Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω 5 προβατα τα βγαζω για βοσκη και το ενα προβατο ξαπλωνει συνεχεια,,τρωειι κανα δυο ωρο και μετα ξανα ξαπλωνει.το σηκωνω ,,βοσκαει για 1 ωρα και μετα ξανα ξαπλωνει μονο αυτο το προβατο κανει ετσι.περσι ειχε πολυ γαλα,φετος π κανει ετσι λιγοστεψε το γαλα.γιατι κανει ετσι το προβατο?αν ξερει κανεις ας με βοηθησει

Δημοσ.

εχω 5 προβατα τα βγαζω για βοσκη και το ενα προβατο ξαπλωνει συνεχεια,,τρωειι κανα δυο ωρο και μετα ξανα ξαπλωνει.το σηκωνω ,,βοσκαει για 1 ωρα και μετα ξανα ξαπλωνει μονο αυτο το προβατο κανει ετσι.περσι ειχε πολυ γαλα,φετος π κανει ετσι λιγοστεψε το γαλα.γιατι κανει ετσι το προβατο?αν ξερει κανεις ας με βοηθησει

(ρώτησα και σου μεταφέρω)

Ασβέστιο 1-2 δόσεις (ψωνίζεις απο κτηνίατρο) και αν δε στρώσει σε 2 ημέρες το πας σηκωτό στο γιατρό. Αν στο ενδιάμεσο σου κάνει διάρροια πας αμεσα στο γιατρό. Αν δεν ειναι κάτι σοβαρό τότε συνήθως ειναι έλλειψη ασβεστίου και ιχνοστοιχείων

• Like 1
Δημοσ.

Ασβέστιο 1-2 δόσεις (ψωνίζεις απο κτηνίατρο) και αν δε στρώσει σε 2 ημέρες το πας σηκωτό στο γιατρό. Αν στο ενδιάμεσο σου κάνει διάρροια πας αμεσα στο γιατρό. Αν δεν ειναι κάτι σοβαρό τότε συνήθως ειναι έλλειψη ασβεστίου και ιχνοστοιχείων

κι εμείς έτσι την πάθαμε και ήθελε ασβέστιο έχεις δίκιο.

• Like 1
Δημοσ.

σε ευχαριστω παρα πολυ να'σαι καλα!!!

Δημοσ.

Εάν στο σητηρέσιο δεν έχεις μάρμαρο, δίνεις άφθονο άχυρο και λίγο παραπάνω πίτουρα, σκέτη βοσκή προκαλεί φούσκωμα

Δημοσ.

Δεν ειναι καταθλιψη....

Απευθυνσου σε ζωοτεχνη ή κτηνιατρο. Σε πρωτη φαση μπορεις να πας στον πρωτο, για να ελεγξει το σιτηρεσιο οπως σου ειπαν.

Δεν ακουγεται σοβαρο αλλα θελει ν αςχοληθεις να το ισοροπησεις

Δημοσ.

Δε μας το είχα ότι είμαστε τόσο που ασχολούμαστε με την πτηνο-κτηνοτροφία :)

Είναι στα επόμενα σχέδιά μου να βάλω και 2 αρνάκια εκτός από κοτόπουλα που ήδη έχω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...