Big Boss Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 τίποτα παρα μόνο σκέτο νερό οι θερμίδες μου είναι μετρημένες πάντα
leftermann Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 επί του θέματος, η πρώτη αυθόρμητη κίνηση είναι να ψάξω το ψυγείο για τις σοκολάτες/σοκοφρέτες/κιντερ των παιδιών. Νά'ναι καλά οι γιαγιάδες, συνήθως βρίσκω. Αλλιώς, μερέντα. Αν επικρατήσει η ψυχραιμία, κινούμαι προς ακραίο συνδυασμό υδατάνθρακα/λίπους, πχ τρεις φετάρες ψωμί με ανάμεσά τους παριζάκι, κασέρι, αβγά, μαγιονέζες, κλπ.
alxlightning Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Μου λειπει ο καιρος που εμενα εξαρχεια και ειχα χτισει ολα τα λοκαλ μαγαζακια munchies στα σταχυα :')
l337 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 το καλο φου δε σου φερνει ορεξη correct Η καναβινόλη είναι -κυρίως- που κάνει trigger το CB1R και φέρνει τα munchies. Άλλα munchies έχεις με ice-o-lator πχ., άλλα με καλό skunk, άλλα με ψημένο και άλλα με απλή φού
alxlightning Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 μπουρδες. πρεπει να δειτε τι μαντσιζ με πιανουν καποιες φορες με λσδ χιχιχιχιβασικα τα φαγητα εχουν μια κανονικη μορφη και μια εντελως διαφορετικη εμπειρια με λσδ. ειναι αλλο φαγητο
l337 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 ρε δε κάνει να τρως με lsd, μανιτάρια, κουμπιά, σανέλ και ψυχότροπα (για την διαφορετική εμπειρία, συμφωνώ και όχι μόνο) 2
alxlightning Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 ρε δε κάνει να τρως με lsd, μανιτάρια, κουμπιά, σανέλ και ψυχότροπα (για την διαφορετική εμπειρία, συμφωνώ και όχι μόνο) μονο με κικη δεν τρωω. για τα αλλα καταγγελω οτι μου εταξαν μοντελ θιν κι εγω τρωω σαν να μην υπαρχει αυριο!!!! 1
l337 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 μονο με κικη δεν τρωω. για τα αλλα καταγγελω οτι μου εταξαν μοντελ θιν κι εγω τρωω σαν να μην υπαρχει αυριο!!!! Μόνο the next fu..ing day (με τα come down..) με έπιανε πείνα αλλά κάποιες φορές αντί να φάω φαγητό έτρωγα κάνα mitsubishi και έστρωνα Τέσπα, τώρα πέρασαν τα χρόνια, παντρεύτηκα, πήρα κιλά και έγινα σαν εκείνους που έβριζα μικρότερος και τρώω παστίτσιο από τη γυναίκα. Τα υπόλοιπα παρέμειναν απλά αναμνήσεις 1
Lucifer Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 κάποιες φορές αντί να φάω φαγητό έτρωγα κάνα mitsubishi 200άρια ήταν αυτά; Παλιές καλές εποχές μάνα ρέηβερ; 2
l337 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 Δημοσ. 5 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) 200άρια ήταν αυτά; Παλιές καλές εποχές μάνα ρέηβερ; Eκείνες τις εποχές και μέχρι το 2001 Εβγαινες και στον ευαγγελάτο; Όχι ήμουν ΗΒ τότε για 9 χρόνια Επεξ/σία 6 Μαΐου 2016 από l337 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα