PC_MAGAS Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Σε ένα θέμα που έχω γράψει: http://www.insomnia.gr/topic/607933-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CF%8D%CF%80%CF%81%CE%BF/ Η Συζήτηση είχε ξεφύγει και επειδή θεωρώ συμαντικό το πως συντάσεται ένα CV για χάριν αναγνωσιμότιτας κάνω αυτό το θέμα: Το CV μου είναι: http://pc-magas.github.io/CV%20-%20Dimitrios%20Desyllas.pdf\ Και θα ήθela παρατηρήσεις και σχόλια πέρι αυτού προκειμένου να βοηθηθούν και άλλοι. Διορθωμένες εκδόσεις: v2: http://pc-magas.github.io/CV - Dimitrios Desyllas-v2.pdf Επεξ/σία 3 Μαΐου 2016 από PC_MAGAS
SlickNick Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Θα άλλαζα το "continuously learning new technologies, interested to learn best practices" με "continuously learning new technologies and best practices". Επίσης: "executive meeting" --> "executive meetings" "to participace and engage with the speakers of it." --> "to participate and engage with each other" "I also for the needs of 'conferience' I developed a Node.js webserver" --> "Also, for the needs of 'conferience', i developed a Node.js webserver" "I also developerd a" ορθογραφικό "imporving the User Experience" ορθογραφικό "I worked as a backend web developer" πρόσθεσε το "We used phpBB3 session for forum so that the users to be able to use and the another parts of site using phpBB3 Authentication. Right now the site due to the non-success of the team is offline." --> "We used phpBB3 session for the forum enabling the users to utilize phpBB3 Authentication. The site is currently offline due to the team members pursuing different projects." "The most particular feature about this" --> "The most unique feature of" "is that a user plays candy-crush style game" --> "is that the user plays a Candy Crush style game" "the monuments that are close to the user's GPS Coordinates." πρόσθεσε το "It was developed together with Dimitrios Derogiannis." βγάλε το "together" "I got a scholarship" Συγγνώμη που το πόσταρα έτσι αλλά το ηλίθιο σύστημα του φόρουμ βλέπει το κείμενο μου σαν greeklish....
ZAKKWYLDE Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Λοιπόν έχω τα εξής points - Η πρώτη σελίδα είναι...στον σωστό δρομο (αν και θα σχολιάσουμε περισσότερα μετά) - Είναι ΠΟΛΥ μεγάλο, υπερβολικά πολύ μεγάλο. Προσωπικά στοχεύω στη 1 σελίδα - άντε 2. (Έχω καμια 10αριά χρόνια προϋπηρεσία) Ο τρόπος γραφής σου είναι σαν να διηγείσαι. π.χ. - Using Codeigniter PHP Framework I developed a helper that converts a video to .gif image file. vs - Developed video to .gif converter using CodeIngniter Framework π.χ. αυτό I also for the needs of 'conferience' I developed a Node.js webserver with express.js that generates charts and sends it as an image back to the requestor via http repsonse, by using a very basic http API. I also developerd a very basic php SDK for the plotserver too. Πέρα του ότι έχεις συντακτικά και ορθογραφικά λάθη (δεν νοιάζει εμένα αλλά ίσως τον recruiter), πάλι γράφεις την ιστορία της ζωής σου. Κάντο: - Developed NodeJS/Express.js HTTP API that provides charts as images. (Ίσως θα μπορούσε να γίνει και καλύτερο αλλά είναι to the point. Γενικότερα αφαιρώντας είτε verbosity, είτε αυτονόητα πράγματα θα το μαζέψεις πολύ. Στα επιμέρους τώρα. - Έχεις το education στην αρχή...βάλτο στο τέλος. Αφού έχεις εργασιακή εμπειρία δεν πολυ-ενδιαφέρει κανέναν - Δεν χρειάζεται η επικεφαλίδα Technical Skills πάνω απο το Programming etc...είναι προφανές ότι είναι Technical Skills. Στα non-technical skills ...έχεις απλά Generic πράγματα. Αν δεν έχεις κάτι ουσιαστικό, π.χ. "managed team of 5 developers" μην το βάζεις καν. - Στις θέσεις όπου έχεις εργαστεί βάζεις το είδος της απασχόλσης (type) - δεν ενδιαφέρει κανέναν αυτό, αν ήσουν contractor, employee, intern whatever. - Τρώς 4 γραμμές για Company name, position, dates...κάντο 1 - Personal projects....εδώ τρώς πάααρα πολύ χώρο. Προσπάθησε να τα συμπτήξεις με βάση τα παραπάνω και να βάλεις τα σχετικά. Αν γράφεις primarily back-end applications και κάνεις apply για Mobile Development θέση, μπορείς να γράψεις, οκ έχω γράψει 1 δικό μου προγραμματάκι σε Android. Αν είσαι back-end dev, και έχεις γράψει 10 personal mobile applications, αλλά κάνεις apply σε Back-end θέση...δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία. - Achievements etc. Πάλι πολύς χώρος, για information το οποίο δεν έχει και πάρα πολύ σημασία. Θα έλεγα κάνε ένα linkedin profile, βάλτα εκεί αυτά τα πράγματα, και βάλε ένα link στο CV. - Languages...δεν τις βάζω ποτέ. Είναι αυτονόητο ότι ξέρουμε Αγγλικά. Συνήθως με ρωτάνε - αν ενδιαφέρονται, και τους λέω τι έχω. Δεν θα σε κόψει κανείς επειδή υποπτεύεται ότι μπορεί και να μη ξέρω αγγλικά. Με λίγα λόγια. - 1-2 σελίδες - Προσπάθησε να εκμεταλλευτεις χαμένο χώρο και να συμπτήξεις πράγματα σε μία γραμμή αντί για π.χ. 4 - Μην γράφεις διηγηματικά αλλά με bullet points - Go straight to the point - Achievements, conferences etc...βάλτα στο linkedin Ότι γράφω έχει προαναφερθεί και στο προηγούμενο topic....το οποίο τώρα διάβασα. Καλό θα είναι να τα λάβεις υπόψη σου. Άλλο σχόλιο. Έκανα τον κόπο, όπως π.χ. θα έκανε κάποιος lead dev, να ανοίξω το github σου 2 λεπτά δειγματοληπτικά (κανείς δεν θα έπαιρνε παραπάνω χρόνο) και να δω τον κώδικα που γράφεις. Βλέπω variable names όπως efarmogi, apotelesma, paixnidi....προσωπικά θα σε έκοβα με τη μία. Πες με όπως θέλεις, αυτή είναι η πραγματικότητα. Αν αυτό που δείχνεις είναι εναντίον σου, καλύτερα μην το δείχνεις καθόλου. Επεξ/σία 3 Μαΐου 2016 από ZAKKWYLDE 1
PC_MAGAS Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Νέα version: http://pc-magas.github.io/CV - Dimitrios Desyllas-v2.pdf
DDevil Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Λοιπόν έχω τα εξής points - Η πρώτη σελίδα είναι...στον σωστό δρομο (αν και θα σχολιάσουμε περισσότερα μετά) - Είναι ΠΟΛΥ μεγάλο, υπερβολικά πολύ μεγάλο. Προσωπικά στοχεύω στη 1 σελίδα - άντε 2. (Έχω καμια 10αριά χρόνια προϋπηρεσία) Ο τρόπος γραφής σου είναι σαν να διηγείσαι. π.χ. - Using Codeigniter PHP Framework I developed a helper that converts a video to .gif image file. vs - Developed video to .gif converter using CodeIngniter Framework π.χ. αυτό Πέρα του ότι έχεις συντακτικά και ορθογραφικά λάθη (δεν νοιάζει εμένα αλλά ίσως τον recruiter), πάλι γράφεις την ιστορία της ζωής σου. Κάντο: - Developed NodeJS/Express.js HTTP API that provides charts as images. (Ίσως θα μπορούσε να γίνει και καλύτερο αλλά είναι to the point. Γενικότερα αφαιρώντας είτε verbosity, είτε αυτονόητα πράγματα θα το μαζέψεις πολύ. Στα επιμέρους τώρα. - Έχεις το education στην αρχή...βάλτο στο τέλος. Αφού έχεις εργασιακή εμπειρία δεν πολυ-ενδιαφέρει κανέναν - Δεν χρειάζεται η επικεφαλίδα Technical Skills πάνω απο το Programming etc...είναι προφανές ότι είναι Technical Skills. Στα non-technical skills ...έχεις απλά Generic πράγματα. Αν δεν έχεις κάτι ουσιαστικό, π.χ. "managed team of 5 developers" μην το βάζεις καν. - Στις θέσεις όπου έχεις εργαστεί βάζεις το είδος της απασχόλσης (type) - δεν ενδιαφέρει κανέναν αυτό, αν ήσουν contractor, employee, intern whatever. - Τρώς 4 γραμμές για Company name, position, dates...κάντο 1 - Personal projects....