Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πας καλά ή έχεις πιει τίποτα; Εγώ λέω ανοησίες ή εσύ;

Μόνος σου το λες ότι και να ήξερε η αστυνομία, δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ!!!! Για δεύτερη φορά αναιρείς τον εαυτό σου. Εγώ το δέχομαι ότι λόγω κλειστής κοινωνίας η αστυνομία ήξερε και παραήξερε ότι ο τύπος έχει 8 σκυλιά. Τι να έκανε δηλαδή ή τι θα μπορούσε με το δικό σου σκεπτικό να κάνει; Να ψηφίσουμε έναν νόμο που να δίνει στους αστυνομικούς το δικαίωμα να ελέγχουν εάν ένας σκύλος είναι εκπαιδευμένος ή όχι; Να πάνε να του πάρουν τα 7 σκυλιά γιατί έτσι; 

ΝΑΙ

• Απαντ. 96
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Προτού πούμε την εξυπνάδα μας, καλό είναι να κάνουμε μια μικρή έρευνα

Στο άρθρο 5 παράγραφος 2 του νόμου 4039/2012 γράφει ότι "Ο κάτοχος του ζώου συντροφιάς ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη ή ζηµιά, που προκαλείται από το ζώο, σύµφωνα µε το άρθρο 924 Α.Κ.. Για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς, εκτός από εκείνα της παραγράφου 5 του άρθρου 9, η αντίστοιχη ευθύνη βαρύνει τον οικείο Δήµο."

Δεν μιλαω πουθενα για ποινικες ευθυνες αλλα ξεκαθαρα για την γνωμη οσων λενε οτι ηθικα δεν φταινε καθολου οι γονεις. Ουτως ή αλλως εδω δεν ειμαστε δικαστήριο το οποιο ήδη έχει παρει αυτην την κατευθυνση. Δεν προσπαθώ να αποδείξω οτι το κατηγορητήριο είναι εσφαλμένο.

Ωραια. Αρα καποιους σας καλυπτει απολυτα το οτι οταν ενα πενταχρονο παθει κατι ενω ειναι μακρια απο το βλεμμα των γονιων δεν φταινε οι ιδιοι καθολου. Δεν ηθελα κατι παραπανω να ξεκαθαρισω. Αφου καποιοι ταυτιζουν το να αφηνεις χωρις επιτητηση ενα παιδακι που δεν εχει παει καλα καλα σχολειο και δεν μπορει να σωματικα προστατευσει τον εαυτο του σε αγνωστο μερος με το να ζει σε φουσκα και οχι πανω απο ενα μετρο μονο του, πηρα την απαντηση μου.

Δημοσ.

Εγώ μόλις σήμερα πήγα σε ένα πάρκο, ένα σκυλί κάποιου ιδιοκτήτη ήρθε με ταχύτητα προς εμένα και γάβγιζε, έκανα αυτό που ξέρω, στάθηκα ακίνητος για λίγα δευτερόλεπτα, ο σκύλος με μύρισε και έφυγε με τον ιδιοκτήτη του. Κλοτσιά και γενικά ξέσπασμα κατά του σκύλου για άμυνα θα κάνω αν με δαγκώσει και δεν φεύγει από πάνω μου με τίποτα.

Κανονικά θα έπρεπε να φωνάξεις την αστυνομία να συλλάβει τον ιδιοκτήτη και να του πάρει τον σκύλο

Δημοσ.

ΧΑΧΑ καλα αυτο με τα αδεσποτα και τον δημο ηταν τρομερο αστειο .... οι δημοι ειναι στα @@ τους δεν τους νοιαζει τιποτα εδω για αλλους λογους δεν έχουν πάει μεσα θα πανε επειδη δάγκωσε ενας σκυλος? στην ελλαδα ειμαστε ολα ειναι ελαστικα. Ακομα να το παρετε χαμπαρι??? που και που ενας ατυχος βρισκεται στο ματι του κυκλωνα και την τρώει.Και αυτο για να λενε οτι δουλευει το συστημα.

• Like 1
Δημοσ.

Ο τύπος είχε 8 σκυλιά για έναν και μόνο λόγο.

Το κέρδος.Λογικα θα ήταν 6 θηλυκά και 2 αρσενικά.6 γέννες το χρόνο με 6 κουτάβια η κάθε μια μ.ο είχε 36 κουτάβια προς πώληση.Αν βάλουμε μια τιμή 400 ευρώ το κάθε κουτάβι έβγαζε 14400 ευρώ το χρόνο φυσικά μαύρα .

Κατα την γνώμη μου δεν πρέπει να απαγορευτεί καμία ράτσα ως επικίνδυνη απλά θα πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερος έλεγχος στις προϋποθέσεις που πρέπει να υπάρχουν για να αγοράσει κάποιος ένα σκύλο.

Επίσης πρέπει να είναι υποχρεωτική η βασική εκπαίδευση και ο εκπαιδευτής να είναι συνυπεύθυνος εάν σκύλος που έχει εκπαιδεύσει επιτεθει

Δημοσ.

Αν μιλάμε γενικά και όχι για το συγκεκριμένο τότε σε ορισμένες ρατσες θα έπρεπε να είναι υποχρεωτικό το φιμωτρο οταν είναι σε δημόσιο χωρο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...