Προς το περιεχόμενο

Munchies

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
munchies

(ˈmʌntʃɪz) pl n

Recreational Drugs) the munchies a craving for food, esp when induced by alcohol or drugs

Τι κάνετε όταν έρθει η επίθεση των munchies? Εγώ στοκάρω από πριν παγωτό χύμα ή προφιτερόλ.
Αν μου έρθει αναπάντεχο, βγαίνω έξω σαν το τρελό (αλλά εκείνη την ώρα δεν βρίσκω τίποτα, το πολύ σοκοφρέτα σε περίπτερο... οπότε αγοράζω 5)

Πείτε άλλες ιδέες και προτιμήσεις.
Δημοσ.

Πριν μου βάλω χέρι, είχα πάντα βαζάκι με νουτέλα και μιγματάκι για κρέπα καθώς και σοκολάτα σκόνη αν ήθελα να το παίξω nutella mug cake.

Πλέον τίποτα, νερό. Εκτός αν παίζει μπέηκον στο ψυγείο.

• Like 1
Δημοσ.

μπουγάτσα Γιάννης για σουφλέ ή μπουγάτσα με μερέντα .

Έχω φάει πολλά λεφτά εκεί όντας ζάντα. Εκεί και στον πόντιο πριν το ΜακΠαλλάς.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Θεσσαλονίκη είναι πιο εύκολα τα πράγματα. Αθήνα τι κάνουμε είναι το θέμα.

Tη βγάζω με αντιφίτνες.

σπέσιφάϊ, πλιζ

Δημοσ.

εχω standby φυστικοβουτυρο συνηθως τ σκοτωνει.

αν δν πιασει αυτο κανω επιδρομη στη σοκολατοκρυψωνα.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

^^Φυστικοβούτυρο με μαρμελάδα φράουλα είχα τσακίσει μια φορά (εκτός ελλάδας και ήταν και bio το θυμάμαι και μου τρέχουν τα σάλια :) και αποφάσισα να μην βάλω ποτέ σπίτι μου αυτόν τον σατανά

Δημοσ.

^^Φυστικοβούτυρο με μαρμελάδα φράουλα είχα τσακίσει μια φορά (εκτός ελλάδας και ήταν και bio το θυμάμαι και μου τρέχουν τα σάλια :) και αποφάσισα να μην βάλω ποτέ σπίτι μου αυτόν τον σατανά

Το γνωστο PB&J

Επισκέπτης
Δημοσ.

Reese's νομιζω ειναι το απολυτο μαντσι

δεν έχω φάει αλλά φαίνεται κλασική περίπτωση Πώς να βάλετε 15 κιλά σε 7 μέρες :-D

Δημοσ.

Αυτά θέλουν εναλλαγές. Πρώτα τρως κάτι αλμυρό (πίτσα, σουβλάκι, σάντουιτς, κλπ), μετά κάτι να ξεπλύνεις (π.χ. κρέμα, γιαούρτι ή αναψυκτικό) και μετά γλυκό με σοκολάτα. Μετά αν πεινάς ακόμα πας σε ξηροκάρπια, πατατάκια, rolls κλπ μετά ξεπλένεις πάλι με κάτι "ουδέτερο" και συνεχιζεις με γλυκά. Στο τέλος τσίχλες ή καραμέλες.

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Welcome to the fatland!

Ευτυχώς έχω δρόμο ακόμα... και ελπίζω να στρίψω σε κάποιον παράδρομο και να χαθώ :lol:

Αυτά θέλουν εναλλαγές. Πρώτα τρως κάτι αλμυρό (πίτσα, σουβλάκι, σάντουιτς, κλπ), μετά κάτι να ξεπλύνεις (π.χ. κρέμα, γιαούρτι ή αναψυκτικό) και μετά γλυκό με σοκολάτα. Μετά αν πεινάς ακόμα πας σε ξηροκάρπια, πατατάκια, rolls κλπ μετά ξεπλένεις πάλι με κάτι "ουδέτερο" και συνεχιζεις με γλυκά. Στο τέλος τσίχλες ή καραμέλες.

Give this woman a

joint

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...