εδώ τρώς πάααρα πολύ χώρο. Προσπάθησε να τα συμπτήξεις με βάση τα παραπάνω και να βάλεις τα σχετικά. Αν γράφεις primarily back-end applications και κάνεις apply για Mobile Development θέση, μπορείς να γράψεις, οκ έχω γράψει 1 δικό μου προγραμματάκι σε Android. Αν είσαι back-end dev, και έχεις γράψει 10 personal mobile applications, αλλά κάνεις apply σε Back-end θέση...δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία. - Achievements etc. Πάλι πολύς χώρος, για information το οποίο δεν έχει και πάρα πολύ σημασία. Θα έλεγα κάνε ένα linkedin profile, βάλτα εκεί αυτά τα πράγματα, και βάλε ένα link στο CV. - Languages...δεν τις βάζω ποτέ. Είναι αυτονόητο ότι ξέρουμε Αγγλικά. Συνήθως με ρωτάνε - αν ενδιαφέρονται, και τους λέω τι έχω. Δεν θα σε κόψει κανείς επειδή υποπτεύεται ότι μπορεί και να μη ξέρω αγγλικά. Με λίγα λόγια. - 1-2 σελίδες - Προσπάθησε να εκμεταλλευτεις χαμένο χώρο και να συμπτήξεις πράγματα σε μία γραμμή αντί για π.χ. 4 - Μην γράφεις διηγηματικά αλλά με bullet points - Go straight to the point - Achievements, conferences etc...βάλτα στο linkedin Ότι γράφω έχει προαναφερθεί και στο προηγούμενο topic....το οποίο τώρα διάβασα. Καλό θα είναι να τα λάβεις υπόψη σου. Άλλο σχόλιο. Έκανα τον κόπο, όπως π.χ. θα έκανε κάποιος lead dev, να ανοίξω το github σου 2 λεπτά δειγματοληπτικά (κανείς δεν θα έπαιρνε παραπάνω χρόνο) και να δω τον κώδικα που γράφεις. Βλέπω variable names όπως efarmogi, apotelesma, paixnidi....προσωπικά θα σε έκοβα με τη μία. Πες με όπως θέλεις, αυτή είναι η πραγματικότητα. Αν αυτό που δείχνεις είναι εναντίον σου, καλύτερα μην το δείχνεις καθόλου. Θα τον εκοβες επειδη η ονομασια της μεταβλητης δεν σου άρεσε? σαν να λεμε "Καλημερα .... σε κοβω επειδη φορας πρασινο μπλουζακι και ειμαι Ολυμπιακος." Για να καταλαβουν και οσοι ειναι άσχετοι απο προγραμματισμο και πληροφορικη τι εννοεις , οι μεταβλητες σε ενα προγραμμα κρατανε χωρο για δεδομενα πχ μια int apotelesma κραταει χωρο για εναν ακεραιο ... εσυ μας λες οτι θα τον εκοβες επειδη αντι για int apotelesma δεν το εχει int result. Εδω ειναι που λεμε οτι χρειαζεται ενας γνωστος να πει στον τυπο που θα σε τσεκαρει "ειναι σοβαρο το ατομο που σου στελνω μην τον κοψεις για μαλακιες." επειδη κάποιοι παρεξηγησαν την εννοια της γνωριμιας.Οταν ο αλλος δεν σε ξερει θα σου κανει οτι θελει αν ομως ξέρει πως θα εκτεθει αν δεν εχει σοβαρο λογο να κοψει τον υποψηφιο θα σε προσεξει περισσοτερο. Αμα κανεις απο τους βασιλιαδες που λες δεν θα επαιρνε παραπανω χρονο και κανει και χαρη που κοιταει τα βιογραφικα τουλαχιστον να το ξεκαθαρισει εξαρχης να μη κοψει για μαλακιες κοβεις τωρα για ονομασια μεταβλητης ενω απο πισω το προγραμμα μπορει να εχει ενα καρο παραλειψεις ή θα περνουσες τον αλλον επειδη εχει ονομασια μεταβλητης που σου αρεσει. Απο τον υποψηφιο εχουμε απαιτηση να εχει προσεξει το βιογραφικο ο τυπος που ελεγχει ομως κανει και χάρη να κοιταξει 2 λεπτα δειγματοληπτικα..... βασιλιαδες οχι αστεια
YourTrueLegend Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Νέα version: http://pc-magas.github.io/CV - Dimitrios Desyllas-v2.pdfΠολυ καλυτερο απο τα προηγουμενα, με συμμαζεμα στα personal projects και hackathon κλπ θα εισαι κομπλε. -Επισης delete στην παραγραφο κατω απο το linkedin σου, δεν χρειαζεται, δεν δινει καμια επιπλεον χρησιμη πληροφορια απο αυτες που δινονται στη συνεχεια. -Τις γλωσσες αν τελικα τις αφησεις, βαλε τις σαν υποενοτητα του education. -Το link του github σου βαλτο κατω απο του linkedin κι οχι διπλα. -Απεφυγε τη διηγηση και το πρωτο ενικο, ειδικα στην περιγραφη των καθηκοντων σου στις προηγουμενες δουλειες. ΥΓ. Fixαρε το link.
PC_MAGAS Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Νέα version: http://pc-magas.github.io/CV%20-%20Dimitrios%20Desyllas-v2.pdf Επεξ/σία 3 Μαΐου 2016 από PC_MAGAS
ZAKKWYLDE Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Θα τον εκοβες επειδη η ονομασια της μεταβλητης δεν σου άρεσε? σαν να λεμε "Καλημερα .... σε κοβω επειδη φορας πρασινο μπλουζακι και ειμαι Ολυμπιακος." Το ότι φοράει πράσινο μπλουζάκι η είναι Ολυμπιακός έχει να κάνει με προσωπικές προτιμήσεις. Το πως ονομάζεις τις μεταβλητές σου έχει να κάνει με Best Practices. Το ότι επιλέγει greeklish για να ονομάσει τις μεταβλητές του (τις οποίες μετά απο καιρό πρέπει να διαβάσει για να καταλάβει τι στο καλό γίνεται εκεί), εμένα προσωπικά μου δείχνει ότι είναι α) άπειρος developer ο οποίος δεν έχει ακόμα επαφη με best practices, β) δεν έχει το ενδιαφέρον να τις εφαρμόσει. Όπως και να έχει...κολλημένοι σαν κι εμένα (εγώ βασικά είμαι πολύ χαλαρός) λαμβάνουν ή εισηγούνται τέτοιες αποφάσεις, οπότε να το έχετε υπόψη. 3
PC_MAGAS Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Το ότι φοράει πράσινο μπλουζάκι η είναι Ολυμπιακός έχει να κάνει με προσωπικές προτιμήσεις. Το πως ονομάζεις τις μεταβλητές σου έχει να κάνει με Best Practices. Το ότι επιλέγει greeklish για να ονομάσει τις μεταβλητές του (τις οποίες μετά απο καιρό πρέπει να διαβάσει για να καταλάβει τι στο καλό γίνεται εκεί), εμένα προσωπικά μου δείχνει ότι είναι α) άπειρος developer ο οποίος δεν έχει ακόμα επαφη με best practices, β) δεν έχει το ενδιαφέρον να τις εφαρμόσει. Όπως και να έχει...κολλημένοι σαν κι εμένα (εγώ βασικά είμαι πολύ χαλαρός) λαμβάνουν ή εισηγούνται τέτοιες αποφάσεις, οπότε να το έχετε υπόψη. Ουσιαστικά ήταν ένα παλιό project που έκανα φοιτητής έτσι λογικό είναι να μην ήξερα τα best practices. Έτσι έβγαλα το github link και το ψιλοθάβω. Βασικά αν και δεν θα ήθελα καλύτερα να το θάψω. Τι λες; PS: Νέα έκδοση http://pc-magas.github.io/CV - Dimitrios Desyllas-v2.pdf
Papakaliati Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Η 2η εκδοση σαφως καλυτερη, αλλα εξαιρετικα βαρετο . Φτιαξε μια επικεφαλιδα, που να εχει τα στοιχεια σου και θα εμφανιζεται σε ολες τις σελιδες. Λιγο μπλε χρωμα στην επικεφαλιδα και στα category topics θα παει long way. Κατα δευτερον την εργασιακη εμπειρια διαμορφωσε την με πινακα, αριστερα dates και δεξια θεση, και εξηγηση σε μονο μια σειρα. Το να γραφεις Company: From: ειναι κατι που στο ματι μου φαινεται πολυ ασχημο. Δεν χρειαζονται. Φροντισε εργασιακη εμπειρια και εκπαιδευση να χωρεσουνε σε μια σελιδα, και κανε μια δευτερη που ονομασε Competence profile, που θα αναφερεις αναλυτικα τα projects σου. Προσωπικα δεν μαρεσει καθολου το στυλ, I generated reports etc etc, σωστοτερο ειναι για μενα ειναι Some of the projects I was involved: Reposts generation using TCPDF Node.js chart Generator with a basic HTTP API using express.js and chart. Development of a basic PHP SDK for it. .... Να εχεις πολυ καλη απαντηση ετοιμη, για το γιατι στην πρωτη εταιρια εμεινες δυο μηνες. Ps : τι σημαινει το Yii (PHP) (Rasrely Basic Knowledge)
DDevil Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Best practices για που? για την Ελλαδα? ο κωδικας μπορει να μην βγηκε εκτος Ελλαδας. Το αν εχει ενδιαφερον να τις εφαρμοσει δεν το ξέρεις γιατι δεν του το προτεινες τωρα τον γνωρισες. Μου κανει εντυπωση παντως που δεν μπηκες καν στον κοπο να βαλεις το προγραμμα να τρεξει παρα τον εκοψες για τις μεταβλητες. Αυτα αμα εχεις ενδιαφερον να προσλαβεις τα λες μετα δεν ειναι τιποτα το τρομερο. Εγω δεν χρειαζεται να το εχω υποψη γιατι με κολλημενους δουλειες δεν κάνω. Το εχω υποψη μονο για να τους αποφευγω. Οι κολλημενοι που λες ξεχνάνε ευκολα το παρελθον τους ξαφνικα την βλέπουν και ψωνιζονται οποτε δουλεια δεν θα καναμε γιατι μολις τα εβλεπα αυτα θα πηγαινε το κραξιμο συννεφο επισης ειναι ακομα ενα δειγμα για το οτι στην Ελλαδα ελαχιστοι ηταν σοβαροι επιχειρηματιες ή εργοδοτες. Ουσιαστικά ήταν ένα παλιό project που έκανα φοιτητής έτσι λογικό είναι να μην ήξερα τα best practices. Έτσι έβγαλα το github link και το ψιλοθάβω. Βασικά αν και δεν θα ήθελα καλύτερα να το θάψω. Τι λες; PS: Νέα έκδοση http://pc-magas.github.io/CV - Dimitrios Desyllas-v2.pdf Βαζεις και το βιογραφικο σου για να σε δουλευουνε ρε πι σι μαγκας .... τι σε ενδιαφερει μονο εκεινος που ενδιαφερεται θα δει το βιογραφικο απο επαγγελματιες γεμισαμε. Γελαει ο κοσμος ο αλλος κοβει για τις μεταβλητες χωρις να τρεξει το προγραμμα οτι να ναι χαχαχα. Στο ειπα απο χθες μη βαλεις βιογραφικο δεν εχει νοημα κανενα. ΥΓ Ειναι πολυ δυσκολο να καταλαβει κάποιος οτι η μεταβλητη apotelesma αναφερεται σε κάποιο αποτελεσμα και η μεταβλητη diairesh sth διαιρεση.
ZAKKWYLDE Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Best practices για που? για την Ελλαδα? ο κωδικας μπορει να μην βγηκε εκτος Ελλαδας. Το αν εχει ενδιαφερον να τις εφαρμοσει δεν το ξέρεις γιατι δεν του το προτεινες τωρα τον γνωρισες. Μου κανει εντυπωση παντως που δεν μπηκες καν στον κοπο να βαλεις το προγραμμα να τρεξει παρα τον εκοψες για τις μεταβλητες. Αυτα αμα εχεις ενδιαφερον να προσλαβεις τα λες μετα δεν ειναι τιποτα το τρομερο. Τι θα πει ο κώδικας μπορεί να μη βγήκε εκτός Ελλάδας; Αν μεθαύριο η εταιρεία αποφασίσει να προσλάβει έναν Γάλλο; Τώρα που τα λέμε μου έχει κάτσει project όπου οι μεταβλητές και τα σχόλια ήταν στα Γαλλικά!!! Τρελό γέλιο. Που να φανταστεί ο Γάλλος ότι το project θα φτάσει Ελλάδα κάποια στιγμή. Αν είχε ακολουθήσει best practices λοιπόν δεν θα είχα αυτό το πρόβλημα. Ούτε υπάρχει λόγος να τρέξω στο πρόγραμμα. Τι να το κάνω να τρέξω το πρόγραμμα; Να δω το UI? Developer ψάχνω, όχι UI/UX expert. Έχε υπόψη σου ότι δεν διεκδικεί μόνος του μια θέση. Ένας ο οποίος παρουσιάσει, όμορφο, ευανάγνστο, και φυσικά λειτουργικό κώδικα σαφώς θα πάρει περισσότερους πόντους. Ουσιαστικά ήταν ένα παλιό project που έκανα φοιτητής έτσι λογικό είναι να μην ήξερα τα best practices. Έτσι έβγαλα το github link και το ψιλοθάβω. Βασικά αν και δεν θα ήθελα καλύτερα να το θάψω. Τι λες; PS: Νέα έκδοση http://pc-magas.github.io/CV - Dimitrios Desyllas-v2.pdf Θεωρώ ότι σε αυτό το στάδιο, όπου έχεις μια εμπειρία, σε παίρνει να το θάψεις. Αν τύχει κάποια θέση η οποία είναι πολύ σχετική με αυτό το project θα μπορούσες να το προσθέσεις μόνο γι'αυτό.
YourTrueLegend Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 ΥΓ Ειναι πολυ δυσκολο να καταλαβει κάποιος οτι η μεταβλητη apotelesma αναφερεται σε κάποιο αποτελεσμα και η μεταβλητη diairesh sth διαιρεση. ΝΑΙ ειναι πολυ δυσκολο ο Βρετανος που τον ανακαλυψε μεσω linkedin και του βρηκε δουλεια να καταλαβει που αναφερονται οι συγκεκριμενες μεταβλητες. Μην επιμενεις αλλο, φτανει, εχεις απλα αδικο.&- Και γενικα σε οτι εχει να κανει με IT, καλα ειναι να ακολουθειται η πρακτικη των αγγλιστι ορων και οχι ελληνιστι. Ακομα και σαν programming practice, γιατι μεθαυριο σε μια σοβαρη δουλεια που ενα project θα το κανει μια ομαδα κι οχι ενα ατομο μονο του, το πιθανοτερο ειναι να ΜΗΝ εχουν ολοι την ιδια μητρικη γλωσσα, αρα τα αγγλικα ειναι η κοινη συνισταμενη για να ειναι ΟΛΕΣ οι μεταβλητες (και οχι μονο αυτες) ευκολα κατανοητες σε ΟΛΟΥΣ και τελικα η ομαδα να ειναι πιο αποδοτικη ως ομαδα. Οσο πιθανο ειναι επισης, καποια στιγμη να φυγεις εσυ απο την εταιρεια και να σε αντικαταστησει ενας μη ελληνοφωνος ο οποιος θα πρεπει να βγαλει ακρη με τα κινεζικα μεσα στον κωδικα. Οποτε ετσι εχει το πραγμα και καλα ειναι οι ασχετοι επι του θεματος να μην επιμενουν να αποδειξουν στους πιο σχετικους την ημιμαθεια τους. Εχει γινει αντιληπτη ηδη.
DDevil Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Ναι σιγα μην ερθει ο Γαλλος εδω να πιασει δουλεια εδω ουτε οι εγχωριοι δεν κάθονται ποιος θα κατσει να δουλευει για 700 ευρω ενω εχει ικανοτητες και να του κανουν και τους δυσκολους? μπορει κάποιες φορες οσοι ειστε σε εταιρειες δεν ξερω υπευθυνοι για τα βιογραφικα να λετε στους υποψηφιους οτι ειναι εκτος πραγματικοτητας αλλα την ιδια ωρα μην ξεχνατε οτι ειστε και εσεις. Αμα δεν υπηρχαν καποιες αλλες δυσκολιες στο να μεταναστευσει κάποιος θα ψάχνατε εργατικο δυναμικο και δεν θα βρισκατε με αυτα που προσφέρετε κατα τα αλλα το βιογραφικο σου ειναι ενταξει??? ειναι ωραιο??? ειναι στοιχισμενο???? επειδη θα σου δωσω τρελο μισθο θελω να ειναι στην εντελεια χαχαχα :cry: Ναι βεβαια δεν υπάρχει λογος να τρεξεις το προγραμμα ουτως ή αλλως αμα ειναι εντάξει οι μεταβλητες και οι ονομασιες ας έχει γράψει και βλακειες ο αλλος μεσα με ενα καρο memory leaks , UB's , overflows/underflows etc. Ελλαδάρα αθανατη μια ζωη η εικονα μονο αυτο μας μαρανε για αυτο και πηγαμε μπροστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις