idomeneas7 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 'Ελυσα το σιφώνι για να το καθαρίσω και θέλω μερικές συμβουλές για το πως να το ξανατοποθετήσω. Ο προηγούμενος το είχε βάλει με αρκετή σιλικόνη κάτω απο το νεροχύτη και ανάμεσα σε κάτι διάφανα ο-ring που ειχε απο πάνω. Σε διάφορα diy όμως βλέπω πως απλά το βιδώνουν και βάζουν ελάχιστη. Τι είναι προτιμότερο? Η εγκατάσταση είναι νέου τύπου Φ50 με πλαστική σωλήνα, αν παίζει ρόλο. Τώρα έχω πλύνει τα πάντα και περιμένω να στεγνώσουν για να τα βάλω. Μετά πόσο θα πρέπει να περιμένω να στεγνώσει η σιλικόνη για να χρησιμοποιήσω το νεροχύτη?
xpapias Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Ελα πες την αλήθεια! Εχεις κάνει και στρατο εεε; Με ψαρωσες παντως με τα ο-rings και τα Φ50! Μονο τα onion rings ηξερα!
NikosKallithea Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Κανονικά δεν θελει πουθενά σιλικονη, απλα πρέπει να αντικαταστήσεις ολα τα λαστιχάκια και τα "ο-ring" που λες με νεα 1
idomeneas7 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Ελα πες την αλήθεια! Εχεις κάνει και στρατο εεε; Με ψαρωσες παντως με τα ο-rings και τα Φ50! Μονο τα onion rings ηξερα! 'Oχι αλλά ήμουν στους προσκόπους, πιάνεται? Κανονικά δεν θελει πουθενά σιλικονη, απλα πρέπει να αντικαταστήσεις ολα τα λαστιχάκια και τα "ο-ring" που λες με νεα 'Εβαλα τώρα, μέτρια ποσότητα να είμαι στη μέση από τις δύο ακραίες επιλογές που είχα.
idomeneas7 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 'Ολα καλα εκει που έλυσα, δεν στάζει τίποτα. Το πρόβλημα είναι ότι στάζει παρακάτω και δεν καταλαβαίνω γιατί. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος γιατί θα με φάει στο δούλεμα ο άντρας αν γυρίσει και δεν το έχω φτιάξει. Στάζει μετά το S της σωλήνας όπου έχει ενα λαστιχάκι που δεν φαίνεται φαγωμένο και ρακόρ το οποίο αν το σφίξω κανονικά περνάει πάνω από την ενωση αλλα αν το αφήσω ψιλοχαλαρό ώστε να την καλύπτει πάλι στάζει. Κατω δεξια στη φωτογραφια.
idomeneas7 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Εννοείται αλλά μόνο εκεί που έλυσα. Πιο κάτω δεν είδα το λόγο να πειράξω κάτι. Λες να πάρω κι άλλο λαστιχάκι για εκεί που στάζει? Κι αμα το βαλω μετα θα σταζει καπου αλλου και θα πρεπει να τα αλλαξω ολα τελικα?
NikosKallithea Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μονο εκει που στάζει, αφου τα αλλα ειναι καινούργια
idomeneas7 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δεν ειναι ολα καινουργια. Αλλαξα αυτο που σταζει και αρχισε να σταζει το διπλανο! Νευριασα αλλα σταματησε με λιγο σφιξιμο στο ρακορ. Μαλλον κουνιουνται λιγο ολες οι ενωσεις αν πειραξεις σε ενα σημειο και μετα αντε να βαλεις τα παλια λαστιχα στη θεση τους. Επρεπε να τα ειχα αλλαξει ολα... Δε βαριεσαι, θα ξαναπαω να παρω κι αλλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα