therion13 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Vertagear SL4000 η DXRacer king ;; θα προτιμούσα την dxracer αλλα μήπως είναι λίγο μικρή και το κεφάλη μου θα είναι απο έξω;
therion13 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Πείρα την king και έχω να πω οτι είναι αρκετά μεγάλη και ατομα με αρκετά κυλά είναι ότι πρέπει και στο ύψος μέχρι και 195 είναι καλά απο εκεί και πάνω ίσο να χρειαστεί καμια Tank. Επίσης αν είστε πάνω απο 1.85 μι πάρετε την SL4000 και 185 με το ζόρι. Δεν βρήκα χρόνο να κάτσω πολλες ώρες αλλά ένα 2 ωρο που έκατσα ήμουν πααρα πολυ καλα. στην αρχή δυσκολεύτηκα να βρω πως με βολεύει αλλά είμαι και εγώ λιγο παράξενος. Το μαξιλαράκι του κεφαλιού ήταν πάρα πολυ φουσκωμένο έπρεπε να βγλαλω λίγο υλικό
Mr_Muscle Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Μεγάλη μπούρδα marketing οι Gaming καρεκλες... Χρυσές τις πουλάνε και κανονικά δεν κοστίζουν ούτε 50€ δεν είναι μπούρδα οι καλές καρέκλες... μπούρδες απλά ειναι αυτές που πουλάνε ελλάδα....ειδικά πλαίσιο
Papakaliati Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 Δημοσ. 12 Μαΐου 2016 500 ευρω για μια (1) καρεκλα. Καλο overkill. Αντι να σπαταλατε χρηματα σε καρεκλες που υποσχονται θαυματα, καλυτερα θα ηταν απλα να μαθετε να καθεστε σωστα. Οσον αφορα τις εργονομικες ρυθμισεις, νομιζω οτι για εναν ανθρωπο συνηθισμενου αναστηματος, αρκει της πλατης και του υψους, δηλαδη οτι προσφερει μια καρεκλα των 50-60 ευρω. Δεν λεω οτι χρειαζεται να παρεις μια καρεκλα με 500 ευρω ( ειδικα αμα ειναι για gaming οπως λες, οποτε υποθετω μιλαμε για φοιτητη), αλλα ειναι σιγουρακι οτι μια των 50 δεν θα ειναι και ιδιαιτερως ανατομικη. Οταν καθεσαι και δουλευεις( η παιζεις) για κανενα 10ωρο, η πρωτη σκεψη που σου περνα απο το μυαλο συνηθως δεν ειναι αμα καθεσαι σωστα και να διορθωνεις την σταση του σωματος σου. Οπως ηδη αναφερθηκε, η μαρκους των ικεα για τα λεφτα της ειναι μια εξαιρετικη επιλογη και χιλιοδοκιμασμενη. Απο εκει και περα, μια βασικη αρχη για την αξια των υλικων αγαθων, ειναι οτι αξιζει συμφωνα με την χρηση της. Κοινως αμα εχεις δουλεια γραφειου, η καρεκλα και ενα καλο στρωμα ειναι εκτος συναγωνισμου, μιας και θα περνας εκει τα 2/3 της μερας σου.
therion13 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 δεν είναι μπούρδα οι καλές καρέκλες... μπούρδες απλά ειναι αυτές που πουλάνε ελλάδα....ειδικά πλαίσιο Ότι λέγετε gaming είτε είναι καρέκλα, η ακουστικα η ποντίκι/πληκτρολόγιο δεν είναι μπούρδα. Το Gaming σημαινει αναπαυτικό! πολλές ώρες χρήση. αλλα που όλοι σε αυτο το furom λένε gaming και marketing. gaming=αναπαυτικη. Πριν κάνω το ποστ ήξερα οτι αν γράψω gaming καρέκλα το πρώτο που θα έβλεπα είναι gaming και μπουρδες για αυτο είπα σκέτο καρέκλα
menostospitimou Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Δημοσ. 13 Μαΐου 2016 Να ξέρεις ότι καμία καρέκλα δεν αντικαθιστά τη γυμναστική. Αν κάθεσαι πολλές ώρες την ημέρα πρέπει να έχεις γερούς υποστηρικτικούς μύς. Η καρέκλα εφόσον προσφέρει αρκετή στήριξη και έχει επιλογές για να αλλάξει θέσεις είναι αρκετά καλή. Συμβουλή μου είναι να πας από το κατάστημα. Οι καρέκλες, τα ρούχα κτλ δεν αγοράζονται από το ίντερνετ.
nikos georinis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2018 Καλημέρα, ξέρει κανείς αυτός https://www.insomnia.gr/profile/456652-cafuzo/content/ είναι αξιόπιστος? οι καρέκλες του είναι καλές ποιοτικά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα