patrickdrd Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 γνωστη κλινικη λεει: "θεραπεια σμρ, δωρεαν η εξεταση" αλλιως σκας για την εξεταση 70 και μετα κανε οτι θες γιατι αραγε; φοβουνται μην παμε αλλου; οχι οτι μας χαλαει να ξεμπερδευουμε, αλλα τοση βιασυνη; τι λετε;
patrickdrd Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 χαχαχα α να χαθειτε κι εγω νομισα οτι πηρα σοβαρη απαντηση
Kostasspil Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μπορεί κάθε Τετάρτη να μην πατάει άνθρωπος, οπότε θέλουνε να τραβήξουνε κόσμο 1
patrickdrd Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 χααχχα λες να ειναι μονο για τεταρτη η προσφορα; δεν μου ειπαν κατι τετοιο παραξενη προσφορα παντως, μαλλον φοβουνται μηπως τους πεις οτι θα κανεις την θεραπεια, αλλά τους την κανεις και σου λεει που να τους ψαχνουμε μετα, οποτε την ιδια μερα (=σμρ ) μονο
anwnymh29 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Εγω παλι νομιζα οτι ηθελες να γραψεις σμν (σεξουαλικως μεταδιδομενα νοσηματα) 3
isay Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 γνωστη κλινικη λεει: "θεραπεια σμρ, δωρεαν η εξεταση" αλλιως σκας για την εξεταση 70 και μετα κανε οτι θες γιατι αραγε; φοβουνται μην παμε αλλου; οχι οτι μας χαλαει να ξεμπερδευουμε, αλλα τοση βιασυνη; τι λετε; Γιατί ψάχνουν τα κορόιδα που δεν ξέρουν να κάνουν έρευνα αγορας γιατί δεν εχουν υπομονή. Εστω οτι τα προσφέρει ξεχωριστα, θα χρεώνει (εικονικά νουμερα για να καταλάβεις) 70 ευρω την εξέταση και 130 τη θεραπεία. Σου λεει λοιπον κλείσε ΠΑΚΕΤΟ τη θεραπεία τώρα και τζάμπα η εξέταση αλλά στο τέλος θα σου πει οτι η θεραπεία κοστίζει 180. Άρα εσύ νομίζεις οτι εισαι κερδισμένος 20 ευρω. Αν κάνεις έρευνα αγοράς μπορεί να βρεις αλλου την εξέταση 30, πας στην κλινική ΜΟΝΟ για τη θεραπεία οποτε όλο σου κοστίζει 160 (40 ευρω το κέρδος). Αν τώρα δεν εχεις λόγο να κάνεις εκεί τη θεραπεία (π.χ. συγκεκριμένη μέθοδο ή γιατρό) μπορεί να βρεις αλλου τη θεραπεία με 100, άρα σύνολο 130, οποτε κέρδος στην τσέπη σου 70 ευρω. Μαρκετίστικά κόλπα. 1
patrickdrd Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Και οι συγκεκριμένοι το δουλεύουν καλά το marketing, μας δείχνουν τώρα video με τα κανάλια που έχουν πάρει σβάρνα Και η αναμονή marketing έτσι; χαλαρώνουν οι αντιστάσεις; μ'αρέσει που έκλεισα ραντεβού για 4:30
patrickdrd Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 μπα, μη συγκρίσιμα τα μεγέθη τελικά, 70 εξέταση, 1400 θεραπεία
isay Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Όντως, τι θεραπεία ειναι που κοστίζει 1400 και τη διαφημίζουν στην tv;
patrickdrd Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 στην δικιά μου περίπτωσή βγήκε τόσο, χρειάζονται είπαν 6 συνεδρίες συν κάτι έξτρα, δεν την ξεκίνησα, έχω ένα ομαδικό ασφαλιστήριο, θα ψαχτώ μήπως καλύπτει κάτι μεγάλο το μέγεθος της ζημιάς γμτ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα