katz Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Προφανως και δεν φταιει ενα ζωο που ΔΕΝ εχει νοημοσυνη. Αμα καποιος εχει μια τιγρη, η τιγρη θα φταιει?? Εννοειται ο ιδιοκτητης. Παμε παρακατω. Σιγουρα υπαρχουν τεραστιες ευθυνες της πολιτειας για τους απειρους ανεξελεγκτους καγκουρες με πιτ μπουλ κτλ που δεν εχουν την παραμικρη ιδεα εκπαιδευσης και ψυχολογιας των σκυλιων.Απειρα εκνευριστικα ειναι επισης τα σχολια ζωοφιλων(ναι επιτηδες το γραφω ετσι) που λενε οτι τα κακομοιρα ροντβαιλερ γενικως ειναι πραγματικα ψυχουλες που ειναι τοσο χαδιαρικα με τον σωστο ιδιοκτητη και ειναι τρελοι οσοι τα λενε επιθετικα κτλ. Ρε μπαγλαμαδες προφανως και ειναι επιθετικα σε καθε ξενο αφου ετσι ειναι απο την φυση τους προστατευτικα για το αφεντικο. Επισης το επικινδυνο ειναι οτι μπορουν να κανουν πραγματικη ζημια σε σχεση με αλλα πιο αδυναμα σκυλια. Πως να το κανουμε δλδ? Ο αλλος λεει το εχω τοσο εκπαιδευμενο το πιτ μπουλ μου που το αφηνω με το παιδακι μου ποσες ωρες. Ε εισαι το λιγοτερο ΦΕΛΛΟΣ και εγκληματιας. Καταλαβε επιτελους οτι ειναι ΖΩΟ. Δεν σκεφτεται. Εχει ενστικτα και απλα εκπαιδευεται. ΠΟΤΕ δεν εισαι 100% σιγουρος. 1
kalogeros Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μας πήρε μόλις 1,5 σελίδα για να κατηγορήσουμε το κράτος. Μπράβο μας, βελτιωνόμαστε σιγά σιγα. Ξεκινάς γράφοντας αυτό Έχω διαβάσει ένα σωρό μαλακίες στο thread αυτό (όπως σε κάθε παρόμοιο thread) και καταλήγεις γράφοντας αυτό Για μένα, ποιός φταίει : Φταίει το κράτος (που είναι η αστυνομία?) που πίσω από τις πιέσεις διαφόρων "φιλοζωων" και σκυλάδων (2 τυπικές "ράτσες" ανθρώπων γύρω μας) επέτρεψε να γίνει αυτό που αν δεν γινόταν τώρα, θα γινόταν σε 2, 5, 8 , 10 μήνες .... Καταφέρες μέσα σε ενα ποστ να αυτοαναιρεθείς. [irony mode on] Φυσικά και φταίει το κράτος, διότι, ως γνωστόν, οι υπάλλοιλοί του έχουν μαντικές ικανότητες και μπορούν να ξέρουν πόσα σκυλιά έχει ο καθένας, τι ράτσας είναι και πόσο εκπαιδευμένα τα έχει. Οι αστυνομικοί μυρίζοντας απλά τα νύχια τους, θα μπορούσαν να είχαν αποτρέψει το θάνατο του 5χρονου. [irony mode off] 4
anwnymh29 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δεν ξερω αν ειναι κοτσανα αυτο που ειπε για το πως συμπεριφερονται τα σκυλια σε αγελη,ποσο μαλλον οταν μιλαμε για τα κυριαρχα ροτβαιλερ,παντως το γεγονος που συνεβει μαλλον επιβεβαιωνει αυτο που ειπε ο εκπαιδευτης. Και τελικα εχουμε δει πολλες φορες αυτα τα σκυλια να μην υπακουν τα αφεντικα τους λογω ασχετοσυνης του αφεντικου. Καποιες ρατσες θελουν γνωση,δεν ειναι αξεσουαρ ο σκυλος. Μια τετοια φυλη αν δεν ξερεις να την εκπαιδευσεις σωστα,θα δυστυχησεις. Τελος να πω οτι δεν ειναι ολα σκυλια του καναπε,ειδικα τα σκυλια που μιλαμε..τα ενστικτα τους ειναι η φυλαξη,οσο και καναπεδατο κοινωνικο να τον κανεις μπορει καποια στιγμη ειτε με εναν θορυβο ειτε με μια μυρωδια να παρει αναποδες στροφες.
thant Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Προφανως και δεν φταιει ενα ζωο που ΔΕΝ εχει νοημοσυνη. Ρε μπαγλαμαδες Σε ποιο ζώο αναφέρεσαι καλέ μου άνθρωπε? τον άνθρωπο ή τον σκύλο? 1
DrLo Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μας πήρε μόλις 1,5 σελίδα για να κατηγορήσουμε το κράτος. Μπράβο μας, βελτιωνόμαστε σιγά σιγα. Ξεκινάς γράφοντας αυτό και καταλήγεις γράφοντας αυτό Καταφέρες μέσα σε ενα ποστ να αυτοαναιρεθείς. [irony mode on] Φυσικά και φταίει το κράτος, διότι, ως γνωστόν, οι υπάλλοιλοί του έχουν μαντικές ικανότητες και μπορούν να ξέρουν πόσα σκυλιά έχει ο καθένας, τι ράτσας είναι και πόσο εκπαιδευμένα τα έχει. Οι αστυνομικοί μυρίζοντας απλά τα νύχια τους, θα μπορούσαν να είχαν αποτρέψει το θάνατο του 5χρονου. [irony mode off] Λες ανοησίες. Πιστευεις οτι η τοπική αστυνομία δε μπορεί να ξέρει αν ο τάδε έχει 8 ροντβαιλερ ... γιατί αν το λες προφανώς δε ξέρεις τι ξέρει η αστυνομία για την γειτονιά της, και μάλιστα σε μια μικρή πόλη. πανεύκολα το ξέρει αλλά δε μπορεί να κάνει κάτι γι αυτό αφού είναι δικαίωμα του να έχει 8 ροντβαιλερ για να καλύει την μικροτσουτσουν΄΄ιτιδα που τον δέρνει ... γούστο του καπέλο του.. Αυτό ειπα.
technology_guy Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Tετοια σκυλια πρεπει να φανε ban. Συνηθως οι ιδιοκτητες που τα μεγαλωνουν δεν ειναι και τα καλυτερα παιδια... Pit bull και ιστοριες, ενω ειναι καλοψυχα ζωα, οι ιδιοκτητες τα ετοιμαζουν για "πολεμο". Εχω δει διαφορες καφριλες απο ιδιοκτητες, με αποκορυφωμα πχ το 2000 ειχα δει 2 ιδιοκτητες pitbull μεθυσμενοι να εχουν παει σε παρκο ερημικο και να εχουν αφησει τα σκυλια λυμενα και να εχουν σκωτωσει 3-4 γατες και να γελανε και να επιδοκιμαζουν τα σκυλια τους. Αυτοι ηταν για σκοτωμα... Τα κακομεγαλωνουν και τα σκυλια ειναι που ειναι χωρις πολυ προσωπικοτητα ζωα κολλανε στον ιδιοκτητη γινονται killer για να κερδισουν τις "επευφημίες" του. Τα Rottweiler ακομα χειροτερα. Αμα εισαι και λιγο χριστιανος του Παϊσιου, θα ερθει πολεμος, μας ψεκαζουν, μαθαινω πολεμικες τεχνες για ωρα αναγκης, φυλαω τα χρηματα σπιτι μου μην γινει κανα κραχ στις τραπεζες, φορας μαυρα, ε το σκυλι θα ειναι η προεκταση σου, killer θα ειναι που σκοτωσει ο,τι κινειται. Ban απο μενα και παρτε west terrie. Η απαγόρευση συγκεκριμένων φυλών από συγκεκριμένες χώρες πιστεύω πως δεν πρέπει να γίνεται. Διαβάζοντας το λινκ, είδα φυλές όπως τα ακίτα και τα amstaff να απαγορεύονται σε αρκετές χώρες, μόνο και μόνο επειδή έχουν συμβεί μεμονωμένα περιστατικά επιθετικότητας. Στην προκειμένη περίπτωση φταίει ο ιδιοκτήτης γι' αυτό που έγινε, μόνο και μόνο επειδή είχε 8 ροτβάιλερ, προφανώς χωρίς επίβλεψη, σε έναν μικρό χώρο. Αν μένει σε μονοκατοικία, τότε δεν υπάρχει θέμα όσα σκυλιά και να έχει. Υπάρχει όμως θέμα όταν δημιουργεί μια άγρια αγέλη σκύλων υπό αυτές τις συνθήκες. Αν ήθελε ντε και καλά 8 σκυλιά ας έπαιρνε golden retriever που αν έβλεπαν παιδάκι θα το κατασπάραζαν στα φιλιά.
DrLo Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Σε μονοκατοικία φαίνεται (αν τα πλάνα που δείχνουν στην ΤΒ είναι σωστά) να έμενε. Σε "βίλα" μάλιστα. Η απαγόρευση συγκεκριμένων φυλών από συγκεκριμένες χώρες πιστεύω πως δεν πρέπει να γίνεται. Διαβάζοντας το λινκ, είδα φυλές όπως τα ακίτα και τα amstaff να απαγορεύονται σε αρκετές χώρες, μόνο και μόνο επειδή έχουν συμβεί μεμονωμένα περιστατικά επιθετικότητας. Στην προκειμένη περίπτωση φταίει ο ιδιοκτήτης γι' αυτό που έγινε, μόνο και μόνο επειδή είχε 8 ροτβάιλερ, προφανώς χωρίς επίβλεψη, σε έναν μικρό χώρο. Αν μένει σε μονοκατοικία, τότε δεν υπάρχει θέμα όσα σκυλιά και να έχει. Υπάρχει όμως θέμα όταν δημιουργεί μια άγρια αγέλη σκύλων υπό αυτές τις συνθήκες. Αν ήθελε ντε και καλά 8 σκυλιά ας έπαιρνε golden retriever που αν έβλεπαν παιδάκι θα το κατασπάραζαν στα φιλιά.
aris1986 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Η απαγόρευση συγκεκριμένων φυλών από συγκεκριμένες χώρες πιστεύω πως δεν πρέπει να γίνεται. Διαβάζοντας το λινκ, είδα φυλές όπως τα ακίτα και τα amstaff να απαγορεύονται σε αρκετές χώρες, μόνο και μόνο επειδή έχουν συμβεί μεμονωμένα περιστατικά επιθετικότητας. Επειδή την έχουν πάθει και ξεσηκώθηκε κόσμος και αντιπολίτευση σε αυτές τις χώρες έπεσε απαγόρευση. Στην Αγγλια αν θυμάμαι καλά απο τα 90's είχαν αρχίσει αυτά τα σκηνικά με παιδάκια οπότε τα banaran. Μάλιστα συλλαμβανεσαι επί τόπου για αναπραγωγη, εμπόριο ακόμα και για βόλτα να βγεις με ένα τέτοιο παράνομο είδος. Πρόστιμο, Ευθανασία κτλπ. Κάτι θα ήξεραν πού το έκαναν αυτό το μέτρο σε αυτές τις αναπτυγμένες χώρες. Όσο καλοψυχα και να είναι είναι, δεν παύει να ειναι επικίνδυνα, λόγω σαγονιού, σωματικής δομής; Κτλπ. Τώρα οποίος παίρνει τέτοια σκυλιά έχει άλλο στο νου του. Δολοφόνους προστάτες όχι γλυκουλια σαν τα pincher... Θα πρέπει να καταγράφονται αυτά τα σκυλιά με λίστα και να τα προσέχουν υπηρεσίες. Είναι δολοφόνοι και άμα το αφεντικό "μαλακιστει" ή δεν τι πολυνοιαζει πάει τον ηπιαμε όπως με το παιδάκι. Φταίνε προπαντώς οι άνθρωποι εννοείται αλλά και 8 σκυλιά έτσι... Κάποιο κόλλημα θα είχε αυτός, μπορεί να ετοίμαζε επιχείρηση σκούπα σε πακιστανους πχ. Οπότε μάγκα μου ξεχνάς αυτά τα σκυλιά για μένα, βαλτα με ειδική άδεια και χαράτσι και "ζωολογικό κτεο" σε μάντρες και σε χώρους που δεν είναι προσβασιμους από περαστικούς και αστο να τρώει τους κλέφτες, αφού βέβαια υπάρχει και σήμανση (προσοχή σκύλος, πηδά μέσα και σε τρώει) κτλπ. Όποιος πει για οποιοδήποτε λόγο "μα γιατί εμένα μπορεί να μαρεσει για συντροφιά" είναι σαν να λέει εγώ πήρα ένα οπλοπολυβόλο 7,62 χιλ για ρίχνω σε κοτσύφια στο κηνυγι,δικαίωμα μου δεν είναι;
technology_guy Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Επειδή την έχουν πάθει και ξεσηκώθηκε κόσμος και αντιπολίτευση σε αυτές τις χώρες έπεσε απαγόρευση. Στην Αγγλια αν θυμάμαι καλά απο τα 90's είχαν αρχίσει αυτά τα σκηνικά με παιδάκια οπότε τα banaran. Μάλιστα συλλαμβανεσαι επί τόπου για αναπραγωγη, εμπόριο ακόμα και για βόλτα να βγεις με ένα τέτοιο παράνομο είδος. Πρόστιμο, Ευθανασία κτλπ. Κάτι θα ήξεραν πού το έκαναν αυτό το μέτρο σε αυτές τις αναπτυγμένες χώρες. Όσο καλοψυχα και να είναι είναι, δεν παύει να ειναι επικίνδυνα, λόγω σαγονιού, σωματικής δομής; Κτλπ. Τώρα οποίος παίρνει τέτοια σκυλιά έχει άλλο στο νου του. Δολοφόνους προστάτες όχι γλυκουλια σαν τα pincher... Θα πρέπει να καταγράφονται αυτά τα σκυλιά με λίστα και να τα προσέχουν υπηρεσίες. Είναι δολοφόνοι και άμα το αφεντικό "μαλακιστει" ή δεν τι πολυνοιαζει πάει τον ηπιαμε όπως με το παιδάκι. Φταίνε προπαντώς οι άνθρωποι εννοείται αλλά και 8 σκυλιά έτσι... Κάποιο κόλλημα θα είχε αυτός, μπορεί να ετοίμαζε επιχείρηση σκούπα σε πακιστανους πχ. Οπότε μάγκα μου ξεχνάς αυτά τα σκυλιά για μένα, βαλτα με ειδική άδεια και χαράτσι και "ζωολογικό κτεο" σε μάντρες και σε χώρους που δεν είναι προσβασιμους από περαστικούς και αστο να τρώει τους κλέφτες, αφού βέβαια υπάρχει και σήμανση (προσοχή σκύλος, πηδά μέσα και σε τρώει) κτλπ. Όποιος πει για οποιοδήποτε λόγο "μα γιατί εμένα μπορεί να μαρεσει για συντροφιά" είναι σαν να λέει εγώ πήρα ένα οπλοπολυβόλο 7,62 χιλ για ρίχνω σε κοτσύφια στο κηνυγι,δικαίωμα μου δεν είναι; Μερικές φυλές σαν τα doberman και τα pitbull είναι καλό να είναι υπό έλεγχο η αναπαραγωγή τους, δεν αντιλέγω. Όμως, φυλές όπως τα καλοκάγαθα akita και τα εντελώς φιλικά amstaff μου φαίνεται παράλογο να μπαναρίζονται. 1
militarist Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Ως κάτοχος ροντβαιλερ έχω να πω ότι ο σκύλος θα γίνει επιθετικός αν του μάθεις εσύ να είναι η δεν τον εκπαίδευσης καθόλου η όταν τον κρατάς κλειστό σε έναν χώρο. Το δικό μου το έχω από κουτάβι και μέχρι σήμερα , 3 χρόνια , κάνουνε εκπαίδευση. Επίσης πρέπει να φέρνεις καθημερινά το σκύλο σου σε επαφή με αλλά σκυλιά και με κόσμο γενικά ώστε να συνηθίσει. Για μένα φταίει ο ιδιοκτήτης και οι γονείς. 2
Mohamed_Ali Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Εγω παντως μια φορά που πηγε να μου ορμηξει πηγα να του καταφερω μια κλοτσια αλλα το πηρε ξωφαλτσα μετα ο ιδιοκτητης πηγε να μου τσαμπουκαλευτει φυγε ρε βλακα του κανω μη σου σπασω το κεφαλι θες και σκυλο. Μπηκαν στη μεση και πηγαν να μας χωρισουν αλλιως θα τον σφαλιαριζα με στυλ, μπροστα στα εντρομα ματια του σκυλου του. 4
margaritagr Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Και σε μονοκατοικια, μικρη ή μεγαλη, 8 σκυλια δεν επιτρεπονται ετσι κι αλλιως. Αλλα εδω δεν επιτεθηκαν και τα 8, αλλα τα δυο, αριθμος επιτρεπομενος.
aristos12 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Σου περασε επισης το ενδεχομενο απο το μυαλο απλα να μην εχεις ιδεα; https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwilkoDR8MDMAhUDWBoKHVNXCMYQFgggMAE&url=http%3A%2F%2Fwww.pronews.gr%2Fportal%2Fitem%2F%25CE%25B7-%25CE%25BB%25CE%25AF%25CF%2583%25CF%2584%25CE%25B1-%25CE%25BC%25CE%25B5-%25CF%2584%25CE%25B1-%25CF%2580%25CE%25B9%25CE%25BF-%25CE%25B5%25CF%2580%25CE%25B9%25CE%25BA%25CE%25AF%25CE%25BD%25CE%25B4%25CF%2585%25CE%25BD%25CE%25B1-%25CF%2583%25CE%25BA%25CF%2585%25CE%25BB%25CE%25B9%25CE%25AC-%25CF%2583%25CF%2584%25CE%25BF%25CE%25BD-%25CE%25BA%25CF%258C%25CF%2583%25CE%25BC%25CE%25BF-%25CE%25B5%25CE%25B9%25CE%25BA%25CF%258C%25CE%25BD%25CE%25B5%25CF%2582&usg=AFQjCNHA3sfVDZL1VO4yB5hXCau8CK9KAQ εσύ getta robo κ ο mau-maus ....γιά διαβάστε λίγο νά ξεστραβωθείτε .... αμυαλοι ξερόλες ..... σέ κάποιες χώρες γιατί απαγορεύεται ακόμα κ η εισαγωγή τους ? επειδή ειναι ασχημα η επειδή εχουν επιθετικές τάσεις ....εσείς πού εχετε ιδέα γιά απαντήστε βρέ λεβέντες ....
DrLo Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Και σε μονοκατοικια, μικρη ή μεγαλη, 8 σκυλια δεν επιτρεπονται ετσι κι αλλιως. Αλλα εδω δεν επιτεθηκαν και τα 8, αλλα τα δυο, αριθμος επιτρεπομενος. Ταάλλα 6 ήταν σε άλλο χώρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις