gregluffy Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 ειχα δανειστει μια ηλεκτροσυγκολληση 140 αμπερ dc απο εναν ειχα κολλησει και παλια στη σχολη μου,την ηλεκτροκολληση την ειχα κανα χρονο,σιδερα εχω κολλησει πολλα αλλα η ηλεκτροκολληση για μπεο κολλουσε πολυ το ηλεκτροδιο σε ολουσ τς τυπους ηλεκτροδιου με τα αναλογα αμπερ,οταν προσπαθουσα να κολησω σωληνες γαλβανιζε 3mm το εκανα με ηλεκτροδιο 1,6 στα 40 αμπερ ή 2 στα 55 αλλα και στα δυο κολλουσε πολυ το ηλεκτροδιο και μου εβγαινε η παναγια να κολλησω γτ γινοταν πολυ ευκολα τρυπες,θελω να ρωτησω το εξης αν παρω μια ac σαν και αυτη http://www.skroutz.gr/s/6041659/Einhell-BT-IW-100.html με 2 mm ηλεκτροδιο στα 50 αμπερ θα μπορω να κολλησω ή θα κανω τρυπες γτ μια φορα ειχε ερθει ενας ηλεκτροσυγκολλητης το κτημα μου και της κολλησε με μια τετοια με μεγαλη ευκολια ,ενω ολοι μου λενε οτι θελει μονο συρμα για να κολλησουν αυτες (Mig) γνωριζει κανεις να μου απαντησει ή να μου στειλει λινκ απο κανενα forum που ασχολειται με τετοια?
NikosKallithea Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Εχεις κολλήσει με αλλη και δεν σου κολλάει το ηλεκτρόδιο? H ηλεκτροκολληση ειναι τέχνη
gregluffy Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Εχεις κολλήσει με αλλη και δεν σου κολλάει το ηλεκτρόδιο? H ηλεκτροκολληση ειναι τέχνη σε σιδερο ναι εχω κολλησει και ηταν καλυτερα τα πραμματα ,αλλα οχι σε σωληνες γαλβανι,αυτο θελω να μαθω εγω ανκολλαει στο γαλβανι 3mm ή θα κανει τρυπες ?
NikosKallithea Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Κολλάει αλλά θέλει προσοχή, μπορείς να πειραματιστείς σε κάποια άχρηστα κομμάτια
gregluffy Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Κολλάει αλλά θέλει προσοχή, μπορείς να πειραματιστείς σε κάποια άχρηστα κομμάτια με 2mm ηλεκτροδιο ή με 1,6 ή παραπανω ??και αν ναι με ποσα αμπερ στο καθενα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα