. Γενικά η γνώση είναι πολύ παρεξηγημένη έννοια.... Εγώ ξέρω πως μέσα στη τσέπη μου έχω ένα μήλο. Σου ζητάω εσένα να μου δώσεις ένα ακόμη όμως εσύ βλέπεις πως κάτι υπάρχει μέσα στη τσέπη μου,κάτι το οποίο δημιουργεί μία σφαιρική προεξοχή. Και φυσικά εξαπατασαι από τις αισθήσεις σου πιστεύοντας πως έχω το μήλο στη τσέπη ενώ ήταν μία μπάλα. (το μήλο ήταν στην άλλη τσέπη όμως η καχυποψία σου δεν σε άφησε να δεις καθαρά χωρίς περισπασμούς απτό κομμάτι του υποσυνείδητου σου... Τέτοια σκέψη περί ατόμων που κρατάνε μια "αλήθεια" και δεν γίνεται γνωστή παραπέρα, μόνο 15χρονο μπορεί να κάνει. Είναι ηλίθιο να θεωρεί κάποιος πως είναι εφικτό στις μέρες μας αλλά πιστεύω και ανέκαθεν, να κρατηθεί κάποια "πραγματική αλήθεια/μυστικό γνώση" κτλ μεταξύ κάποιων και να μην περάσει και σε άλλα άτομα ώστε κάποια στιγμή να γίνει ευρέως γνωστό. Ο τρόπος με τον οποίο θα περάσει είναι φυσικά ο εξής, τυχόν άτομα που αποχώρησαν από τις ομάδες αυτές, τα έδιωξαν ή και άτομα που δεν κράτησαν όρκο να μην αναφέρουν τίποτα. Δεν υπάρχει άνθρωπος να κρατάει κάτι για τον εαυτό του και να μην το πει έστω σε κάποιον στην ζωή του, ειδικά αν μιλάμε για κάτι σημαντικό που θα διδωθεί εύκολα και οχι κάτι προσωπικό ούτε λόγος συζήτησης. Παραδείγματα άπειρα. Εσύ πιστεύεις πως ο μυστικισμός έχει κάτι να διδάξει την ανθρωπότητα ή πως είναι χαμένος κόπος να ανακατεύεται κανεις; οταν λεω καλυτερα πραγματα δεν εννοω αυτα που λες εννοω να πιω κανα 2 τεκιλες κιτρινες ,να κανω σεξ,να φαω ενα κουβα παγωτο,τετοια ολα εχουν αρχη κ τελος,εγω μεχρι να ερθει το τελος θα προσπαθω να κανω πραγματα που με κανουν να νιωθω καλα,δεν ενδιαφερομαι να κουραζω το μυαλο με το να ψαχνω το πως ,το ποτε κ το γιατι Ηδονιστης είσαι,ε; Έχεις σα πρωταρχικό σκοπό ζωής την ατομική ευτυχια
g_alkis Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Ρε σεις μην ανοίγετε τέτοια θρεντ αργά το βράδυ. Σκεφτείτε μας λίγο. 2
AtiX Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Βασικά το μόνο πράγμα που μπορεί να γίνει σε τέτοιου είδους συζητήσεις... Είναι η υποτιθέμενη άγνοια του ενδιαφερόμενου και η μετέπειτα καθοδήγηση εκεί που θέλει να καταλήξει... Κοινώς στην διαφήμιση και στον προσηλυτισμό της οποιαδήποτε μπούρδας!Next... Επεξ/σία 2 Μαΐου 2016 από AtiX 2
patriot21 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Oτι ο σαλονικιος γραφτηκε μολις εχθες,και κατευθειαν ανοιξε νημα για αποκρυφες π@π@ριες,δε μας παραξενευει καθολου ετσι? Η μονο εγω ειμαι καχυποπτος? 1
volos27 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 εισαι 20 κ αντι να εισαι με την γκομενα κ να περνας καλα,καθεσε κ γραφεις κατεβατα για μακακιες,αν συνεχισεις ετσι θα τον καψεις τον επεξεργαστη 3
salonikios95 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Τυπικά, οι χρήστες του insomnia θέλουν να συζητάνε μόνο για θέματα που έχουν ορισμένες γνώσεις για να μη νιώθουν τέρμα αμαθείς...δε πειράζει, κανείς δεν τα ξέρει όλα.... (όπως λέει και το παλιό γνωμικό, όσα δε φτάνει η αλεπού..)
HALF EVIL Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Έχεις εντρυφήσει δηλ.και έχεις τερματίσει τις γνωστές επιστήμες, οπότε σου έμειναν οι απόκρυφες α;
salonikios95 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Όχι βέβαια. Και να έλεγα ότι εντρυφησα θα ήταν ψέμα επειδή κανείς δε γίνεται να τα ξέρει όλα όμως, όπως βλέπεις ο AtiX , ο patriot21 και ο volos27 κοροϊδεύουν χωρίς κάποιο ουσιώδη λόγο. Άμα δε θέλει κάποιος να πάρει μέρος σε μία συζήτηση (που ξέρει εξ αρχής το θέμα της συζήτησης οπότε ξέρει τι πρόκειται να ακολουθήσει/συζητηθεί) αλλά δε λαμβάνει μέρος. Υπάρχουν τόσες δεκάδες χιλιάδες θρεντς γύρω από κάθε θέμα που είναι αδύνατο να μη βρεις κάτι να συζητήσεις και αναλύσεις. Οπότε, γιατί ασχολείται αφού δε θέλετε να μιλήσετε γι'αυτο; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις