pasatebos Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Καλησπερα και χρονια πολλα στην παρεα σας. Εχω στο μυαλλο μου καποιες ιδεες τεχνολογικής φύσεως ("hi tech") που για να υλοποιηθούν η τελοσπαντων να δουμε αν αξιζει τον κοπο χρειαζεται η συμβολή ανθρωπων "τεχνολογικής φύσεως" οπως πχ ηλεκτρολόγος μηχανικός, προγραμματιστής κ αλλα. Προσπαθω να μαζέψω πληροφοριες για να δω αν αντέχω και κυριως αν αξιζει τον κοπο μια τετοια επενδυση και ηθελα να ρωτησω πως πληρωνονται αυτες οι δουλειες? Ως ελ επαγγελματιας και αν ναι ποιο ενα λογικο κοστος αυτη τη στιγμη στην ελλαδα? Αν πληρώνονται με μισθο ποιος ενας λογικος ετήσιος μισθός για το αντικείμενο? Ευχαριστω!
NikosKallithea Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Τι να απαντήσουμε ετσι χωρις καμια πληροφορία, εσυ μπορει να θελεις να στείλεις δορυφόρο στο διάστημα 1
SlickNick Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Καλησπερα και χρονια πολλα στην παρεα σας. Εχω στο μυαλλο μου καποιες ιδεες τεχνολογικής φύσεως ("hi tech") που για να υλοποιηθούν η τελοσπαντων να δουμε αν αξιζει τον κοπο χρειαζεται η συμβολή ανθρωπων "τεχνολογικής φύσεως" οπως πχ ηλεκτρολόγος μηχανικός, προγραμματιστής κ αλλα. Προσπαθω να μαζέψω πληροφοριες για να δω αν αντέχω και κυριως αν αξιζει τον κοπο μια τετοια επενδυση και ηθελα να ρωτησω πως πληρωνονται αυτες οι δουλειες? Ως ελ επαγγελματιας και αν ναι ποιο ενα λογικο κοστος αυτη τη στιγμη στην ελλαδα? Αν πληρώνονται με μισθο ποιος ενας λογικος ετήσιος μισθός για το αντικείμενο? Ευχαριστω! Δεν είμαι ειδικός αλλά ως ελεύθερος επαγγελματίας σε άλλον τομέα θα σου έλεγα ότι το κόστος, και το τι άτομα χρειάζεσαι, εξαρτάται από το τι ακριβώς θέλεις να κάνεις...
zio10 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Τι να απαντήσουμε ετσι χωρις καμια πληροφορία, εσυ μπορει να θελεις να στείλεις δορυφόρο στο διάστημα Με το μέτρο πάει αυτό, ανάλογα το ύψος! 1
taazz Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Με το μέτρο πάει αυτό, ανάλογα το ύψος! Με το τσουκάλι πάει, πόσα λίτρα φασολάδα θα χρειαστείς.
pasatebos Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Ευχαριστω για τις απαντησεις, οι ιδεες μου ειναι πανω στους αυτοματισμούς/ ρομποτική αλλα κυριως σχετικα "απλές". Νομιζω (χωρις να ΕΙ,αν σιγουρος) οτι αυτα χρειαζονται πρωτα εναν ηλ μηχαν να στήσει το hardware και μετα καποιον να το προγραμματίσει. Προφανως δεν μπορω να εχω αυτο που λεμε "seniors" εκτως αν ειναι καποιος που θελει να βρισκεται στην ελλαδα για τον Α-Β λογο
NikosKallithea Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Έγραψε την πατέντα καταχώρησε την και πούλα την
pasatebos Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Έγραψε την πατέντα καταχώρησε την και πούλα την Νομιζω ειναι πιο καλο να (προςπαθηςεις Να ) πουλήσεις ενα πρωτότυπο, η γιατι οχι και μια επιχειρηση και οχι μια ιδεα εξ ου και οι ερωτησεις
firewalker Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Όλα εξαρτώνται από την πολυπλοκότητα του εγχειρήματος. Τι θα είναι; Θα είναι hardware με BGA FPGAs με 300+ pins που θέλει 6 layers PCB? Γενικά ο μηχανικός που θα το κάνεις outsource θα πάει με την ώρα. Κανά 50ρικο/ώρα για σοβαρή δουλειά. Ίσως αν δεν έχεις μεγάλες απαιτήσεις μπορείς να "τσιμπήσεις" προπτυχιακούς σπουδαστές. Εκεί όμως πρέπει να μπορείς να τους διαλέξεις.
Βασίλης_29 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δεν λες ακριβώς τι θες να κάνεις όμως, θες να φτιάξεις κάποιο μηχάνημα/διάταξη που θα λειτουργεί ρομποτικά και να την πουλήσεις; Θες να το φτιάξεις απλά για να το έχεις σε κάποιον χώρο του μαγαζιού σου ή μέσα στο σπίτι σου; Το να διαβάζω για κάποια άτομα που "ο ένας θα στήσει το hardware και ο άλλος θα το προγραμματίσει" μου έρχονται στο μυαλό ένα σωρό διαφορετικά πράγματα. Σε κάθε περίπτωση αυτά ακούγονται οιτ θέλουν έμπειρο άτομο να ασχοληθεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα