Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα .Σε προσφατα ανοιγμενο λογαριασμο μισθοδοσιας η κορη μου δεν ζητησε τετοιους κωδικους .

Μπορει να παει σε αλλο καταστημα να ζητησει γιατι δεν εξυπηρετει αυτοπου ανοιξε τον λογαριασμο ?

Βγαινουν αμεσως ?

Δινουν το κλασικο μηχανακι ή το εχουν καταργησει ?

Εχουν κοστος ? Νομιζω πιο παλια ειχα διαβασειοτι στον πρωτο λογαριασμο μισθοδοσιας ειναι δωρεαν αλλα δεν ειμαι σιγουρος .

Ευχαριστω.

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το μηχανακι ισως να το χουν καταργησει και να κάνεις δουλειές με sms . Εμενα κοντα στην Εθνική που δουλευω μου χαν πει πως μπορω ειτε στο δικο τους ειτε σε καποιο αλλο καταστημα να κανω αιτηση για web banking . Δεν ξερω αν μου ειπε χαζομαρα ή αν ισχυει αλλα γιατι να μην γινεται ?!
Για το κοστος δεν γνωριζω...

edit : δεν μου δωσαν το μηχανηματακι i-code , ισως και να το δινουν αν το ζητησεις, ειχε και χρεωση ομως 5 ή 10 ευρω μια εποχη. Εμενα αντι για αυτο , μου ερχονται κωδικοι σε SMS στο κινητο που χω δηλωσει στην τραπεζα

• Like 1
Δημοσ.

To κλασσικο μηχανακι πρεπει να το εχουν καταργησει και να το εχουν αντικαταστησει με sms.Εγω πηγα την προηγουμενη εβδομαδα  μετα απο καιρο(χρονια) για να ανεωσω καποια στοιχεια μου και μια που ημουν εκει σκεφτηκα να κανω αιτηση για e-banking.Δεν καταφερα ομως,γιατι χρειαζομουν μια βεβαιωση απο τον παροχο κινητης πως ο αριθμος μου ανηκει(λογικα δεν τους ειχα παει τετοια βεβαιωση στο παρελθον).Κατα τα αλλα εκτος απο την ταυτοτητα δεν νομιζω να χρειαζεται κατι αλλο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εάν της έχουν δώσει username (συνήθως αριθμός) τότε η διαδικασία είναι πολύ εύκολη και μπορεί να γίνει από το σπίτι και αν χρειάζεται βοήθεια καλεί το 2104848484 (Εκπρόσωπος/e-banking). Εάν όχι, με ταυτότητα σε κατάστημα.

Έχω το μηχανάκι (e-code) τουλάχιστον 15 χρόνια και πρόσφατα ενεργοποίησα το i-code που εφαρμόζει πλέον η ΕΤΕ, με την ταυτότητα και βεβαίωση του παρόχου κινητής, για να στέλνονται οι 6ψήφιοι κωδικοί. Στην περίπτωση καρτοκινητής δεν την παίρνεις αμέσως. Η χρέωση της υπηρεσίας είναι 3€ το τρίμηνο, αν θυμάμαι καλά, για τις ενημερώσεις κινήσεων και υπολοίπων. 

Επεξ/σία από makfil
Δημοσ.

Πηρα τωρα στο 2104848484 και μου ειπαν σε οποιο καταστημα δωρεαν και  αμεσα..

Αν θελει βεβαιωση παροχου για το καρτοκινητο θα εχει προβλημα γιατι το κινητο ειναι στο ονομα της αδερφης της...

Κωδικο της εχουν δωσει για το pin της καρτας που θα ερθει σπιτι ...με τον καρβουνιαρη.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Δεν γράφεις, όμως, αν έχει username για το e-banking.

Για τη βεβαίωση, θα πάει η αδελφή της με την ταυτότητά της σε ένα κατάστημα του παρόχου και σε 1-2 μέρες θα την πάρει. 

Η χρήση του κινητού από την ίδια, νομίζω ότι, μπορεί να αντιμετωπιστεί με μια υπεύθυνη δήλωση.

• Like 1
Δημοσ.
makfil, on 03 May 2016 - 7:16 PM, said:makfil, on 03 May 2016 - 7:16 PM, said:

Δεν γράφεις, όμως, αν έχει username για το e-banking.

Για τη βεβαίωση, θα πάει η αδελφή της με την ταυτότητά της σε ένα κατάστημα του παρόχου και σε 1-2 μέρες θα την πάρει. 

Η χρήση του κινητού από την ίδια, νομίζω ότι, μπορεί να αντιμετωπιστεί με μια υπεύθυνη δήλωση.

Οχι δεν γραφει username . Ενα 8ψηφιο κωδικο γραφει αλλα ειναι :

Κωδικος ταυτοποιησης (Για την αποκτηση του PIN  της καρτας ή για επανεκδοση ή για υπενθυμιση του 15ψηφιου κωδικου)

Δημοσ.

Δεν είμαι βέβαιος αν είναι 8ψήφιος αριθμός το username (έχω ένα από εκείνα του παλιού συστήματος) αλλά ας μιλήσει με την εξυπηρέτηση και αφενός θα ξεκαθαρίσει αν είναι το username αφετέρου θα την βοηθήσει να δημιουργήσει λογαριασμό e-banking.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν νομίζω οτι χρειάζεται βεβαίωση λογαριασμού για το κινητό. Είχα δει σε μία που της βγάζαν ebanking, απλά της στείλανε ένα sms με ένα κωδικό και τον πέρασε στον υπολογιστή και ήταν έτοιμη.

Ο κωδικός ταυτοποίησης είναι για το pin της κάρτας

post-202580-0-06415100-1462293575_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Δεν νομίζω οτι χρειάζεται βεβαίωση λογαριασμού για το κινητό. Είχα δει σε μία που της βγάζαν ebanking, απλά της στείλανε ένα sms με ένα κωδικό και τον πέρασε στον υπολογιστή και ήταν έτοιμη.

Μακαρι γιατι τα ωραρια των δυο αδερφων δεν συμπιπτουν.

Δημοσ.

Για να σου στέλνουν τον κωδικό με sms, χρειάζεται πιστοποίηση ότι το κινητό που δηλώνεις είναι δικό σου.

Όλα αυτά καταγράφονται στο σύστημα, όταν θα πας στο κατάστημα.

Εάν έχεις συμβόλαιο αρκεί ένας λογαριασμός, αφού γράφει το όνομά σου.

Για την καρτοκινητή, τα έγραψα παραπάνω.

Δημοσ.

Για να σου στέλνουν τον κωδικό με sms, χρειάζεται πιστοποίηση ότι το κινητό που δηλώνεις είναι δικό σου.

Όλα αυτά καταγράφονται στο σύστημα, όταν θα πας στο κατάστημα.

Εάν έχεις συμβόλαιο αρκεί ένας λογαριασμός, αφού γράφει το όνομά σου.

Για την καρτοκινητή, τα έγραψα παραπάνω.

Ίσως, πάντως θυμάμαι τότε σε εκείνη την τύπισα δεν ζητησε τίποτα,. Ούτε σε εμένα αλλά οκ, εγώ είμαι του μαγαζιού.

Δημοσ.

Αν και έχω το e-code πολλά χρόνια, έκανα τη διαδικασία του i-code τον προηγούμενο μήνα, αφού λειτουργώ με τον ίδιο τρόπο με τις άλλες τράπεζες.

Ο υπάλληλος που κάνει τη διαδικασία ενεργοποιεί το σύστημα που στέλνει κωδικό επαλήθευσης στο κινητό και αυτός τον καταγράφει.

• Like 1
Δημοσ.

Cu καρτοκινητο εχω και το χαρτι οτι ειναι στο ονομα μου το δωσανε αμεσως ... δεν ξερω αν αλλαξε κατι απο περσι..!

• Like 1
Δημοσ.

Να πάρει μηχανάκι. Το μηχανάκι το ζητάς και στο δίνουν (για ιδιώτες νομίζω άμεσα).

Τα sms δεν είναι τσάμπα. Η alpha χρεώνει ανά μήνυμα.

Η eurobank δεν χρεώνει, και δεν έχει μηχανάκια εδώ και χρόνια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...